סתמו תפה כבר,
גל גם אתה לא מקוצען .........
תסתכל שנייה על האשכול שוב...
ותראה על מה אתה מגיב , מקצועניות ולהיות בוגר אומרים לא להגיב על שטויות - ואתה עשית את ההפך.
קיצר הכל פה שכונה ........
אתה אומר הוא יורד,
השני אומר הוא חוזר.
סתמו תפה כבר,
גל גם אתה לא מקוצען .........
תסתכל שנייה על האשכול שוב...
ותראה על מה אתה מגיב , מקצועניות ולהיות בוגר אומרים לא להגיב על שטויות - ואתה עשית את ההפך.
קיצר הכל פה שכונה ........
אתה אומר הוא יורד,
השני אומר הוא חוזר.
אני לא הכי מקצועי אבל מינימום לקבל את העובדה שאתה יורד. אין לי כוח אליו זה מעצבן. זה כבר קללות הוא מגזים הוא מתנהג כמו תינוק שלקחו לו את הצעצוע
כמה שעצוב זה שכונה נכון ואופק ממשיך בשכונה ולא מקשיב לאף אחד אני מקווה שהוא יפנים שכדי שהשרת יצליח יש להפסיק פרוטקציות וכל החרא הזה ומי שמתנהג כמו דור יגורש.
הוא הולך להגיב לזה בעוד כמה קללות אבל לא חשוב אני כבר לא שם לב אליו.
אופק חייב להבין שלא מעלים אדמין ברמה כל יומיים או נותנים לכל אחד אדמין בלי בחינות או שמי שהוא אדמין והלך לשרת אחר פתאום חוזר אחרי שבועיים כשהשרת מצליח ורוצה אדמין.
משהו חייב להסביר לו את זה בצורה שהוא יפנים אחרת אפשר לשכוח מקהילה ברמה =/
אני לא אומר שאני יותר טוב או פחות טוב אבל אם הוא לא יסדר את זה כנראה נצטרך למנות אחראי אחר או משהו בשביל שהשרת באמת יתקדם או שהוא ירצה ויריב וזה שוב יהיה בלאגן
טוב מקווה שהבנתם דור אני יודע שתגיב ותקלל אז שתדע שאין לך מה להתאמץ אני לא יענה. זהו נגמר הריב שלך אם בא לך לריב איתי תכתוב לי בסקייפ ולא תציף פה תפורום
יפה שאתה לא עושה פרוטקציות ועומד על זה, זה כבר דבר טוב.
אבל בחייאת מה אתה עונה לו שימשיך לבכות אני קראתי מה הוא עשה והוא האבא של ה-AP.
להבא תלמדו לבחור אדמינים בקפידה.
צודק אושר כמה הוא יכול לדבר
לכל מי שרואה את מה שדור כותב יכול להכנס לשרת ולראות אותי אדמין ראשי ואותו בבאן על צ'יטיםהוא משקר אז אנא אל תתיחסו אליו זה עוד ילד שלא מקבל הדחה מאדמין
תנעלו תנושא כבר הוא חפר !
ואגב דור העובדה שהעפתי אותך זה מראה שאני לא פרוטקציה (אל תקח את זה כדיון חדש שנפתח אז תפסיק לחפור אם לא הבנת תרמז)
שיהיה לכולם יום נעים והמשך משחק מהנה
ואגב דור אמרת שאתה פורש מה אתה עושה פה בכלל
מה שאני עושה זה מה שבא לי ועובדה היום דיברתי עם אופק לפני שעה והוא אמר שנמאס לו ממך ושאתה יורד מאדמין חח
דור שמע טוב יטמבל
סע הביתה כבר אתה הורס תקהילה,
בגללך הכל פה ניהיה שכונה,
תדבר על זה בפרטי,
יא ילד קטן מי העלה אותך לאדמין בכלל
אחלה שפה של אדמין לשעבר ועוד עברית יותר טובה!
ישר כוח!
"אין לי כוח עליך כבר".
וקללות..
הכל הוא ערך.
אחלה אדמינים אתםמעלים , משאירים.
מספיק לריב אושר תנעל כבר את הנושא הזה!!!
גועל נפש מה שהלך פה.
נעול.