לפחות אני לא מתגאה כל הזמן יש לי RP הכי טוב נכון?
ואני לא עושה כלום?תגידו תודה שאני ומתן משקיעים מהכסף הפרטי שלנו כל חודש כל אחד מאיתנו משלם 40 שקל לחברה,כדי שלכם יהיה שרת אין לך מושג כמה פעמים אני עוצר פריצה לשרת לפני שבכלל מישהו עם האדמין נכנס לשרת,אז נכון אני לא משחק הרבה בשרת אבל שצריך אותי אני שם ואף פעם לא ראית את ה"מאחורי הקלעים" ומה באמת הולך בשרת.
אז בוא אני יגיד לך כמה דברים:
-מעל כל יום נרשמים יותר מ 15 ילדים עם ניקים כמו WTFF 111 ASF וכאלה,כל יום כל יום,וכל יום צריך למחוק אותם,עכשיו שאני מגיב לך?כבר פותחים עוד איזה כמה.
אתה שואל למה?תאמת גם לי אין מושג הם חושבים שזה יפיל את המערכת.
-חצי מהלוגים שלנו הם כאלה:
BAD RCON ATTEMPT BY: ********
כל יום אתה צריך להכינס לאתר של ה FTP וכל יום לשנות שם את ההגדרות כי יש תוכנה שתוך יומים מגלים רקון,זה לוקח חצי שעה לפחות,כל יום.
-מתן מתכנת את המוד זה,הוא התחיל אותו מ 0 ולבד , הוא עושה טובה ענקית לשרת פשוט ענקית, ואתם?זורקים זין , אני לא אומר שתלקקו לו תתחת תודה מתן תודה , ממש לא אתם עושים ההפך,אתם כל הזמן מקללים אותו ואומרים שהוא ככה וככה - הוא קרע את התחת למצוא לנו איחסון, משלם חצי מהאיחסון כל חודש,מסדר כל באג מעלה עידכונים למוד,וזה התודה שלכם?
-כל יום אני צריך לענות ללפחות 5 איש שמתלוננים אלי בפרטי זה עשה ככה וזה עשה ככה,אני לא יזכיר את התת פורום שכל הזמן אני צריך לשנות שמות להחזיר סטאטסטים וכל זה.
עכשיו תקרא,ותבין שבאמת "אני לא עושה כלום לשרת" , מה לעשות שאתה מקלל אני רואה אותך כל הזמן מקלל נתנו צאנס אחד שתיים,די תלמד לא לקלל בתור אדמין,תיכננתי להחזיר אותך מחר מחרתיים לרמה כי באמת כבר לא ראיתי קללות אבל אתה ישר רץ לפרוש כי "בגדנו בך" אז אם זה מה שאתה רוצה לעשות,אני לא יחזיק אותך בכוח פה,תהנה במה שלא תעשה.

הירשם כדי להגיב לנושא