אממ היית בקורלאון? שלי? חח אתה זה Tony Jaa? טוב לנושא: שנה שם Jaa נשמע כאילו מישהו מקיא ותשנה תמכוניות הם נונ. בנוגע לבית יש בתים פי 100 יותר טובים...
בהצלחה[=
חח שון חשבתי על משהו אוליי אני יקרא למאפיה שלי Maa מה אתה אומר DD:
חחחחח סתם בצחוק בקרוב אני עושה אפליקישן אני רוצה להתחיל לעבוד אבל הלך לי המחשב ולאח שלי אין כלום במחשב אז אני לא יודע מה לעשות יקח לי זמן לעשות אבל מי שרוצה טסט להגיד לי בפרטי אני לידר יאקוזה...
בהצלחה נראה כבר כי יש 2-3 מאפיות ואי אפשר יותר מדי
אם יהיה קהילה של 35-40 איש נפתח לך ת'מאפיה
ותשנה סקינים הסקינים האלה בשימוש
תשנה לסקינים שמשתלבים ביחד לא אחד לטיני אחד כושי אחד רוסי
לא זה היה ניר. היו קוראים לי אז משהו John_Konry.. ושהקשבת לניר שיעיף אותי [אז הוא חשב שאני לא RP אבל שיניתי לשם אחר והוא גילה שהוא טעה]
אתה מי אתה בכלל.. כמו שפירקנו את מוסליני נפרק גם אותכם
אני לא שואל אותך איך אני יקרא למאפיה שלי Jaa זאת היא המאפיה הישנה ואני לא רוצה לעשות חדש כי שעושים חדש שוכחים תעבר :S
אנחנו כבר קהילה של 35-50
אחרי כל מי שאני יביא..
[שים לב שהייתם 47 בלי כל החברים שלי]
חחחחחחחח איזה שון זה
אין לכם סיכוי חבל לכם על הזמן אני בחיים לא מפסיד (אבל יהיה מעניין טוב שעשיתם עוד מאפיה)
עם ההיטמנים איתם עם השתים וחצי מכוניות שלהם פירקנו אותם ועוד היינו בלי התוספת היום יש לנו תוספת של 5-6 אנשים
ואל תדאג גם יקיר חוזר רק בשביל לפרק אותכם
בהצלחה לכם אהבתי תסיפור..
Thx..
בהצלחה לכם מקווה שתהיו RP טוב
תודה![]()
אלון תמיר והראל פרשו כבר עכשיו... אתם נילחמים מול אברג'יל שהם לא יודעים RP לפי מה שקרה עם אברג'יל והם לא יעזבו אתכם ולא יתנו לכם לשחק RP בחיים...
ועוד משהו אפחד לא היה מיתקרב לLCN ולסופראנוס שאני הייתי לידר (: היינו פותחים כל אחד לא עם נשקים אלה עם מילים ^^ ואם היה צריך זה עם נשקים חח חבל שלא היית בזמן שאני הייתי ואז היית רואה מה זה RP חח D:
צודק אי אפשר לפתוח פתוח![]()
צודק.
אי אפשר לפתוח מפגר![]()