חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי הוא יודע RP כל אחד יש לו את הטעויות הקטנות האלו! גם אם הוא אדמין או סתם שחקן!
גם לי זה קורא לפעמים! אז מה!
אז על כמה דברים קטנים אתם צריכים להעיף אותו ממש!? למה להיות דפוקים!?
ו-BOSS אתה לא מצחיק!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי הוא יודע RP כל אחד יש לו את הטעויות הקטנות האלו! גם אם הוא אדמין או סתם שחקן!
גם לי זה קורא לפעמים! אז מה!
אז על כמה דברים קטנים אתם צריכים להעיף אותו ממש!? למה להיות דפוקים!?
ו-BOSS אתה לא מצחיק!
טובבב אתה בן 16? אני גם מאמין לך... אתה יודע למה? כי בשרתים אחרים רשמה 13 ו14 תקשיב דודי אני מכיר אותך ממלא שרתים...אתה משקר לגבי הגיל שלך וזה בסדר... בן 12 11 זה לא נורא פשוט אל תתבייש טוב? תרגיש בבית חמוד רוצה חלב? הנה רואה? כמו אימא שמביאה לך חלב גם אנחנו... אהה ואם אתה בן 16 אתה לא חושב לצאת קצת? חברים? בנות?מסיבות? מעניין איך זה שכל פעם שאני מתארגן לצאת קופץ למחשב לפייסבוק ואז לסאמפ קצת רואה אותך מחובר? תקשיב החיים קשים ולפי מה שאני רואה דפקו אותך קשות...
נערך בפעם האחרונה על ידי Boss : 23/09/09 ב 14:31
תשמע אחי אני יכול למלאות אותך בבנות אבל למה אין לך אתה מוכער תחת עלוב מת בטח חננה וילד כאפות לא נורא אחי קורה
אבא מוכער אמא מכוערת אז גם הבן יצא ככה לא נורא
הנה עוד חבר שהוא מביא.... לא נמאס לך להביא חברים? תקשיב אני יודע שאתה חבר שלו... מעצב לו חתימות... מדבר איתו בסקייפ... אין לי בעיה רק אל תשקר!!!! אל תשקר!!! ואל תגיב תגובות שקריות מה אני לא מבין דודי קשה לך פתאום להסביר את עצמך?? אה ותסתכלו בחתימה של דודי מעניין מי עיצב לו את החתימה sharm-saharm גם את זה הוא לא ידע לרשום... וידעתי שאני יוציא את זה ממך דודי הנה הפה שלך יוצא כולם פה רואים את זה...
הוא חבר זה נכון ואתה קנאי זה גם נכון
ואני מאחל לך חברים כאלה !! גברים ולא חברים קנאים עם חנונה באף לא נורא סבא הלך לעולמו זה טבעי אני משתתף בצערך לא נורא
שמע בוס , אני יודע שאין לך חברים ואתה לא צריך לבכות על כך שלדודי יש -_-
אולי אתה לא רואה אור יום אני יודע שזה קשה להיות בלי המחשב ....
אז תקשיב עכשיו טוב! אם אתה תוסף ילדים על כל דבר קטן ועלוב!
ממזמן!!! ממזמן! השרת היה ריק!
אבל אתה ילד חרא ילד כפות דורש מכות! גם תינוק יעשה עליך זין!
ימגעיל! תלמד לוותר בחיים!
סהר בגלל זה יש פתגם קנאים יחיו ויסבלו
יופי לנעול סתם ספאם
מה בכח לנעול?? בכח!?!?! איכסה איתך יווווו איזה ילד מסריח אתה באלוהים...........................................................
ודרך אגב אני לא קיללתי אני צחקתי זה שונה מלהגיד "יזין אינעל אימא שלך" ולהגיד "ילד בן 12 חמוד תרגיש בבית טוב? רוצה חלב?" זה נראה לך קללה? טוב אם כן אז לא יודע מה להגיד לך...
לידר ממש גרוע,העיף אותי בגלל שאני לא הצדעתי לו בתחנת FBI
לא נכון ]=
באמת לידר גרוע תורידו מביא את הצבא בישביל לתפוס אותנו :S