עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 29 מתוך 29

אשכול: המישחק נתקע FPS נמוך O_O מה עושים

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    Mothernature, אתה יודע שעכשיו קיץ ורוב בעיות הFPS נגרמות בגלל הטמפרטורות, תבדוק אותן ואת המאווררים במארז. עדיף לנקות את המחשב ולשים לב לתהליכים כמו שגולן אמר, ותעשה את הניקיונות לעיתים תקופות אם אתה לא עושה אותן. תשאל את עצמך אם שינית הגדרות כלשהן במשחק/בדרייברים בזמן האחרון, למשל הגדרה כמו Ambient Occlusion מאמיסים על הרכיבים במחשב.

אם הבעיות לא נפתרות, תגיב כאן.

ציטוט במקור פורסם על ידי Fatality צפה בהודעה
    אחי אני מכבד את מה שאתה אומר אבל אלו שטויות אין קשר בין fps ל cpu ... זה נכון שעדיף שיפעלו כמה שפחות תהליכים אבל אין שום קשר בין שני הדברים... זה יכול להיות תוסף למה שאנשים אמרו פה אבל זה לא הפתרון לבעייה שלו לפי דעתי.
    ציטוט במקור פורסם על ידי FakeDeath צפה בהודעה
    FPS כמעט ולא עובר את ה- 60, גם אם זה במחשב הכי חזק, לכן לא קיים FPS של מאה, כי זה המון- מאה פריימים לשניה.
    שניכם צריכים להפסיק לדבר על דברים שאתם לא מבינים בהם.
    Fatality, מעבד = CPU. אם אתה לא יודע מה כל רכיב במחשב עושה, אז אני מציע לך לעבור קצת על הבסיס לפני שאתה נהיה בטוח במה שאתה אומר.
    FakeDeath, כמות הפריימים יכולה לעלות אם ישנה פקודת משתמש ששולטת בזה, ואם המחשב של המשתמש מסוגל לספק ביצועים טובים. בקוד4 למשל הפקודה היא [com_maxfps [FPS, וישנם עוד משחקים שתומכים בזה.

הסמל האישי של Korra
    Korra Korra מנותק ותיק
    קיבל לייק
    169 פעמים
    אחי אבל יש מצב שחוץ מזה שהעונה עכשיו זה קיץ וממש חם יש גם קשר לping ולעוד דברים...

Anaking Anaking מנותק מנהל פורום COD4 ושרת S&D
    שם פרטי
    אביב
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כמה שטויות...
    קודם כל נתחיל בזה שקונפיג לא נהרס לאט לאט, קונפיג בסך הכל מקנפג (כלומר, מגדיר) הגדרות במשחק מכל הסוגים.
    הוא לא משתנה(נהרס?) עם הזמן, שכן אם אתה לא משנה שום הגדרה גרפית מה כן ישנה? במאת שנאי לא מבין על מה אתה מדבר.
    שנית, המעבד ועוד איך קשור לFPS, הטעות שלך היא אי הבנה בסיסית שלא רק לכרטיס מסך קיימת השפעה של מה שאתה רואה במשחק, כל החישובים ברקע( הפיזיקה של המשחק, לדוגמה) פועלים על ידי המעבד.
    למעשה, המעבד הוא רכיב הרבה יותר דומיננטי מאשר כרטיס המסך(במשחקי המחשב).
    דבר אחרון, FPS אכן מוגבל על ידי המסך, על ידי קצב ריענון של המסך.
    הסיבה שאתם רואים מעל 60 FPS( בהנחה שיש לכם מסך שרץ על 60 הרץ) היא כי אלו פריימים משוכפלים, ולא "מקוריים".
    מה הכוונה? נניח יש לכם משחק שרץ על 120 FPS, סביר להניח שכל פריים מוכפל פעמיים, מה שנותן לכם תחושה יותר חלקה וריאליסטית.

הסמל האישי של baruchts
    baruchts baruchts מנותק מתקדם
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Fatality צפה בהודעה
    אחי אבל יש מצב שחוץ מזה שהעונה עכשיו זה קיץ וממש חם יש גם קשר לping ולעוד דברים...
    עזוב עזוב תומר אתה אומר כל כך שטיות קודם כל החום לא משפיע לפינג כי הוא קשור לתשתית שלך וספק
    ודבר שני עזוב תלמד קצת דברים בסיסיים ואז דבר

