זה לא אייארפי הישן ולא שום דבר, התחלנו אותו מGod Father.
דבר שני , המוד של אופיר לא היה יותר טוב מזה , הוא גם הביא מוד של larp ופשוט שינה את הסטטוס. מערכת מכוניות מוכנה והכל מוכן.
אז סתום תפה שלך.
זה לא אייארפי הישן ולא שום דבר, התחלנו אותו מGod Father.
דבר שני , המוד של אופיר לא היה יותר טוב מזה , הוא גם הביא מוד של larp ופשוט שינה את הסטטוס. מערכת מכוניות מוכנה והכל מוכן.
אז סתום תפה שלך.
אף אחד לא יכול לבוא בטענות לאופיר או לעידן הם עשו כל מה שהם יכלו לעשות
אני אישית לא ישחק בשרת "החדש" של סטלה כי אין מי יודע רמת RP ואדמינים בשקל רק במנהל של השרת יודע RP כל השאר בטח חברים שלו מהבית ספר
טוב אני לא יכול לאמר עוד כלום חוץ מבהצלחה
ובר איכזבת אתה נותן לכל אחד שיש לו מוד בשקל להיות בשרת של סטלה
אתם צריכים להבין משהו אני מוכן להביא לכם את המוד יש לי אותו על המחשב ומי שרוצה אני ישלח לו בפרטי.
עידן אל תיתן לאף אחד תמוד!!!!
שיבנו מוד משלהם
תקשיבו טוב, אתם האחרונים שתצליחו להגיע לרמה של מוד טוב שלא מוכן כמו אופיר ועידן ואתם האחרונים שתצאו עליהם עם מוד שעוד מוכן תודה רבה ובהצלחה בהמשך.
ואגב RapeJoint חתיכת ביצה שמאלית שלי.
מוד מועתק ? בוא תראה לי עוד שרת שיש מערכת עבודות כזאת.
פאקשיין אבטחה.
פאקשיין LSFD באותו מקום ועם אותו פקודות כולל הוספת סולמות.
פאקשיין San News - מבפנים ומבחוץ.
זה רק הדברים הקטנים שאני זוכר בקטנה , בוא תכנס אני יעשה לך סיור ואז תגיד לי "מוד מסריח".
חלאס להריייייב!!!!! ולקלל כולם פה אחים חלאס הם הביאו לנו שרת לפחות תגידו תודה הם לא חייבים לנו כלום
אבל שמע אני הייתי גם יכול להביא מוד של IRP ולשים אותי שם ראשי ולאמר בניתי מוד
אאאבל זה לא מוד של IRP!
גוד פאדר אני התחלתי,בניתי מלא מערכות.
ואני יגיד את האמת - את המערכת אנימציות לקחתי מהמוד שלהם..
למה בעצם אנחנו רבים?למה אתם נגדי?
אני באתי והבאתי שרת ,מנסה לעשות לכם טוב אז למה לריב?
סליחה על הספאם זה הראה לי שלא שלח.
2 דברים אחד!!!!! זה לא מוד מועתק!!!!! אופק עבד עליו!!! ימים! אפילו שבועות! אז סתמו תפה !
שתיים תפסיקו לריב!
אתה תדבר יפה לאופק מבין? זה שהוא יודע לתכנת ואתה לא זה לא סיבה להגיד שזה מועתק !!! וכן אני יודע מה זה AdminDuty לפני שנולדת אז סתום תפה !! מבין!!!!!! אופק כופל אותך ב 50000 בלתכנת אתה לא יודע מה זה בכלל PAWNO אז סתום!
אתם יודעים מה,תשאל את בר שלחתי לו את הפאון.
בנואה מה אתם קשורים איפה הצוות הישן מוד זוועה צוות גרוע אתם צריכים אחראי אמיתי ויש מלא אפילו אני יכול להיות אחראי ויש פה גם אנשים טובים.
מוד זוועה ? אתה מוזמן לא להכנס.
בגלל זה אתמול היה 29 נכון?