איזה חפירה הבאתם פה חח...
מיכאל פשוט אמר שאפשר לנצל את המשחק דרך הסינגל, פאבליק וזהו אבל יש אנשים שלא מסתפקים בזה (בצדק).
לדעתי ללא CB תוך חודש-חודשיים גג, אתה מתייאש מהמשחק.
מספיק חרשתם על CB שנתיים ומשהו בשביל לפתוח כל שבוע קלאן עד שמגיעים ל-1100 נקודות או עד שמגיעים ל-700.
הגיע הזמן שתשתחררו קצת.
אני לא עומד להתנתק מהתחרותיזם, אבל עדיין הגיע הזמן להשתחרר ולא לתקוע ראש בקיר.
ותירוצים כמו "משחק יקר" זה פתטי, זה לא שאתם חיים בקושי מלחם, 220 שקל בסטים ואפילו היה ב-165 ב-HWZONE, מה שוודאי אתם מוציאים על איזה נעליים או ג'ינסים ב-500 שקל
לא שאני אומר שתקנו אבל לא שיחקתם אז אל תשפטו, חרא שאין DEDICATED אבל אין מה לעשות, אני לא שולט בשוק
ווילי צודק, באמת כל דבר ש-KATHA אומר אז יש 20,000 PHANBOIZ שעוקבים אחרי כל מילה שלו.
כן ואני שילמתי לקטה אלף ליום שהוא ישאר פה ויקבל ירידות מכל מיני קנאים/שונאים (לכל 100 פאנבויז יש מניאק אחד שמתעלה על כולם).
הבעיה שעוד לא התבגרתם להבין למה כל בנאדם מחליט לעשות את מה שהוא עושה, קטה בטוח לא הסיבה, ואם כבר, זה היה באינטרס שלו, ולא איזה תכסיס שעשיתי עליו. בעצם, הוא בנאדם מבוגר שיכול לעשות החלטות לבד, אתם יכולים לשאול אותו במקום לזרוק את השם שלו באוויר.
ואם בחירת הפורום היא למטרה מסויימת, אז אני מעדיף שלא יהיה סודות בינינו, כאן כולם יודעים שהמטרה שלנו היא להתקדם לצד התחרותי, זה לא אומר שאנחנו לא מסכימים עם הבחירות של אנשים אחרים, אבל שאנשים באים לפה הם יודעים למה לצפות, בגלל זה הרב עוברים סינון, ולא אכפת לי מכמות אנשים וכמה פרסומות אני מרוויח (להבדיל משאר הפורומים + אני לא מרוויח כלום מזה) אני מחפש את ההצלחה של המשימה העיקרית בלבד. תבינו איך שתבינו את זה, אני יודע שמי שנשאר פה בסוף, הוא די חכם להבין את ההבדל וזה אומר עליו משהו אם הוא גולש קבוע בויגיימס בגלל מה שקורה למשחק או מישהו שרוצה קצת יותר מהמשחקים של היום ונשאר בפורום בזמן שהוא לא מוכן לרדת על הברכיים מול התרגילים של החברות משחקים.
no demo, no console, no lean, no dedicated.
כל מילה אחרת מיותרת, המפתחים בבירור העבירו עמדה שהם לא מעוניינים בצד התחרותי, ולא צריך להגיע לטופ של הסיבי בשביל לאהוב משחק מאורגן, חשיבה כזאת (מקום ראשון או כלום) מובילה לשימוש בסטרואידים, by any means necessary = cheats.*
גם אני קניתי את המשחק (כי אין מה לעשות אני קונה משחקים ולא מוריד אותם )
אבל אי מסכים עם זה שאין כמו קצת תחרותיות , פאבליק זה כיף לזמן מוגבל אבל אין כמו משחק מאורגן ( CB או PCW )
עם חברה שכיף לך לשחק איתם , לגלות קצת תחרותיות ולנסות לנצח , כי אני ולמיטב ידיעתי רוב הגולשים בפורום הזה הם אנשים תחרותיים
אני לא מדבר כמובן על דירוג גבוה ב CB אני מדבר על המשחקיות עצמה, על האדרנלין והתענוג שבנצחון ועל הלקחים בהפסד
וכל אלה שצועקים פה שפאבליק זה הכי כיף והכי טוב אתם משחקים CB יותר מכל אחד פה ומחליפים כלאנים כמו גרביים , אז מאיפה הצביעות הזאת ?? כי אם הייתם משחקים רק פאבליק כבר מזמן לא הייתם פה או כי הפאבליק בקוד4 מת מזמן
בסופו של דבר כל אחד ישחק איך ובמה שבא לו , אז כל מי שקנה את המשחק ובשביל לא להרגיש פראייר יוצא בהכרזות שפאבליק זה מה שעושה לו את זה שיהנה אבל שלא ידחוף את הדעות שלו לכל חור וינסה לשכנע את כל העולם שזה הכי טוב.
