קודם כל זה שאתם מדברים על MMA מראה כמה אתם ילדי כאפות של מייק.
עכשיו יש את KIMBO SLICE שזה הבן אדם הכי מפחיד שראיתי אז זה אומר שהוא יותר חזק מפדור וCRO COP??
ידוע על fedor שהיריבים שלו אומרים שהוא הבן אדם הכי עוצמתי שהם נלחמו נגדו.
מעניין אותי מה היה עם josh barnett באוגוסט
ולידע כללי, בשנים האחרונות היה הרבה יחצנות על כל הקטע של אגרוף תאילנדי, ועכשיו בMMA אגרוף תאילנדי התגלה כקקה שלא מנצח שום קרב, כי הוא לא יודע להתגונן בקרבות קרקע, ודווקא הג'ין ג'יטסו, ג'ודו וקראטה הפתיעו
kumite kumite kumite kumite
wapaaaaaaUUUUUUUU~!!!!
frank dux <3
הם נלחמו, פדור ניצח
בעיקר ביפן, ארה"ב, הולנד, תלוי יותר באירגון ובטלויזיה, פעם זה היה שולט ביפן, היום השוק הכי גדול בארה"ב.
יש לי טעות? על סמך מה? על זה שאתה פשוט אומר את זה? קודם תביא הוכחות
K 1 זה בכלל לא סוג לחימה, האחד מייצג את "מספר אחד בעולם", מה שנכלל בתוך הענף זה סוגי לחימה שונים, הכל בעמידה, מתוך ויקי:
"K-1 is a combat sport that combines stand up techniques from Muay Thai, Karate, Taekwondo, Savate, San Shou, Kickboxing, traditional Boxing"
MMA מצד שני כולל הכל מהכל, כל מה שצויין למעלה, אפשר ללמוד ב MMA, שוב, מתוך ויקי:
Most 'traditional' martial arts have a specific focus and these arts may be trained to improve in that area. Popular disciplines of each type include:
Stand-up: Various forms of boxing, kickboxing/Muay Thai and forms of full contact karate are trained to improve footwork, elbowing, kicking, kneeing and punching.
Clinch: Freestyle, Greco-Roman wrestling, Sambo and Judo are trained to improve clinching, takedowns and throws, while Muay Thai is trained to improve the striking aspect of the clinch.
Ground: Brazilian Jiu-Jitsu, shoot wrestling, catch wrestling, Judo and Sambo are trained to improve ground control and position, as well as to achieve submission holds, and defend against them.
זה לא אומר שאתה צריך ללמוד, זה פשוט אומר שאפשר לשלב הכל, ב K-1 אסור לשלב האבקות או קלינצ', מה שאומר ש K-1 "נכלל" בתוך MMA (שזה בכלל משפט לא נכון להגיד).
גוש בארנט לא ילחם בחיים בסטרייקפורס, כי הוא משתמש ידוע (תבין לבד במה), וכבר תפסו אותו כמה פעמים, עכשיו הוא מעביר את הזמן ב fake wrestling ביפן -
וכל דבר שנתחיל לדון עליו יהיה לך משהו להגיד עליי או לנסות לחמם? תמשיך ככה ואני יהפוך אותך גם לילד כפות שלא רצוי פה.
פאק! ראיתי עכשיו תקליפ של פדור בחתימה של מייק, וראיתי אותו כבר, אבל עשה לי צמרמורות בגוף איזה חיה! אבל איזה בעסה זה הוא בא להרביץ לך נראה לי הוא תופס כדורים של קאלאצ' בשיניים זה.
ומההה, תגידו יעני הוא לא הפסיד בחיים? יש שמה בקליפ איזה כושי עם שיער צהוב דופק לו תראש ברצפה, הוא שרד את זה?
עריכה:
OMFG הוא נלחם נגד מפלצות יוו ראיתם תויקינג ההוא והכושי הדוב יו! ובסוף בסוף הוא הביא לו דראג שוט חחחחח
אני צריך סיגריה
שאלה אבל.. מי יותר חזק סטיבן סיגל או פדור ??
צ'אק נוריס משתמש בצ'יטים תכלס אז שילחם נגד ג'וש..
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 29/11/09 ב 08:48
אז מה יש מישהו שרוצה לצטרף ?
או שאנחנו יותר בקטע של מכות
GL
הסיני הזה מרסק את פדור לא?
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 29/11/09 ב 11:01
חחח ... דיברתי עם דולב .. אם אדון chicko עדיין מחפש.
(alla chicko)
alla chiiko
חחח לפחות תביא את התמונה המקורית http://www.insidesocal.com/tomhoffarth/kimbo3.jpg
your clanname is copyright and you break the copyright rule ?
chii מותק דבר איתי