מי :O
מי :O
תאמין לי אסף אח שלי הגיבור אני פה שונא את כולם אני לא רואה בעיניים כבר כולם פה חנונים ובגלל זה אור Ma1n ורון Hanibal פרשו ועכשיו גם אני!
כי תכלס כמו שאני מכיר את אור ואת רון מהמציאות הם הכי גברים לא חנונים כמו כולם וביגלל זה הם רבו עם כל הקהילה הזאות וביגלל זה פרשו כמוני עכשיו
כוסאמק ערס זדיינו לי מהחיים חנונים מסריחים יאללה סאלמת אין לי כוח לקלל עוד חחחח כי תכלס אני יודע שכל אחד ואחד פה חנון
זיו שאתה תפרוש כל הקהילה חותכים אצבע
חזי מה אתה משחק אותה איזה עבריין כולך דומה לסיני
זיו אתה מדבר מדבר תעלה תמונה אם אתה גבר דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
שמע טום אחי זה לא משנה מה הוא אמר הוא התבגר הוא הפסיק עם זה בניגוד לשאר הילדים פה שחושבים שהם "גברים" שהם מקללים מישו דרך הפורום.
בגלל זה כתבתי תשורה האחרונה
בואנה אתה גבר , רציני שבחיים לא ראיתי שפיץ כמוך
רק לפי איך שאתה מקלל כמו איזה ילד בן 12 רואים כמה שאתה ילד מעפן, מסוג הילדים שלא שווים בכלל את הזריקת מבט שאומרים לך שלום חחח
בקיצור חמודי תתחיל להתבגר טיפה למה לאף אחד לא באמת אכפת שאתה מקלל , אתה כולך עוד ילד קטן שעלה לכיתה ז' לפני שנה וחושב שהוא משהו, יעבור לך מתישהו אל תדאג נשמה זה קורה לכולם
דניאל חרשן![]()
לפני חמישה חודשים אתה יצאת עליי בלי שום סיבה ולכן קיבלת השעיה ל-4 חודש.
שאני אזכיר לך? http://www.szf.co.il/f124/t119584/
מה שאני מנסה להעביר פה זה שלפעמים צריך להסתכל על מה שאתה ולא לבוא ולהציג את עצמך כצדיק גדול.
לגבי הנושא:
אני ממש לא יודע מה מצחיק אתכם בתמונה של ילד ג'ינג'י בן 11.
אז הוא ג'ינג'י נו ו... לפעמים עדיף להיות ג'ינג'י מאשר מכוער תחת.
אף אחד פה לא מושלם יש פה שמנים ויש פה מכוערים בלי סוף... העניין האמיתי הוא איך אתם בתור בני אדם.
אני לא חושב שצריך לשפוט התנהגות של ילד בן 11 כי הוא עוד לא יודע כלום מהחיים שלו אז מן הסתם שתהיה לו התנהגות של ילד - כי הוא ילד.
תנו לו להתבגר ואחר כך תדברו.
התמונה ששמתם פה לא מצחיקה בשיט...
מילא זה היה מצחיק הייתי מבין אבל זה ממש הומור תת רמה...
רוצים דוגמא למשהו מצחיק?
זה סתם תמונות אקראיות אפילו לא התמונות של האנשים באמת (סתם נלקח מאיזה תמונה שפורסמה כאן בפורום פעם) ובזמנו עשינו עם זה משהו יפה בפוטושופ... זה מצחיק!
וזה היה מאוד מתאים לתקופה של אז ש-MG היו חולי ראפיד ורימונים.
אתם לא יודעים לעשות בפורום מריבות שכייף לקרוא אותן, הכל אצלכם תת רמה לא מצחיק וחוזר על עצמו עם קללות של "בן זונה" "מניאק" "אני אבוא לדקור אותך".
בקיצור מה שאני אומר או שתתבגרו ותפסיקו עם הקללות העלובות האלה או שתשפרו את רמת ההומור שלכם כי מה שהבאתם פה זה ילד קטן (והאמת שאפילו חמוד) ואתם צוחקים עליו על זה שהוא ג'ינג'י.... מי ישמע אז הוא ג'ינג'י.
תודה עידן![]()
עידן מה אתה משחק אותה איזה גבר שאתה מפרסם פה תמונה שהייתה לפני 50 שנה תחושב שתגבר שתמשעה פה אנשים ? שים פה תמונה שלך וניראה איזה מין גבר אתה איך אני ? זה שתמשעה אנשים לא עושה אותך גבר עושה אותך חנון
נערך בפעם האחרונה על ידי dolevz12 : 01/09/10 ב 11:57
דולב עזוב אותי יש לך עבודת שורשים לעשות...
שתוק חנון מחשבים רק אל תשים לי באן בקשה לא אל תעשה לי את זה
הנה עוד חנון בא סע סע שים באן ואני יעשה את אמא שלך