אתה לא מבין על מה כל המהומה אה ?
למה פאקינג להרוס משהו שהולך טוב ,למה? קוד 1 שרד בזכות קהילת המולטי שלו קוד 2 גם כן, קוד 4 גם.
מאז ומתמיד משחקי קוד היו משחקי סינגל עם מולטי שהיה מוכר בכל העולם,אז לא מספיק שבמקום להוציא פאצ'ים ולחדש את המשחקים ( קוד 1, קוד 2 , קוד 4 ) הם פשוט מוותרים על המשחק, משקיעים במשחק חדש - וכל זאת בשביל להכניס עוד קצת כסף לקופה שלהם, אז עכשיו מה שהם בעצם עושים זה לקיחת כל השליטה על המשחק לידיים שלהם, אבל הדבר המבאס הוא שרק משחקים הם יודעים לבנות, כל מה שאחרי - להם פשוט לא אכפת.
מה שהם עשו בעצם זה כמו לקחת QUAKE5 ולעשות אותו סינגל פלייר, או יותר גרוע - כמו WOW בתשלום חודשי.
לא אכפת מהתחרותיות, אבל מה שכן אכפת זה להנות מהמשחק בצורה המקסימלית, זאת אומרת מודים שיעזרו לאנשים בעלי מחשבים חלשים להריץ את המשחק ולהנות ממנו, מודים שיתקנו באגים במשחק, דמג' מהנשקים וכו'.
אבל גם את האפשרות הזאת הם הורידו , אז מה בעצם נשאר ? משחק עם סינגל קצר - אך מהנה.
עם CO-OP כיפי לXBOX ומולטי פלייר מסריח. בעצם הם פשוט עשו PORT למשחק מהXBOX ולא שינו דבר.
מה שהם עשו- זה לא להרוס משחק, אלא להרוס קהילה שהחזיקה את המשחקים הקודמים שלהם בחיים ופשוט לירוק לה בפנים.
שלא נדבר עד כמה שבעלי חברות שרתים ואנשים רבים אחרים סבלו מזה.
אז בעצם כל זה שווה את ההנאה שלך ממשחק פשוט?
גם קוד 4 יכולת לשחק בשרתים בלי מודים ולהנות, לשחק טורנירים NOMOD בסבוטג' וכו', וזה מוכיח שכל הבולשיט הזה זה סתם תירוצים דביליים של החברה לאנשים טיפשים.
מגיעה להם שפרצו להם את המשחק ואת המולטי יומיים אחרי שהוא יצא, מגיע להם גם שיפרצו את המולטי לגמרי ושכולם ישחקו בו חינם.
BB GG NIGHTY NIGHT!
ד"א כל הכעס הזה זה מ CB מזדיין שהפסדנו שכוון למקום אחר!
למה פתטי?
הרי בינינו, כל חברת משחקים ממוצעת יכולה להוציא את אותו סגנון משחק, להשקיע בסינגל, להעיף DEDI וכו'... ועוד שחברת המשחקים הממוצעת הזו יכולה לדרוש על המשחק 30 דולר ולא 60. אינפיניטי פשוט דורשים יותר כי ככה הם חושבים שהם שווים (פחפחפח CoD5>CoD6 :<).
אתמול עברתי את כל הסינגל ב4 שעות - זה נראה לך הגיוני? ואל תגיד לי ש"המשחק הזה נועד למולטי", כי זה פשוט לא, ומצידי הם מחוייבים להשקיע עוד חודש-חצי שנה עד שלא יוציאו את המיטב מהסינגל. באותו עקרון הם היו יכולים פשוט לסיים את העלילה סופית ולא לבזבז זמן עד המשחק הבא שהם מתכננים לעשות.
מה שכן - אהבתי עד מאוד את ה Spec Ops במשחק שזה +1 גדול לכל המשחק עצמו.
המשחק הזה פשוט גועלי מבחינת מולטי - המשחק מזכיר לי את SoF: Payback, איפה שלא היה צ'אט והנטקוד היה פשוט גועלי ביותר, (300 פינג לגרמניה בפאקינג שרת יעודי!) ועוד כמה דברים שפשוט שכחתי לגביהם.
אז בוא נגיע למסקנות:
1. בלי מוד תחרותי\CB אין קהילה - זה למה המשחק לא יצליח למשוך אליו הרבה אלא פאנבויז של קונסולות.
