חחחחחחח אכלתם סרטים, קחו תראו את הדמו של קובי שהוא היה תומר בעצם אכלתם בראש יש שרמוטות, אתם סתם פחדנים הומואים kk 10x gg
חחחחחחח אכלתם סרטים, קחו תראו את הדמו של קובי שהוא היה תומר בעצם אכלתם בראש יש שרמוטות, אתם סתם פחדנים הומואים kk 10x gg
קיצור תאשרו.
רוצים עוד דמואים שלי?
אני רוצה לעשות סרט שלי אז מי שעשה את הסרט עם הראדר אם אתה מעוניין לעשות לי סרט תגיד לי אני ישלח לך את כל הדמואים שיש לי
טוב לא צריך שתבוא בכינוי האמיתי אני כבר יודע מזה (ולא, זה לא רומאני או קולו)במקור פורסם על ידי ^idNz
Jub?
קולורבי
אם אתה חושב שאני עובד עלייך או משהו שאני שיחקתי בשם של תומר וכולם יודעים שאני לא ציטר
תוריד את הלוג של הסרבר ותראה אפילו שאני שיחקתי ותיקח עד 30 דמואים שלי אם בא לך
זה לא אני עשיתי...עם זה הייתי אני הייתי שם אתזה בריק ניק כי אני שם זין עליו...
ואלי אתה בוא תסביר לי משו ... הבנאדם משחק שנה +...
ב4 חודשיים שהוא שיחק...הוא לא היה יודע לירות...היה לנו משחק בבליסטר הוא לא עשה יותר מ12 נקודות כל המשחק...אז אתה תגיד לי איך זה שאחרי כמה זמן הבנאדם פשוט לא מחמיץ כדור?...איך זה הגיוני?...פתאום ניהיה סוס הבנאדם?
הוא קנה מחשב חדש והחליף כרטיס מסך :X
חחח ומה זה "הבנאדם משחק שנה+" ?
יא אהבל הוא התחיל לשחק עוד לפני שידעת מה זה מחשב ..
נערך בפעם האחרונה על ידי hezi` : 05/01/06 ב 14:56
אה וואלה? אז הוא כל הזמן היה אומר לנו אני משחק כולה 4 חודשייםבמקור פורסם על ידי hezi`
חזי בינינו...כולם ידועים שלא תמיד המחשב "החדש " עושה אותך סוס...תסביר לי איך בנאדם...שבקושי יודע לראות פתאום ניהיה תותח עומד במקומות הנכונים.....זה חרטה רצח
קובילההההה אני לא יודע אם אתה טמבל או עיוור.. אומרים לך שלא הוא שיחק .. זה קובי BlacKnighT !!במקור פורסם על ידי Rom4nz`
בסדר אבל אמרו לך הוא לא ציטר למה אתה עוד מתווכח .. שלח לקלאן בייס אולי הם יגידו אחרת
חושבים אני ציטר חחח לול
בדמו שראיתי מי ששיחק היה ממש גרוע אז איך אתה יכול להגיד "לא מחמיץ אף כדור"במקור פורסם על ידי Rom4nz`
במקום לריב אם הוא ראדאר הוא לא והוא לא אולי תבואו פעם אחת תעשו עם eVo משחק 6x6/5x5/4x4/3x3/2x2 .......??
אני כל היום רואה אותכם באים בפורום ורבים על משחקים ואתם עושים כ"כ הרבה משחקים אז מה קשה לכם גם לשחק איתנו? אז מה שאנחנו מקום ראשון אני לא מבין אותכם..
ו-nnc עשיתם טעות, סתם נתתם להם עכשיו סיבה טובה לקחת לכם טכני על faking.
את האמת לא כי blacknight בקלאן שלהם.במקור פורסם על ידי ^idNz
צודק
במקור פורסם על ידי ^idNz
אתמול אמרתי לאליעד בוא 2 על 2 הוא אמר לי שהוא צריך ללכת...אני לא מפחד לשחק לא עם איבו לא עם רסמי בן אומו אתה חושב אכפת לי? זה כולה משחק מחשב...
לא התכוונתי שהוא מחמית כדור התכוונתי שפתאום הוא ניהיה טוב אחרי שהוא היה סתם אפסססס
מה פתאום נהיה טוב אני אומר לך שהוא היה שם ממש גרוע יא מצחיקבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
אני לא יודע בכלל איך אתם יכולים לחשוב לכיוון של ראדאר אין שם כלום ויש שם קטעים שהוא לא קולט דברים ממש שקופים ולא שומע צעדים מעליו
ואליעד לא היחידי בקלאן לא אכפת לנו שאליעד צריך ללכת לא סתם יש לי לגיא ולאלי כוכבית ב-cb
אתה יכול גם לבוא לשאול אותנו אתה יודע.
מצטער להגיד ואני ציטר ולא אני לא תומר אנשים שמכירים אותי פה יודעים מי אני קיצור אני ציטר מספר אחד ואותו אחד שצילם תסרט עם רדאר לו אתם צריכים לקרוא ציטר !
יש לו ראדר על המחשב אצלנו בקאונטר היו מעיפים אותך ונותנים לך באן מכל השרתים אם יש לך ציטים על המחשב אפילו אם זה רק לבדיקה זה סימן שאתה ציטר !
קיצור נובים ציטרים בהכחשה שווה ביותר
אני ציטר מודה ומואהאהאהא רק מטול ! כן כן בכל מקרה סלם הסרט ציטר !
חחחחחחחחחחחח נרגתם אותי בתגובות