פיי גם טל וגם מתן מתחילים לצאת מהחורים שהם היו בהם 3 חודשים :}
פיי גם טל וגם מתן מתחילים לצאת מהחורים שהם היו בהם 3 חודשים :}
מה אתם מדברים על מיקי
מיקי יכול להיות גם אבא וגם אמא שלכם
מי אתם שתדברו למישה שהיה פה עוד לפני שאתם נולדתם
מיקי יכול גם ללמד אותכם RP
אז אתם יודעים מה אתם יכולים לקפוץ לו
יואו ניב תשתוק טיפה אולי יש לו RP טוב אבל אישיות חרא!!
אם אתה חושב שכל פעם תקלל זה יעזור אז אתה טועה..
ואם אתה לא שם לב היה פה הרבה מאומה וקללות והרוב בגללו שלא נדבר על הקללות שהוא אומר..
טוב אשיות חרא. יוסי לפני שקיבלתי אדמין היתחנפתה אליי כדי להיתקבל למאפיה ואז לא היתקבלתה. יש לי אשיות חרא, כן בטח ואני תמיד מעליב? ומה עם זה שתמיד העליבו אותי? ומה עם זה שאומרים "פרוטקציה, חכה חכה יא בן זונה, אתה יורד מהאדמין מחר". מה תגיד על זה? ויוסי אתה היתחלתה לקלל אל תזיין תמוח.
אני בחיים שלי לא איימתי אליך!!
ודבר שני אין מה לעשות זה באמת היה פרוטקציה אפילו אדמינים אמרו..
יש לך RP אני לא אומר שלא אבל ההתנהגות חרא..
ת'אמת רק בגלל אנשים כמו מיקי השרת עמד על הרגליים למיקי היה הכי הרבה ארפי מבין כולם פה ושם הוא היה אגרסיבי מילוליXD
אבל אני שחקתי איתו ואני יגיד שלאנשים כמוהו אין מה לעשות פה..
בוא נגיד ככה, אתה ילד אפס קנאי שיש לו חלום ממש הזוי: לקבל אדמין בשרת סטלה זון. ילד תימצא חיים!!! זה משחק! לא קיבלת אדמין כי ביקשת! אני ידעתי שאני יקבל אדמין בעתיד כי לפי רמת הארפי שלי לשרת יש לי רמת ארפי יותר גבוהה, לכן לא ביקשתי. אתה מבקש כדי שישימו לב אלייך אבל תאמין לי אין לך רמת ארפי כזאת שישימו אלייך לב.
מיקי אתה בן אדם שחסר חיים אתה כול היום במחשב כמו חננה גינגי הומו עם משקפיים אתה יודע מה אתה צריך לעשות ?
ללכת לבית משוגעים ולהגיד לרופא שאתה משוגע ואוהב לזיין זקנות
אה כן ככה? בואנה יא ילד קוקסינל אוכל בתחת מה אני ניראה לך אחד החברים ההומואים שלך? לך זדיין יא קוקסינל. יא ילד הומו מה אתה חש ועוד אני כל היום על המחשב? תגיד שאתה יוצא עם הבן זוג שלך, לאן אתה יוצא? למועדון הומואים או אליו הביתה שיזיין אותך? או בדרך מכפכפים אתכם יא קוקסינל מזדיין אוכל בתחת. כל אחד ניהיה פה גבר פיתאום כי אני לא מדבר בצורה אגרסיבית אה?
ומי אמר שאני היחזקתי תשרת? אני לא אמרתי דבר כזה, רק אמרתי שהוספתי לRP.