בכיף...ואור הנה סריקה שלי עם NOD32:
Capture.JPG
בכיף...ואור הנה סריקה שלי עם NOD32:
Capture.JPG
שאלה : למה האנטי וירוס מתריע לי על וירוס בשעת פתיחת התוכנה ?
תשובה : לפעמים רוב האנטי - וירוסים מתריעים התראות שווא, Avira, McAfee, Norton, AVG וכו' וכו'. מה שאתם צריכים לעשות הוא -
לחצן ימני על האייקון של האנטי וירוס -> חפשו Resident Shield -> לחצו עליו -> איפהשהוא במסך החדש אמור להופיע תיבה כזו עם V שמציינת שהאובייקט (Resident Shield) פועל -> תדאגו שהV לא יהיה מסומן בכל התיבות במסך ה Resident Shield -> לחצו על Apply / Okay / Apply new settings בכל תוכנה זה מופיע אחרת. בקיצור - מנעו מהאובייקט הזה להיות פועל בזמן שאתם מפעילים את התוכנה.
תוודאו שאתם מכבים רק את זה, אני ממליץ לכבות רק את האובייקט הזה ולא את כל האנטי ווירוס עצמו כדי למנוע אי נעימויות אחרות.
(פה אני בדקתי עם אנטי וירוס AVG, אני לא בטוח שככה גם בשאר האנטי - וירוסים אבל בAVG זה ככה בטוח. אם מישהו לא הצליח עם אנטי וירוס אחר - שישלח לי Stimulate הודעה פרטית.
שאלה : כשאני פותח את התוכנה עם WinRar, כשאני מחלץ / מנסה להפעיל את הKey Binds, מופיע לי הודעה של ה WinRar ובה כתוב כל מיני דברים בג'יבריש. בקיצור - שגיאה. מה לעשות ?
תשובה : כמו שאמרתי בתשובה למעלה, לכבות את הResident Shield או מה שזה לא יהיה באנטי - וירוסים אחרים. כשאתם מכבים אותו, צאו קודם מהWinRar ומהתוכנה בכלל. כעת הפעילו את התוכנה מחדש - ורוב הסיכוים הם שהיא תעבוד לכם.
תוסיף את השאלות והתשובות האלו למדריך, אשמח גם אם תתן קרדיט![]()
כל הכבוד על המדריך, ממש יפה מושקע וברור. אהבתי![]()
תודה רבה,הוספתי את השאלות והתשובות שכתבת עם קרדיט![]()
תודה רבה, מקווה שהמדריך שלך באמת יעזור ותודה על הקרדיט