חאלס לריב נירן אל תתווכחו איתם תנו להם לעשות conflict תנו להם מה שהם רוצים דמואים והכל בסופו של דבר אם הם לא יאשרו אז קלאן בייס יאשר אבל אתם תקבלו את הניצחון שלכם אז למה לריב .
חאלס לריב נירן אל תתווכחו איתם תנו להם לעשות conflict תנו להם מה שהם רוצים דמואים והכל בסופו של דבר אם הם לא יאשרו אז קלאן בייס יאשר אבל אתם תקבלו את הניצחון שלכם אז למה לריב .
צודק אבל זה מעצבן בכל זאתבמקור פורסם על ידי hezi`
זה מרגיז חזי הם רוצים דמואים והם יודעים שנקבל ניצחון על כל סיבוב שהתמשנו בבאג זה סיבוב להם...
עכשיו זה גם לא באג ככה המפה בנויה והשיטה הזאת לירות ברשת שחלק הכדורים עוברים די ידוע
וגם בקשר לצ'יטים זה כמו שיגידו ש-Hiehachi ראדר הוא שחקן טוב ועם הוא ישחק בפייק תחשבו שהוא ראדר
אבל הוא לא ראדר והם יודעים שלירון שחקן טוב מאוד ואדם גם שחקן טוב מאוד אבל הם ישר בוכים כמו קלאן של נובים רוצים דמואים כאילו הם משחקים חודש
והם פתוחים כבר שנתיים בערך והם עדיין נובים שלא משתפרים מה אחנו צריכים לבזבז עליהם זמן בשביל להעלות דמואים
ולחכות לקונפליקט למי יש זין שילכו ידחפו אצבע
קלאן לא רציני שבוחר מפה כמו בלייז אוף גלורי לא צריך לצפות לנצח מלכתחילה. אבל המצחיקים חשבו שיש להם סיכוי והתרגזו כשהבינו שהם לא באותה רמה וחיפשו דברים קטנים לדפוק אותנו עליהם .. כמו איזה 'באג' או צ'יטים וכו. אבל אני לא מאשים אותם יש להם מנטאליות של שרת ציבורי שמי שהורג אותם הוא בטח רמאי כי בשרת של טוני הוק הם הורגים שחקנים כמו tacti^ ו izhar ומרגישים גברים. דיי נמאס לי גם שמצביעים אותי על ראדר כל פעם שאני בשרת ציבורי. אז לקהילה הנובים , קחו לתשומת לבכם.
נערך בפעם האחרונה על ידי אופטימי כבוד בכבודו : 21/01/06 ב 02:17
למה להיתעצבן אתה שואל חזי
כי כולם שחקנים מוקרים אחד אחד
כולם עם ניסיון של 2 ככה..
ואני בכלאן
וכל מי שמכיר אותי יודע שאני לא ישחק עם ציטרים
והוא מחפש תתחני כמו בנדם מגעיל
יושבים לשחק לכיף בא איזה (לא יפה להגיד אבל) זין
והורס לך תהרגשה של הניצחון תביא דמו
אתם ציטרים אתם זה אתם זה
וכל זה והוא יודע בתוך עצמו שהוא מדבר באויר כי
דיברתי איתו בטים ספיק
והוא אמר לי בעצמו שהוא לא בטוח בכלום והתחיל לגמגם אז בישביל מה? כל הצרות אה?
בן של מיתחסד ילד מחשב מכוער לא רוצה לקלל
אבל אמא של נירן חובההה!!
אתם מדברים בהכללה,לא אמרתי כלום.הפסדנו ובדוגרי אני לא הייתי קשור לבחירה של BOG
ומיכה עליך לא האמנתי וגם עליך נירן שתדברו ככה בהכללה ותקללו כי מיכה אני דיברתי איתך בטיאס
אבל תעשה מה בזין שך.
תשמע אחי אולי דיברתי בהכללה אבל לא באמת התכוונתי אליך ולאלה שהיו בסדר
וראסמי יצאתם לא בסדר ואתה יודע טוב מאוד שאנחנו קלאן יותר טוב מ-sL
ואנחנו יותר פעילים ממכם ויש לנו יותר ניסיון ממכם במשחק ואתם בוכים על התכני כמו ילדים קטנים
(בשביל תום אני לא מתכוון לכל הקלאן sL רק לאלה לטוענים שאנחנו צ'יטרים ומשתמשים בבאגים)
נערך על ידי -אמא מיכה-
נערך בפעם האחרונה על ידי אופטימי כבוד בכבודו : 21/01/06 ב 02:45
מייק מה אתה נידחף לנושא תפסיק לזיין במוח
ניהית ילד מסריח באמא שלי עוד פעם תפסתי ממך גבר כניראה שאתה סתם זין
pshh gg win hasbti sh win kvar itparko..lo aso clan war kvar 1 week
Good Game
אני מדבר רק על הלידר שלכם של
SL
קיצר זה לא ישתנה בחיים פעם הוא היה מפחד לעשות מישחקים
היום הוא תיקו תכני מגעיל
אז ככה...SL כנראה לא מכירים את בלאז אופ גאלורי...
לירות דרך הברזלים שמה במדרגות איפה האק זה לא באג של המפה...זה מכוון להיות ככה...
וגם עם אתה עולה על הר בליד החדר זה לא באג כי אתה פשוט רץ ועולה...אתה לא משתמש במשו מיוחד כדי לעשות באג
ואיך לעזאזל הייתם טרור והם הצליחו לנצח 10 פעמיים יא אלההה איזה שמירה גרועהההההההה
gg נירן חולה עלייך אח שלי !!
תשחקו לירון נגד sL אולי יהיה כוחות... למרות שלירון בוט :X
מי ניצח !?
ראסמייייייייייבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
אפילו אם משחקים רק עם גלוקים כל המשחק אפשר להוציא שם 5 לפחות :\
נכון הם היו גרועים חושבים שהם יקחו טכני על כלום
למה מה תעשה אתה סתם אשכנזי ילד כאפות ...במקור פורסם על ידי Crazy Death
GG