2. המשחק הזה כל כך מפגר מבחינת התכנון שלו, שאפילו חתול יסתפק בסיום הסינגל בלבד וימחק את המשחק.
3. אין כמו DEDI, ולדעתי הם היו יכולים לעשות את IWnet כאופציה בלבד.
4. קונסולות אינן בהכרח דבר שאמור להשפיע על המחשב, גם אם אינפיניטי חולי שליטה.
5. אין טעם בקניית משחק, אלא אם כן משעמם לך\ישך ספייר של כסף\אתה אוהב את המשחק משום מה.
נראה לי שסיימתי.
עריכה: סוף סוף IO עובדים על Hitman 5! מקווה שגם החברה הזו לא תשתגע פתאום![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Yurjah : 16/11/09 ב 07:48
מה כולם משחקים אותה עצבניים על IW.
גם אני וגם כל אחד כאן היה מעדיף לעשות יותר כסף מלחשוב על קהילות ובולשיט.
וכמה שיפרצו וכמה שכל מה שהם עשו לא עזר ולא יעזור, רואים אפילו שחצי מהקהילת פרומוד קוד4 בארץ כבר קנו או יקנו את המשחק.
שורה תחתונה - לדפוק את הקהילות של קוד עושה להם יותר כסף ושאף אחד לא יזיין במח.
למה שהקהילות יעניינו אותם?? בגלל שהם בנו את את "השם" של המשחק? על הזין שלהם, הם רוצים כסף![]()
יותר כסף לא משיגים מהתחכמויות, יותר כסף משיגים אם יש תמיכה לצד כל אחד - בין אם זה קהילה תחרותית ובין אם איזה פאבליקר שאוהב לשחק בכיף שלו. את כל הכסף שלהם לעכשיו הם השיגו בגלל הפרסומות, לעומת המשחקים הקודמים שהיו מפורסמים בצורה מינימלית.
בקיצור, אם הם היו באים לקראת כל צד + אותו סגנון פרסום => יותר כסף מאשר עכשיו, בנתיים אני רואה שהם רק רוצים לכפות את גרסת הקונסולות.
אם אני זוכר נכון אתה גם קנית את COD5 ישר שהוא יצא כמו פתט?
מעניין מה אתה עושה עם המשחק הזה עכשיו..
אני לא מופתע שקנית את COD6 ישר בלי לחשוב פעמיים, אני כמעט בטוח שגם לא אתה שילמת על זה ועל COD5, וזה מסביר למה בשבילך להגיד "220 שקל זה יקר" זה רק תירוץ, כניראה שאין לך ערך לכסף.
אל תדאג, אם לא יצא איזה פאץ' למחשב שמסדר "בעיות" כמו LEAN ושרתים פרטיים המשחק הזה ישכח מהר מאוד בדיוק כמו COD5
אני מתערב שגם מהפאבליק של COD4 NOMOD התלהבת בהתחלה, אבל אז זה שיעמם אותך ורצית יותר מיזה, פה לא יהיה לך יותר מיזה.
ד"א עוד מעט בטח גם יפרצו את המולטי ואז ההבדל היחיד ביני לבינך זה שאתה שילמת 220 שקל יותר.
אז עכשיו הם עושים יותר כסף אבל יצא להם שם של מניאקים שלא מתחשבים ברצונות של הלקוחות שלהם אלא רק בכסף שלהם, אז מה ייקרה בעתיד? תחשוב לבד...
!Han tifrosh le guitar hero tbh english-pro wnb
ואם קוד8 יהיה עם שרתים פרטיים ועם LEAN ועם CONSOLE והכל, כל הקהילה תרוץ לקנות אותו
אז התרגיל המלוכלך יעניין מישהו אם הבעיות יתוקנו בקוד8?? לא יצא להם שם של מניאקים ולא כלום, זה תרגיל עסקי חכם אל תזיינו במח..
אין להם אינטרס לחשוב: וואי איך בא לי לדפוק את כל השחקני פרומוד ועשו ישיבה איך לדפוק אותם. הם פשוט חשבו על זה כתרגיל עסקי נטו צאו מהסרט
אני לא מצדיק אותם אבל אני מסכים עם בוגי בכל מילה, זה הכל עסקים... אבל שמישהו יגיד לי כבר עם הפינג בפרוץ זה גם מה שיהיה לי במקורי XD
מי בכלל יחשוב על מחשב עד שייצא cod8?
רוני בפריצה הזו אתה משחק בשרתים של IW בדיוק כמו מקורי
אתם בטוחים שזה שרתים של IW ?
אם אני לא טועה זה פותח שרת אצל אחד מהשחקנים..
זאת הסיבה שדיי אכלנו זין כל הישראלים עם האינטרנט הזבל