תראו,
הארפי שלי בעצם הוא מצוין..
בגלל שיהיה כ"כ הרבה נון ארפי בשרת,"נדבקתי" כי סטלה זה אחד השרתי הארפי הראשונים שלי..
אני למדתי מסטלה את הארפי..
ובזכות זה אני לא יושב עם דף ושובר תראש להבין מה כתבתי..
בלי SZRP לא הינו מכירים את רוני [הזה שמעלי] הקוקסוינל ההומו נון ארפי שיורה מתי שבאלו
לא הינו מכירים מלא אנשים..
זוכרים שמישהו אמר:
"סטלה באש וגם במים"?
אז הוא התכוון:
"סטלה נשרפת וגם טובעת"
האא בעצם לא זה ולא זה מים מכבים אש ואש מרתיחה מים..
בסוף בכלל לא יהיה אולי קטגורית SAMP בגלל הקהילת הקטנה שנשארה!
אמרו מתן יפרוש,זה קרה
אמרו גל יפרוש,זה קרה
בסוף גם אנה וכל שאר הבנות שיש בRP and DM יפרשו מהקללות שלכם..
עריכה: (אח של ארז,אופיר החזיר)
אני למשל,עברתי לCOD:MW2..
ואני מזה תותח רמה 26
אח שלי אמר לי לכתוב את זה ((המפגר,הדביל החזיר ששבר לי עכשיו תצעלות))
אז GoodBye All.. My Player Is COD:MW2 LVL 26
בתכלס אם אתם רוצים שרת קבעו חוקי ברזל כך שבפעם הבאה השרת לא יפול. למשל באנים: מישהו עובר את הגבול בנונ ארפי וכבר הכלא לא עוזר לו תנו לו באן ל3 ימים שילמד. או צ'יטר. מי נותן כלא לצ'יטר!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?! ישר באן בלי לחשוב מ זה הדבר הזה?!?!!? בכל מקרה יוסי, רונן וכל השאר שגרמו לפרישתו של טל ושלי ושל מתן ועוד הרבה, תיראו לאן היגעתם. ועוד משהו, כנסו לפה בבקשה: http://www.szf.co.il/f369/t104916/
תיראו את כל הדפים והתמונות. יעזור למאפיות העתיד שהיו בשרת. וכן אולי אני יחזור.
תחזור בבקשה מיקי אני יעשה הכל כדי שתחזור בבקשה כיף לשחק איתך RP
בת'אכלס מיקי, הפרישה שלך מכאן לא הייתה קשורה לזה שהשרת נפל, אני פרשתי כי כבר היה לי קשה בלימודים וסוג של נמאס לי להשקיע פה, כמו שאחרים פרשו בגלל הסיבה הזאת, נראלי...
דיברתי אותו הוא לא חוזר וחבל אני ינסה להחזיר את טל הראל ועוד אנשים
לטל נימעס כי הילדים ממש כפויי טובה ואני גם היתחממתי מזה ופרשתי. אני לא אמרתי ששינתי משהו בכולם אבל תאמין לי שבשלוש ימים שינתי הרבה במיוחד למי שהיה איתי בפקשיין. מתן בחיים לא יצא לך לשחק איתי בחיים אז בכל זאת לא תבין. וכן 90% מהשרת נפל בגלל שעזבת ומי שלא מבין למה עזבת אז כניראה סובל ממוגבלות.
חח מה הקטע שלכם.
לא מבינים ?
השרת הבא שיהיה הולך להיות מסריח.
לפחות 3 אנשים ביום.
חבל אנשים.. D:
אני ממליץ לכם לטוס מפה
איזה אנשים חסרי חיים חלאס להגיד שחרא פה צאו קצת מהבית