Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 53

אשכול: Tactical Ops OpenCup Fall 2oo9 - Leagues

Undertaker Undertaker מנותק Mr. Brightside
    שם פרטי
    hen
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Joly צפה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה חושב שאנחנו צריכים לפחד מלשחק נגדכם? אתה חושב שאנחנו בכלל סופרים תלאדרים האלה?
    אתה סתם כלום.. בטח תשחק רק 50-50 ותבוא לפה ותתלהב.. מבחינת רמה אתה בשבילי בדיוק כמו morning wolf, dragon, evil soul ועוד שמות ( בלי להעליב אף אחד ממכם) רד מהעץ.
    טוב אחי
    כל לאדר שאנחנו מקום ראשון שם אתם רוצים רק משחק בלאדר הזה... טובבבב אחייי..

GarGaMeL- GarGaMeL- מנותק מנהל בדימוס
    קיבל לייק
    11 פעמים
    את האמת שמו אותנו ליגה שנייה כי שרשמתי אותנו ביקשתי ליגה 2, כי אני יודע לאיזה ליגה אנחנו מתאימים עם פינגים. פרט שולי שכזה

viper-ch1x viper-ch1x מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    6 פעמים
    i whish all the best of luck.
    hope israel win and take the trophy.
    good day.
    נערך בפעם האחרונה על ידי viper-ch1x : 15/09/09 ב 12:34

Suprise Suprise מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אביעד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בצלחה לכולם.

הסמל האישי של ^Evya
    ^Evya ^Evya מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    אביתר
    קיבל לייק
    1 פעמים
    סוף סוף יש סיכוי לישראל לעלות שלב :/

YoTaMzz YoTaMzz מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    האמת חן אתה סתם מפדח את עצמך.. למה אתה מספר לכולם את הסיפור הזה "אנחנו לא בכושר, לא בפעילות, אנחנו יותר טובים מאבו", ועוד חארטות מהסגנון הזה, אתה סתם מבזה את עצמך ואת הקלאן שלך וחבל, תוכיח את הדברים שאתה חושב במעשים ולא בדיבורי סרק.
    בהצלחה לכולכם בקאפ.

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה חושב שאנחנו צריכים לפחד מלשחק נגדכם? אתה חושב שאנחנו בכלל סופרים תלאדרים האלה?
    אתה סתם כלום.. בטח תשחק רק 50-50 ותבוא לפה ותתלהב.. מבחינת רמה אתה בשבילי בדיוק כמו morning wolf, dragon, evil soul ועוד שמות ( בלי להעליב אף אחד ממכם) רד מהעץ.
    בלי לריב או משהו אבל מבחינתך שחקנים שהם מתחת ל-5 שנים לא נקראים אצלך שחקנים בכלל
    אבל יחסית ל-3 שנים אני בטוח שאני מהווה להרבה שחקנים פה את הרמה שלהם למרות שהם 5 שנים + ואני רק 3

כמה שאני שונא את השחצנות של חן והיא כבר נהייתה כזאת מגעילה
    והוא מתקמפר בבסיס כמו איזה נוב היום ראיתי 2 על 2 שלו ושל אח שלי נגדך ונגד גיא רציתי לבכות מהגועל נפש הזה
    נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 15/09/09 ב 21:45

puadov puadov מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אלי , שBTS היו פעילים ואתם לא , אז ראינו את התוצאות ואתם הייתם מפסידים , היום שזה הפוך ואתם פעילים ואנחנו לא אז אתם מנצחים.
    אני גם ככה לא מתכוון לחזור לפעילות אבל אתה מנסה להוריד את חן מהעץ שאתה תיפסת עליו , אתם גם לא קלאן כזה חזק.

שם פרטי
    hen
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי YoTaMzz צפה בהודעה
    האמת חן אתה סתם מפדח את עצמך.. למה אתה מספר לכולם את הסיפור הזה "אנחנו לא בכושר, לא בפעילות, אנחנו יותר טובים מאבו", ועוד חארטות מהסגנון הזה, אתה סתם מבזה את עצמך ואת הקלאן שלך וחבל, תוכיח את הדברים שאתה חושב במעשים ולא בדיבורי סרק.
    בהצלחה לכולכם בקאפ.
    הוכחתי מספיק פעמים תאמין לי.. לעלות לך תמונות פה ממשחקים שהיינו פעילים ?

