חחחחחחחח טוב שחר
שמע יוסי אני אומר לך עזוב עם צ'יטים בלי צ'יטים תן לי לשחק כמו שאתה משחק והתוצאות יהיו שונות
חחחחחחחח טוב שחר
שמע יוסי אני אומר לך עזוב עם צ'יטים בלי צ'יטים תן לי לשחק כמו שאתה משחק והתוצאות יהיו שונות
MA HHHHH MI ZE YOSSI YA TUSIK
יוסי זה y0s לא יודע מה היה הכינוי שלו בתקופה שלכם
אין לו משתמש הוא מגיב משלי פה ושם יוסי : בלה בלה בלה וכאלה
כמו שנתי אמר, אם מאשימים אותך במשהו סימן שיש משהו קטן לא בסדר שעשית.
לא סתם מאשימים בדברים, וכל מה שאמרתי זה עובדות שרואים בדמו, וראדיק האירופאי לא אמר דבר כזה אז אל תגיד שטויות..
הוא עוד לא בדק ת'דמו רק היום העליתי את הריפורט..
אני זוכר משהו עם וולקנו...וחן אתה אומר מילה במילה מה שהיה בדמו של פו הדוב באותה תקופה שאמרנו שהוא ראדר שהוא הולך בביטחון וזה,עזוב את זה שגם עם ESE הוא משחק טוב אבל אני רק אומר מה שהלך באותו משחק לגבי הטענה שלך על יוסי.לפי דעתי יוסי לא ראדר הוא נוב קאמפר
+ חרשן
חן אף אחד לא באמת יראה דמו שלם..
תכין סרטון של כל הקטעים החשודים והעיקריים באמת ותעלה אותו לפה.. תאמין לי יהיה הכי טוב
גיל אין לי מקום על המחשב בשביל לצלם וידיואים אני אפנה ואעשה איזה משהו..
בניגוד אליי חן מעדיף לא להשקיע במחשב ובדברים אחרים שהוא משתמש בהם יותר כמו ששמת לב הוא לא משחק TO אז אין לו למה להשקיע במחשב
לא שצריך להשקיע כל כך כן .. אבל בסדר מי אני ומי אתה שניכנס לבן אדם לכיס ונגיד לו על מה כן ועל מה לא להוציא כסף
וזה לא רק המוסטנג זה גם הייבוא אישי חחח סתם סתם בלי לפתוח עיניים חח
מה קשור ללקחת רציני יא נעל אתה לא רואה סמיילי אני צוחק חח
אנשים הוא אומר שהוא לא צ'יטר תאמינו \: lol
הניק של יוסי עוד שהוא קיבל באן ACP זה היה ספיידרמן נראה לי...
חחח מה אתה עושה קונפליקט, מי יבדוק לך את הדמו? אין בקהילה האירופאית מישהו שמשקיע זמן בלבדוק דמואים, מי שיבדוק אותו זה אדמין שלא מבין כל כך מהחיים שלו.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »