דניס תעשה מה שבא לך,אם אתה לא מרוצה תלך,תבקש מגל שיתן לך באן בפורום וזהו סתום תפה.
אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע מה עשיתי פה בכלל בקהילה אז שב בשקט.
באלי אדמין D:
מה תמיר (חמוס) כבר לא אדמין !?
פרשתי.
אופיר הולך לנהל פה אני לא מאמין..
יאללה עכשיו אתה וניר וכל האלה הבכיינים לכו תפרשו אני כבר ניהלתי תקהילה פעם אחת,זה בעיה שלך שאתה כל הזמן מנסה לגרום לי להיות איזה ילד מפגר או משהו כזה אתה לא תהנה..
כוש של האמא שך יבן של זונה יילד בן 11 אפילו באגרון כתוב שאתה בכלל בן 10 יילד חמור.
ניהלת והעיפו אותך בגלל שהבינו איך פאקינג ילד בן 10 מנהל פה תקהילה וגם לא החזקת יקיר עשה פה הכל עכשו מצוץ לי
כי עם לא הייתי פורש וניר אני וניר וגם מתן ועידן וגרני היינו מנהלים פה תקהילה אתה תלך עם המוד בשקל שך.
חרא מוד.
בהצלחה, עידן סחטיין שיש לך זין אחרי כל מה שעברת פה לשקם תקהילה
אני מקווה שגל לא ייתן את 2 המודים שלי שהיו פה בסטלה, ולא השתמש במערכת רכבים של טום...
לא מתן הוא לא,הוא לא משנה כלום במוד הוא רק מעצב לי אותו,אני ועידן עושים הכל
אני מתכוון שהוא לא ייקח ממנו כמה דברים, ישנה וישתמש בזה אצלכם.
ת'אמת....אין לי בעיה מי יתכנת מצדי אפילו איזה הומלס יתכנת כל עוד יש מוד ויש שרת ויש קהילה אני או חלק ממכם אמורים להיות מרוצים
[עידן שחכתי להתחבר למשתמש שלי]
חח מתן אתה יכול לדבר איתי במסן אני לא מצליח לדבר איתך תעשה טובה תיצור איתי קשר במסן אני רוצה לדבר איתך
תאמת אני מאמין שאחרי מה שאתה וגל עברתם פה אני עדיין לא רוצה להחזיר את השרת בגלל שאנשים מתקרשים בשעה 3 בלילה
ועוד
ומקללים אותך אני עוד לא בטוח אם זה ימשיך כך אז אני יפרוש
חחח 1.אף פעם לא ראית תמוד 2.אני פרשתי כשהייתי מנהל לא זרקו אותי 3.גל או מישהו אחר בחיים לא ייתן לך לנהל מילה שלי.
עכשיו אתה מתחיל להמציא עליי דברים ולהגיד דברים שאתה לא יודע בכלל אתה רואה? תשב בשקט,אם פרשת תלך תצא מהפורום כוסעמק.
רק קללות אתה יודע להגיד אותו קללות אפילו פירוש שלהם אתה לא יודע