שם פרטי
    hen
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי DrAgoN צפה בהודעה
    בלי לריב או משהו אבל מבחינתך שחקנים שהם מתחת ל-5 שנים לא נקראים אצלך שחקנים בכלל
    אבל יחסית ל-3 שנים אני בטוח שאני מהווה להרבה שחקנים פה את הרמה שלהם למרות שהם 5 שנים + ואני רק 3

כמה שאני שונא את השחצנות של חן והיא כבר נהייתה כזאת מגעילה
    והוא מתקמפר בבסיס כמו איזה נוב היום ראיתי 2 על 2 שלו ושל אח שלי נגדך ונגד גיא רציתי לבכות מהגועל נפש הזה
    אתה ילד טיפש אלידור, אתה סתם מתבכיין ולא יודע איך להתמודד עם משחק...
    תמיד שאתה מפסיד אתה מתרץ דברים של הם היו קאמפ, זה לא תירוצים להפסד, זה מוכיח כמה שאתה שחקן אפס שלא יודע איך להתמודד עם שיטת משחק של קבוצה אחרת..
    ולא הייתי קאמפ אם היית רואה את המשחק מהזווית עין שלי היית שותק והיית מבין שדביר בא אחרי חצי שעה כי הוא לא הצליח להטמין ...

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל ראשי
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    574 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי puadov צפה בהודעה
    אלי , שBTS היו פעילים ואתם לא , אז ראינו את התוצאות ואתם הייתם מפסידים , היום שזה הפוך ואתם פעילים ואנחנו לא אז אתם מנצחים.
    אני גם ככה לא מתכוון לחזור לפעילות אבל אתה מנסה להוריד את חן מהעץ שאתה תיפסת עליו , אתם גם לא קלאן כזה חזק.
    אתה מספר פה את הסיפור בדרך ההפוכה + עוד כמה חרטות

הסמל האישי של Joly
    Joly Joly מנותק מלך.
    קיבל לייק
    212 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי puadov צפה בהודעה
    לפי הקלאן בייס אנחנו מובילים עליכם ב-20 ניצחונות לעומת 5 מפסידים.. שמתוך 5 ההפסדים האלה הניצחון הכי גדול שלכם עלינו הוא 28-20 ( שאנחנו בהרכבים חלשים יחסית) לעומת תבוסות של 40 ו-35+
    אגב בחיים לא היינו באמת פעילים בתקופה שבה אתם נוצרתם.... אז אל תגידו אנחנו לא פעילים אתם פעילים וכו'.. אתם משחקים לא פחות מאיתנו ובתקופות אפילו יותר....... וסמוך עליי שאם היינו משחקים הרבה אז בכלל לא הייתם יריב (לא שאתם היום)
    בקיצור עם עובדות אי אפשר להתווכח..
    ו dragon מה זה השטויות האלה שהבאת לי על 3 שנים ו-5 שנים? אתה מקשיב לעצמך? אתה אשכרה יוצא מטומטם.. רשמתי שם את morning wolf בן אדם שמשחק בערך 7 שנים.. מה אתה קושר לי שנים לפה..

שם פרטי
    hen
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לפי הקלאן בייס אנחנו מובילים עליכם ב-20 ניצחונות לעומת 5 מפסידים.. שמתוך 5 ההפסדים האלה הניצחון הכי גדול שלכם עלינו הוא 28-20 ( שאנחנו בהרכבים חלשים יחסית) לעומת תבוסות של 40 ו-35+
    אגב בחיים לא היינו באמת פעילים בתקופה שבה אתם נוצרתם.... אז אל תגידו אנחנו לא פעילים אתם פעילים וכו'.. אתם משחקים לא פחות מאיתנו ובתקופות אפילו יותר....... וסמוך עליי שאם היינו משחקים הרבה אז בכלל לא הייתם יריב (לא שאתם היום)
    בקיצור עם עובדות אי אפשר להתווכח..
    ו dragon מה זה השטויות האלה שהבאת לי על 3 שנים ו-5 שנים? אתה מקשיב לעצמך? אתה אשכרה יוצא מטומטם.. רשמתי שם את morning wolf בן אדם שמשחק בערך 7 שנים.. מה אתה קושר לי שנים לפה..
    הנקודות עצמן לא חשובות, ברגע שאחת הקבוצות מגיעה ל25 שני הקבוצות לא ממשיכות לשחק אותו דבר ורציני, וזה עובדה.
    זה שהפסדנו הרבה משחקים זה בגלל שלא כל משחק אנחנו באים עם ההרכב שיכול לעמוד מולכם מה לעשות.
    וכשאנחנו פעילים בהרכב שכן יכול לעמוד מולכם ראינו כבר מה התוצאות ולא צריך לעלות לפה את לינקים לריפורטים...
    כי אני לא מתלהב בזה, אני פשוט אומר שאם אנחנו חוזרים להיות פעילים אז המשחקים בינינו יהיו צמודים שוב וננצח אותכם שוב..

הסמל האישי של Motti
    Motti Motti מנותק ותיק
    שם פרטי
    מוטי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    למה כל הCB בצבע לבן פיתאום..

