את האמת שמו אותנו ליגה שנייה כי שרשמתי אותנו ביקשתי ליגה 2, כי אני יודע לאיזה ליגה אנחנו מתאימים עם פינגים. פרט שולי שכזה![]()
i whish all the best of luck.
hope israel win and take the trophy.
good day.
נערך בפעם האחרונה על ידי viper-ch1x : 15/09/09 ב 12:34
בצלחה לכולם.
סוף סוף יש סיכוי לישראל לעלות שלב :/
האמת חן אתה סתם מפדח את עצמך.. למה אתה מספר לכולם את הסיפור הזה "אנחנו לא בכושר, לא בפעילות, אנחנו יותר טובים מאבו", ועוד חארטות מהסגנון הזה, אתה סתם מבזה את עצמך ואת הקלאן שלך וחבל, תוכיח את הדברים שאתה חושב במעשים ולא בדיבורי סרק.
בהצלחה לכולכם בקאפ.
בלי לריב או משהו אבל מבחינתך שחקנים שהם מתחת ל-5 שנים לא נקראים אצלך שחקנים בכלל
אבל יחסית ל-3 שנים אני בטוח שאני מהווה להרבה שחקנים פה את הרמה שלהם למרות שהם 5 שנים + ואני רק 3
כמה שאני שונא את השחצנות של חן והיא כבר נהייתה כזאת מגעילה
והוא מתקמפר בבסיס כמו איזה נוב היום ראיתי 2 על 2 שלו ושל אח שלי נגדך ונגד גיא רציתי לבכות מהגועל נפש הזה
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 15/09/09 ב 21:45
אלי , שBTS היו פעילים ואתם לא , אז ראינו את התוצאות ואתם הייתם מפסידים , היום שזה הפוך ואתם פעילים ואנחנו לא אז אתם מנצחים.
אני גם ככה לא מתכוון לחזור לפעילות אבל אתה מנסה להוריד את חן מהעץ שאתה תיפסת עליו , אתם גם לא קלאן כזה חזק.
אתה ילד טיפש אלידור, אתה סתם מתבכיין ולא יודע איך להתמודד עם משחק...
תמיד שאתה מפסיד אתה מתרץ דברים של הם היו קאמפ, זה לא תירוצים להפסד, זה מוכיח כמה שאתה שחקן אפס שלא יודע איך להתמודד עם שיטת משחק של קבוצה אחרת..
ולא הייתי קאמפ אם היית רואה את המשחק מהזווית עין שלי היית שותק והיית מבין שדביר בא אחרי חצי שעה כי הוא לא הצליח להטמין ...
לפי הקלאן בייס אנחנו מובילים עליכם ב-20 ניצחונות לעומת 5 מפסידים.. שמתוך 5 ההפסדים האלה הניצחון הכי גדול שלכם עלינו הוא 28-20 ( שאנחנו בהרכבים חלשים יחסית) לעומת תבוסות של 40 ו-35+
אגב בחיים לא היינו באמת פעילים בתקופה שבה אתם נוצרתם.... אז אל תגידו אנחנו לא פעילים אתם פעילים וכו'.. אתם משחקים לא פחות מאיתנו ובתקופות אפילו יותר....... וסמוך עליי שאם היינו משחקים הרבה אז בכלל לא הייתם יריב (לא שאתם היום)
בקיצור עם עובדות אי אפשר להתווכח..
ו dragon מה זה השטויות האלה שהבאת לי על 3 שנים ו-5 שנים? אתה מקשיב לעצמך? אתה אשכרה יוצא מטומטם.. רשמתי שם את morning wolf בן אדם שמשחק בערך 7 שנים.. מה אתה קושר לי שנים לפה..
הנקודות עצמן לא חשובות, ברגע שאחת הקבוצות מגיעה ל25 שני הקבוצות לא ממשיכות לשחק אותו דבר ורציני, וזה עובדה.
זה שהפסדנו הרבה משחקים זה בגלל שלא כל משחק אנחנו באים עם ההרכב שיכול לעמוד מולכם מה לעשות.
וכשאנחנו פעילים בהרכב שכן יכול לעמוד מולכם ראינו כבר מה התוצאות ולא צריך לעלות לפה את לינקים לריפורטים...
כי אני לא מתלהב בזה, אני פשוט אומר שאם אנחנו חוזרים להיות פעילים אז המשחקים בינינו יהיו צמודים שוב וננצח אותכם שוב..
למה כל הCB בצבע לבן פיתאום..
מזה שהייתם פעילים למי אכפת מה היה פעם... גם פעם שאנחנו היינו פעילים והיינו משחקים אני לירן ורוי נגד קלאנים שלמים היינו מנצחים, מדברים
על היום, והיום עם כל הכבוד ראיתי את הרמה של אבו, ואני אישית חושב שהם טובים יותר מאי פעם, אני לא מאמין שתנצחו אותם גם "ביום מאד רע שלהם "
"ויום מאד טוב שלכם"..
בקיצור כרגע אבו וכל הגובלינים למיניהם מחזיקים בחגורה. ברגע שתיקח להם את החגורה אתה רשאי לדבר.
למעשה אני חושב שהיו הרבה כלאנים בקהילה שעולים על BTS בכל פרופורציה ולא קפצו מעל הפופיק כמו BTS .
זה בכלל לא היה ככה, בכל סיום משחק היו אומרים GG מפרגנים מקסימום היו ריבים על טכני, חשד לצ'יטרים ושטויות כאלה.... ואין מה לדבר בכלל על התחרותיות אבל אין מה לעשות, חייב להודות שרק אחרי ש BTS קמו (והצליחו) התחילו כל הEGO FIGHTS והמריבות הטפשיות האלה, זה פשוט לא היה ככה...
BTS עם דרך קצת אחרת הייתה עושה פה דברים יפים יותר, עם טעם טוב