הסמל האישי של Sefush
    Sefush Sefush מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Razerrraaahhh
    קיבל לייק
    4 פעמים
    חח לאנשים פה אין מושג
    PING SPIKES עושה לאגים מוריד FPS תלוי באינטרנט ספק תשתית NETVISION HOT זונות
    CONFIG קשור אם זמן אתה משנה הגדרות רזלוטזיה TEXTURES טקסטור וחו' הקונפיג נהרס תשנה קונפיג הFPS יחזור
    להתקין תמשחק מחדש גם לפעמיים עוזר. למתחילים שלא מבינים בקונפיג
    מאבד (CPUׁׂ) קשור אם יש עומס עליו תוכנות ברקע MSN פייסבוק UAC וכל החרא הזה קשור !!!
    כרטיס מסך (Graphics Card) קשור אם יש עומס עליו לפעמים גם צריך להתקין תדרייבר מחדש (RE-INSTALL DRIVERS ) עזר לי כמה פעמים
    VIRUS TROJANS קשור עושה דרופים לא ב100 אחוז תמיד אפשר לדעת אפשר רק לפרמט או להחליף אנטי-ווירוס שזה לא ממש עוזר .
    TEAM SPEAK יכול להיות גם עושה לאגים לא לכול אחד היה לי בעיה הייתי משחק בלי טיאס היה לי 250 הייתי משחק עם טיאס היה לי 100 FPS פירמטתי סידר את זה .
    HARDISK קשור טעינת מפות. DEFRAG דבר טוב..
    RAM קשור עם יש עומס עליו
    זה יכול להיות מיליון ואחד דברים צריך להיות מספיק חכם בשביל להבין מה זה ולא לשאול אחרים
    טוב שלא אמרתם הPAD של עכבר עושה לאגים או העכבר עושה לאגים המיקלדת עושה בלוקים
    תקשרו תפה שלכם לפחות במה שאתם מבינים ותפסיקו להאשים כל אחד פה.. כל אחד חושב הוא פה איינשטיין קוד4
    הבן האדם היחדי שבמאת מבין בקוד4 פה זה גולני גולן איך שלא קוראים לו. וגם אני.
    תבדוק אחד מי הדברים האלה ותגיד מה קורה תעשה מחקר אנחנו לא כפית ומזלג בשביל לאכיל אותך ולסדר לך הכל.
    אנחנו יכולים להמליץ
    על איזה סוג לאגים דרופים או FPS נמוך אתה מדבר ?
    FPS נומך סתם ככה ?
    או שיש לאגים אשכרה תקיעות ?
    תן יותר פרטים. ותבדוק אל כל השלבים שרשמתי פה...

חחחחח עונה עלאק מפגרים, יש מזגן בימינו מאוורר גם.
    יורי אל תגיד דברים שאין לך מושג בהם כל מה שאתה יודע זה לנסות להיות חכם ולתת באנים בחאווה..
    ומי שאמר פה שקונפיג לא נהרס. והוא בעצמו לא עושה READ ONLY קריאה בלבד עליו מטומטם. כי העולם לא מושלם גם המנוע של קוד4 יש באגים ואל תזיינו לי תמוח שלקונפיג לא קשור כמו שיוצאים מי BACKLO מי המפה ככה יש גם גלי'טץ במונוע של המישחק.
    תבקש מי גולני שימליץ לך על קונפיג איכות בלבד כמו מובי קונפיג של מישחק משהו בסיגנונן הוא יבין כבר .

איך נימאס לי מי הפורום הזה . כל אחד פה שוויץ יותר גדול מי השני.
    MOTHERNATURE כמו שאתה אומר פה את צריך לפרמט כי במאת יש לך בעיות וזה יכול להיות 50 דברים
    השאלה מה תפרמט לא תדע תתחיל לחפש תבזבז הרבה זמן אמרתי את שלי יום טוב
    נערך בפעם האחרונה על ידי Sefush : 06/07/11 ב 05:18

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    להגיד שקונפיג נהרס לאט לאט, זה כמו להגיד שכל פעם שאתה יוצא מהמשחק, הוא בכוונה משנה דברים בקונפיג כדי שהFPS ירד. אני עם אותו קונפיג, לא על Read Only, כבר שנתיים ולא הייתה אפילו פעם אחת שהקונפיג נהרס "לאט לאט".
    קונפיג כולל בתוכו רק פקודות ואתה יודע את זה, ויש מקרים נדירים שהמשחק מאפס את הקונפיג אם הוא לא קורא אותו נכון, אחרת זו רק בעיית המשתמש. להתקין את המשחק מחדש... זה לא שהוא התחיל לשנות את כל הקבצים של המשחק, ככה שאין טעם בזה, הכי פשוט זה למחוק את הקונפיג ולהכנס למשחק/לפתוח פרופיל חדש.
    ואם כבר מדברים על חכמים, אחד שכותב מאבד (מעבד) או בתוח (בטוח) אין לו זכות לבוא ולהגיד לי שאני לא חכם, ותהיה בטוח שאני יודע יותר טוב ממך על מה אני מדבר.

לגבי עניין הבאנים והשארות בפורום, אתה מוזמן לאמץ את מה שהסברתי לשחר.

Anaking Anaking מנותק מנהל פורום COD4 ושרת S&D
    שם פרטי
    אביב
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ספי אני לא רוצה לפגוע חס וחלילה, אבל שימוש במושגים שאתה לא יודע מה הם עושים או איך הם נראים בכלל לא עושה אותך חכם.
    דבר שני, שינוי הגדרות הטקסטורה בסך הכל משנה את הגדרות הטקסטורה בקונפיג, לא יותר מיזה, אם ככה אתה מגדיר "הורס קונפיג" שיהיה לך לבריאות (ולמה בכלל לשנות את זה אם אתה לא רוצה בשינוי כזה?).
    עכשיו, מעבד* וכרטיס מסך בהחלט משפיעים על הFPS, אבל מזה לעזאזל עומד על כרטיס מסך? אתה משחק בשני משחקים בו זמנית שהכרטיס שלך צריך לרנדר יותר ממשחק אחד?
    ד"א, בין המנוע של COD4 אין שום קשר לבין הקונפיג, אז לסמך בעיות בקונפיג(?) בגלל שיש בעיות במנוע של המשחק זה סתם דבילי.