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל ראשי
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    574 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Undertaker צפה בהודעה
    הנקודות עצמן לא חשובות, ברגע שאחת הקבוצות מגיעה ל25 שני הקבוצות לא ממשיכות לשחק אותו דבר ורציני, וזה עובדה.
    זה שהפסדנו הרבה משחקים זה בגלל שלא כל משחק אנחנו באים עם ההרכב שיכול לעמוד מולכם מה לעשות.
    וכשאנחנו פעילים בהרכב שכן יכול לעמוד מולכם ראינו כבר מה התוצאות ולא צריך לעלות לפה את לינקים לריפורטים...
    כי אני לא מתלהב בזה, אני פשוט אומר שאם אנחנו חוזרים להיות פעילים אז המשחקים בינינו יהיו צמודים שוב וננצח אותכם שוב..
    אם כבר אתה מדבר על הרכבים אז כל המשחקים שניצחת שהיינו עם אוראל ויותם (ואני מדבר על משחקים גדולים)
    וגם יש הבדל גדול לפני ESE ואחרי ESE.

שם פרטי
    hen
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ^idNz צפה בהודעה
    אם כבר אתה מדבר על הרכבים אז כל המשחקים שניצחת שהיינו עם אוראל ויותם (ואני מדבר על משחקים גדולים)
    וגם יש הבדל גדול לפני ESE ואחרי ESE.
    נו ואני אותו דבר יכול להגיד שרוב הפעמים שניצחתם אותנו זה היה שהיינו עם אלון או יהודה שהם לא פעילים או שחקנים אחרים שהיו לתקופה קצרה בביטיאס

YoTaMzz YoTaMzz מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Undertaker צפה בהודעה
    הוכחתי מספיק פעמים תאמין לי.. לעלות לך תמונות פה ממשחקים שהיינו פעילים ?
    מזה שהייתם פעילים למי אכפת מה היה פעם... גם פעם שאנחנו היינו פעילים והיינו משחקים אני לירן ורוי נגד קלאנים שלמים היינו מנצחים, מדברים
    על היום, והיום עם כל הכבוד ראיתי את הרמה של אבו, ואני אישית חושב שהם טובים יותר מאי פעם, אני לא מאמין שתנצחו אותם גם "ביום מאד רע שלהם "
    "ויום מאד טוב שלכם"..

בקיצור כרגע אבו וכל הגובלינים למיניהם מחזיקים בחגורה. ברגע שתיקח להם את החגורה אתה רשאי לדבר.

הסמל האישי של Joly
    Joly Joly מנותק מלך.
    קיבל לייק
    212 פעמים
    מזה שהייתם פעילים למי אכפת מה היה פעם... גם פעם שאנחנו היינו פעילים והיינו משחקים אני לירן ורוי נגד קלאנים שלמים היינו מנצחים, מדברים
    על היום, והיום עם כל הכבוד ראיתי את הרמה של אבו, ואני אישית חושב שהם טובים יותר מאי פעם, אני לא מאמין שתנצחו אותם גם "ביום מאד רע שלהם "
    "ויום מאד טוב שלכם"..

בקיצור כרגע אבו וכל הגובלינים למיניהם מחזיקים בחגורה. ברגע שתיקח להם את החגורה אתה רשאי לדבר.
    תכלס שהיריבות של פעם לפני כמה שנים של EVO VS JES הייתה אחת התקופיות הכיפיות.... הייתם בכמה רמות מעל BTS ועדיין עם פרופיל נמוך.....
    עדיין היינו אוכלים אותכם

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    למעשה אני חושב שהיו הרבה כלאנים בקהילה שעולים על BTS בכל פרופורציה ולא קפצו מעל הפופיק כמו BTS .

זה בכלל לא היה ככה, בכל סיום משחק היו אומרים GG מפרגנים מקסימום היו ריבים על טכני, חשד לצ'יטרים ושטויות כאלה.... ואין מה לדבר בכלל על התחרותיות אבל אין מה לעשות, חייב להודות שרק אחרי ש BTS קמו (והצליחו) התחילו כל הEGO FIGHTS והמריבות הטפשיות האלה, זה פשוט לא היה ככה...
    BTS עם דרך קצת אחרת הייתה עושה פה דברים יפים יותר, עם טעם טוב

שם פרטי
    hen
    קיבל לייק
    0 פעמים
    "ויום מאד טוב שלכם"..

לך תראה בפרטי..

נושאים דומים

1. Tactical Ops OpenCup Fall 2009
    על ידי Mr.Dark בפורום Tactical Ops
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29/08/09, 23:32
  2. Tactical Ops OpenCup Fall 08
    על ידי Undertaker בפורום Tactical Ops
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26/08/08, 22:46
  3. Tactical Ops OpenCup Spring 2007 : eVo vs MG
    על ידי GarGaMeL- בפורום Tactical Ops