שב בשקט ילד כפכף תשלך תמונה שלך יא כיעור רוסי בן זונה אוכל בתחת . לך תשכב עם אמא שלך אולי כך תגמור לה על הפיטמה
אתה שלחת שיש לך מה לדבר יא הומו מצאת את הקללה נכונה .. קראת לי רוסי .. אתה ספרדי מזדיין ורוד שנראה כמו לשון של אתיופי שיצא מהכוס של אמא שלך
חתיכת ילד כאפות שלא נזכר כמה שנוא היה אחיך ואחר כך גם אתה .. אתם לא תשתנו אתם תשארו חבורת בני זונות מסכנים שרואים עליכם שמלידה לא הביאו לכם כבוד אז תתבגר
נערך בפעם האחרונה על ידי BarmoDa : 22/08/10 ב 14:38
תגיד , אמא שלך גם מכה אותך ?
קווקזי מיזדיין , והייתה מת להגיע להשיגים של אח שלי יא חתיכת דיסלקת . המקסימום שלך זה ... תזכיר לי ? עם כל ''האהבה '' של הקהילה אליך ? 1200 ? אז שב בשקט .
דרך אגב , כולם פה צבועים רק אני יוצא עליך ...
כוס עמק מה כולם הפכו לעברייני מקלדת עכשיו לא לשכוח שאף אחד פה לא עבר את גיל 14!!
אני לא שם על אף "אהבה" בקהילה על זה אני מדבר אני יודע מזה כבוד ומה זה חבר הגיע זמן שגם אתה תדע ונכון אני לא מגיע להשגים של אחיך לעומתו אני משקיע דברים בחיים ולא רק במשחק הוא אולי באמת חתיכת חרא אבל אתה הגיע זמן שתתחיל לשנות את עצמך אומנם אני לא אדי אבל אני רואה עליך שאתה ילד מסכן וכל זה מהגזענות, חוסר בגרות והבכיינות שלך.
רק על זה רואים שאתה מתחייחס רק למחשב.. אני כרגע אמרתי את האופי המגעיל של אחיך לא ניסיתי לדבר על רמה שלו במחשב אז תתחיל להפעיל את הראש שלך
מיכאל בוא Hedgewars
אני דיברתי על ההישגים במחשב שקשורים לחיים, הוא ירוויח כסף וציוד , ועוד דבר בקשר להיתנהגות . אתה כל פעם מנסה להדליק אותי , אני לא עושה לך כלום . אני מנסה להישתנות אבל אתם מתגרים .
קיצר כולכם חבורה של קוקסינלים שרמוטות!
חתימה!
אתם פה כולכם קופים בוכרים
חחחחחחח פליקס
astrazzzzzzzz
בשורה בפי בשבילך
אם את להתחיל איתי מריבה אני לשלוח PAVAROTI עליך
אונס אותך בטוזיק שלךך (בלשון נקבה)
קיש
סובייטים רקובים