לפתוח האשכול:
    תפרסם את המפרט שלך אם עדיין לא הבנת.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Anaking : 06/07/11 ב 13:00

הסמל האישי של Sefush
    Sefush Sefush מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Razerrraaahhh
    קיבל לייק
    4 פעמים
    אתה חושב אכפת לי מה הדעה שלך את האבל שמשחק כל היום פאבליק ומוריד אדמינים טובים
    אני משחק 5 וחצי שנים לא כולל קוד2 שזה גם איזה חצי שנה קוד1 איזה חודשיים.
    ומי נסיון אני אומר לך לי זה קרה!!! נהרס לי כמה פעמיים עד שהתחלתי לעשות READ ONLY
    אז אל תבוא ותלמד אותי מה טוב ומה לא . בא להגיד שאני שקרן שוב תהאבל
    ויורי יש לך אגו מנופח בגלל שאתה אדמין זבל.
    בוא נגיד במילים פשוטות כמה הקונפיג שלך שוקל ובאיזה קונפיג אתה משתמש.
    אם זה מעל 30 אז אתה במאת לא מבין כלום ואם אתה משתמש בקונפיג של אחרים אז אתה לא יודע פקודות וזה רק מוכיח את א' שאתה במאת לא מבין כלום
    וכל שחקן טוב משתמש בקונפיג שהוא בנה או שלקח אחר ועשה אותו מחדש ושם עליו READ ONLY
    וכל מי מתסעק במישחק יודע את זה
    וכל ראונד נרשם משהו בקונפיג .. תעשה READ ONLY כל ראונד הוא ירשום לך CANT WRITE CONFIGֹ_MP.CFG בקונסול אתה במאת לא יודע כלום תפסיק לבלבל לי תמוח אתה מעצבן מתנסה במשהו שאין לך מושג

משהו לא קשור לנושא
    השרת רץ כבר קרוב ל6 שנים ואתה עד עכשיו לא ידעת איך לתת באן אייפי עם לא הייתי אומר לבר היית ממשיך לתת באנים של PB ולא אייפי
    שלא נדבר על ספאם שכל היום אתם נותנים קיקים על ספאם אבל למה פשוט לא לכבאות אותו הינה עוד סוד שאני יחסוף כאן .
    כדי לעשות תשרת המסריח בלי ספאם
    SV_FLOODPROTECT 1
    ואם אתה חכם מספיק אתה תשים את זה בRULESET
    CUSTOM_PUBLIC
    שלא נדבר על הAFK שאתם מביאם להם קיקים
    G_INACTIVITY 70
    שלא נדבר על המלשינים בDEAD
    G_DEADCHAT 0

וכל זה עד עכשיו לא עשית אז איזה מין אדמין אתה ?
    נערך בפעם האחרונה על ידי Sefush : 06/07/11 ב 20:30

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    אין לך מושג איך אני צוחק עכשיו, זה פשוט מבדר.
    אתה אשכרה חושב שהמשחק, כל ראונד, מנסה לשנות הגדרות גראפיות בקונפיג? חחחחחח אימלא. בקיצור מה אני אגיד לך... תהנה עם האשליות שלך, עובדה שכבר שנתיים אני על אותו קונפיג ושום דבר לא קרה לו, ועוד להרבה אחרים לא קורה כלום, מעניין לא?

בכל מקרה, כמו שחר, אין לך מושג בשיט על מה אתה מדבר. זה שרת עם בעלות פרטית, ואין לי גישה לקבצי הFTP. נראה לך שהייתי צריך עוד אדמינים בשרת אם הייתי יכול לשנות את ההגדרות?
    חסר טעם לדבר עם אטומים כמוך, אתה אומר כל אחד פה משוויץ ויוצא שאתה בעצמך משוויץ ועוד על דברים סתמיים ומטעים. קיצור, גם עליך חבל לי לבזבז זמן. תשמור את הידע שלך לעצמך ואל תדחוף את האף.

אה ועוד דבר - אל תעשה טובות שאתה נשאר פה.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. FPS נמוך, עם כרטיס מסך טוב. מה עושים!?
    על ידי phobia בפורום TO תמיכה טכנית
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 20/01/06, 11:40
  2. מה עושים ??
    על ידי Do13v בפורום פיתוח גוף וכושר
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11/01/06, 17:14
  3. חברה אם מישהו יודע מה עושים שיסביר :]
    על ידי Raiden בפורום Tactical Ops
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07/08/05, 18:28
  4. רוצה לחזור לשחק- מה עושים:|?