נערך בפעם האחרונה על ידי chertin : 17/10/09 ב 21:36
אני לא רואה פה שום דבר מיוחד.
בסה"כ שמת הכל על xtra max aa וכל החרטא הזה והצבעים של גולן/גולני איך שלא קוראים לו ;dd
כל אחד יכל להכין אחד כזה,אבל הכי טוב זה לשלב כמה קונפינגים שאתה אוהב כמו ששגיא אמר
.the name is Go_laN, thank you
אני רואה אנשים אימצו תצבעים, יפה יפה..
חוץ מזה דווקא נחמד לראות אנשים לוקחים יוזמה ומפרסמים קונפיגים וזה..
גם אם זה לא קונפיג 100% שלהם, בנאדם לקח קונפיג, עבד עליו והכל.. בא לנסות לעזור לאנשים שיהנו יותר..
אהבתם תפרגנו, לא אהבתם תנו לו בביקורת בונה..
ניסיתי אותו וזה כן שיפר תטעינה של המפה, אבל ממש לא שיפר תגראפיקה
movie cfg
עם כמה בינדים של פובליק!
נוב
זה לא movie cfg
stfu
צבעים עוזרים, זה לא רק לסרטים הצבעים.
טמבל.
למה אתה לא מפרסם את הפקודה שביקשתי? מה בדיוק מעלה את המפה מהר יותר?
זה לא נשמע לכם מוזר שזה קונפיג למחשב חזק שמעלה מפות מהר ? זה לא אמור להיות בד"כ ככה?
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
די איתמר הכנתה קונפיג שטוען מפה מהר אבל הגרפיקה גרועה ברמות זה לא כיף לשחק ככה זה קונפיג למחשבים חלשים לטעינה מהירה תנסה להפוך את הקונפיג עם גרפיקה יותר טובה ושעדין הטעינה תיהיה מהירה
איתמר עזוב אותך מקונפיגים, אתה סתם נוב
סתם אחי זה ספיר אבל לא אהבתי תקונפיג עוד ממבט ראשון, עדיף לשחק על גראפיקה נמוכה כי אתה קולט הכל יותר טוב גראפיקה גבוהה זה רק למובי אני לקחתי קונפיג שאהבתי, פשוט הוספתי פקודות ובינדים וגם פילמטוויק בהיר ככה אני אוהב.
זה כל אחד מה שהוא מעדיף ואיך שנוח לו.
תתחדש על המחשב.
תודה אבל לא תודה.
אני מעדיף קונפיג עם גראפיקה טובה אבל 250 FPS שנוח לשחק בו ולא לראות דיגלים זוהרים רצים לי על המסך
ש... מה?
לא היה לך מספיק יפה?
זה היה על מקסימום הגדרות נחוצות.
כך שלא הוספתי כל מיני חרטא.
אפילו כנס להגדרות גרפיקה ותראה
מה קרה לא הייתי פה יומיים כולם לא קונים MW2 ואיתמר בעל הקונפיג הטוב בתבל?![]()
טעינת מפה קשורה למהירות RAM ומהירות HD (וטיפה למהירות מעבד)
אם מישהו פה ישקיע בDDR3 2200 ובSSD הכי יקר ויוסיף לזה נניח i5\i7 הוא תמיד יתפוס