חבל חן אתה רק מוכיח את מה שכולם אמרו.. באמת עצוב שילדים כמוך צריכים להוביל את הקהילה הקטנה שלנו..
חבל חן אתה רק מוכיח את מה שכולם אמרו.. באמת עצוב שילדים כמוך צריכים להוביל את הקהילה הקטנה שלנו..
PAWNNNN חחחחחחחחח כאפות + 3
מה החפירה היפה הזאת קשורה לנושא?מה הקשר בין המשחק שלכם לפני יומיים לקטע שעשית ימיסכן...אתה הרבה יותר ממיסכן אתה חושב כל כלאן וור שמשחקים על כסף..משחקים לכיף
"סתמו ת'פה סתום ת'פה"..תפסיק לקלל כמו ילד מחשב שכל היום אוכל כאפות ואל תפתח תפה שלך יותר מדי כאילו אתה איזה עבריין ..קיצר יצאת הרבה יותר ממיסכן יותר מחצי קהילה שונאת אותך, תמות כבר?
חחח אני כזה קורא את כל התגובות
פתאום בום התגובה של חן סיפור שלם
חן חבל שאתה יוצא כזה מגעיל...זה כולה משחק אחי...פעם אחת אתה מקום ראשון ופעם אחת EVO/RTD לא צריך להתרגש
שגיא ידידי מדבר SON OF PENCIL HEAD! ואני צריך מגבון ועוד מגבון זה לא מגבון! אז דבר איתי!
לא ציפיתי מערס אימבסיל בן 20 שחושב שהוא חכם שמאיים על ילדים בני 12 במשחק שיבין מה שרשמתי זה בסדר...
הקטע במשחק לפני יומיים הוא שאתם אמרתם בפרוש אחרי המשחק הזה אין יותר משחקים נגד BTS, וששאלתי אותכם יצאתם עליי שוב ואמרתם שאתם אף פעם לא תשחקו נגדנו
עכשיו פתאום אתם רוצים משחק? אז עשיתי לכם קטע, כמו שאתם אמרתם אין יותר משחקים נגד BTS, בכיף.
עכשיו אתה מבין? או שאתה יותר אידיוט ממה שחשבתי? לצרף תמונות לניסוחים?
וניר... לא יצאתי מגעיל ולא כלום, אני באמצע משחק נגדהם הכל ברגיל פתאום קללות לא מהעולם הזה על זה שצלפתי במישהו..
שמתי להם מיוט הם החליטו שהם לא רוצים לשחק יותר נגדנו אז פשוט מאוד לא נתתי להם לשחק נגדנו..
למה נראה לכם שזה קשור למקום ראשון? זה ברור שננצח את RTD.. אני לא פוחד להפסיד ת'מקום הראשון ולא כלום, זה קשור לעקרון ולקטע המסריח שלהם.
נערך בפעם האחרונה על ידי Undertaker : 16/10/09 ב 19:14
הקהילה הזאת מדרדרת![]()
חחחח הוא יגיד העכבר חדש
חן אתה מנהל CB איך לא תהיה ילד CB?
יצאתה מסריח לפי מה שרשמו פה =\
חחח אין לי מה להגיד לירון יסטלן חחחחחחח =ס
איך אני שונא את הפסיק הזה "סתמו ת'פה"
תפסיק לשים את זה כל הזמן זה שפה של מר דארק יא "אימבסיל"
מנסה לאשר לעצמך משחקים?
xProx/MakiTa` (87.68.66.139) d.d. 10 Oct 2009 20:12
xProx/MakiTa` tried to confirm result using same ip: 87.68.66.139
<script>IL('claninfo','Glx','cid=1802512&wars=1&lid=1013 ')</script>Glx 0 - 1 <script>IL('claninfo','pG!','cid=1579622&wars=1&lid=1013 ')</script>pG!
בוא אליי בPM ותסביר לי מה קרה.
ועידן ידעתי שאתה תמצא את זה חעחע רק בשביל שיהיה לך מה לרשום רשמתי את זה
כן בטח ידעת...........
הם אמרו שאין מישחקים נגד BTS אתה רצית אמרו לך לא..
אחרי זה באו אמרו לך כן אז למה אתה לא רוצה פיתאום ועושה קטע כזה?
כי אתה מפחד על המקום הראשון.. אתה נסה לצאת על EVO שהם מפחדים לשחק נגדך במקום הראשון ואתה עושה אתזה בעצמך..
בקיצור.. כאפותתתתת!!