אני זה שאגיד לך לא להיכנס לשרת מבאן השלישי שבכלל לא היה אמור לרדת, אתה קיבלת באן לפנימית וזה נגמר.
אני זה שאגיד לך לא להיכנס לשרת מבאן השלישי שבכלל לא היה אמור לרדת, אתה קיבלת באן לפנימית וזה נגמר.
הבאן השלישי ירד מגורם יותר בכיר ממך, ואני מקווה שבר יבוא לכאן הערב ויוריד לי את הבאן שאתם חושבים שהוא מוצדק.
אגב, יש לך גישות ללוגים של השרת לא? אז תבדוק בשחקן BREAL אם יש איפי דומה בשחקן BIGPOPPA.
אגב אל תבדוק על BIGPOPPA הישן[כי שיניתי את הניק לBREAL] אלא לBIGPOPPA החדש שסמי פתח.
וטל, תגיד לי שוב מי ניסית להרוג בDM ולא הצלחת?
שמע אתה אולי לא יודע מי אני אבל אני המנהל של הקהילה הזאת, מילה שלי ושל בר זה אותו דבר
מה שאני אומר זה מה שיהיה
בר לא ישבור לי את המילה ואני לא אשבור לו אז תתחיל להירגע
אני לא אתחיל להרגע כי אני לא ארשה לכם להעיף אותי מהשרת בגלל שילד ירד 4 רמות באדמין
מה לעזאזל קשור ילד שירד 4 רמות באדמין?
נגמר הדיון ואתה ממשיך להתווכח ,אתה קיבלת באן על זה שהיית בDM עם צ'יטים ואני בעצמי ניסיתי לחורר אותך עם מיני ,ואני איזה 5 שניות רצופות ריססתי אותך ,לא ירד לך אחוז אחד ! ועוד אתה אומר שפרצו לך ,אם היו פורצים היו משנים פרטים ,היו עושים משהו !
והינה אתה נותן ת'תמונה של הבאן ,בדיוק אותו באן שנתתי ל5 ימים ל " פורץ " שלך .
אם היה לך קצת מחשבה היית מבין שזה הסיבה שהוא רצה שאני אקבל באן, כי בגלל ש'הלשנתי' על חבר שלו ניצן הוא ירד 4 רמות באדמין והוא רצה לנקום.
אמרתי שפרצו לי?! אמרתי ששיניתי ניק ומישהו נכנס בניק הקודם שלי.
ותגיד לי באיזה שחקן ניסית לירות?! תגיד לי את הניק.
סתום תפה שלך ודבר יפה אני לא אחד החברים שלך הבנת אותי?
ואין פה שום נקמה, האדמין שירד זה לא האדמין שנתן לך באן
ומאיפה אתה יודע שהוא ירד?
אבל ניצן לא נתן לך את הבאן זה היה טל
אני יודע שהוא לא נתן לי את הבאן, אתה חושב שאני לא יודע לקרוא מי נתן לי את הבאן?!
ומה שהתכוונתי כאן שסמי [DUCK] הוא חבר טוב מאוד של ניצן, ושמישהו שהוא מכיר מאז כיתה ב' ירד רמות באדמין הוא ינקום בו וזה מה שהוא עשה לי.
זה נראה לך מקרי שאחרי שאמרתי לו במסן את הניק שלי בשרת הוא התנתק? ומישהו התחבר תחת הניק הזה?