במקור פורסם על ידי SkeletoN
=))
במקור פורסם על ידי SkeletoN
=))
בוא ל-sL :O
ברוך הבא...
אני זוכר תימים ש'ך עם ak...
aimbot ;]
זה לא בדיוק ככה ...במקור פורסם על ידי ~h3nzzZ
תיקון : עדיף להיות עם קלאן ממוצע וילדים גברים , מאשר להיות עם קלאן סוס וילדים חארות (חוץ ממיכה)![]()
פחח כולם של גברים..למה ביגלל שזיינו אותכם או מה לא הבנתי מה לא גברים בהם?במקור פורסם על ידי puadov
שלא תחשוב שידברתי אלייך .. אתה אחלה של בנאדם =]במקור פורסם על ידי WaR-LorD
אבל אורי , לירון אופטימי וכל אלה .. חרא של ילדים ! אז מה אם הם טובים בטקטיקל .. הם ילדים מעצבנים וחארות
צודק
מחקתי פה כמה הודעות שלא קשורות לנושא, תריבים שלכם תשאירו לעצמכם.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
תן לו יומיים הוא יחזור לעצמו, השאלה כמה זמן הוא ישאר..במקור פורסם על ידי MusT4nG`
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
שאלה שלידרים אכן צריכים עליה תשובה..במקור פורסם על ידי mikewithbike
בכל זאת הוא לא חייב לאף אחד שום דבר
יא זבל, כואב לך שהנושא הזה גדול ;)במקור פורסם על ידי mikewithbike
נראה לי שחזרתי לעצמי כבר, קיבלתי היום ואתמול שלושה באנים כי חשבו שאני מרמה, לגבי זה, אדמינים, עדיף שלא תקבלו החלטות על סמך שלושה סיבובים מוצלחים, זה לא מעיד אם מישהו מרמה או לא.במקור פורסם על ידי mikewithbike
ואני מתכוון להישאר, אבל כמו שאמרתי, אני פה רק בסופי שבוע, באמצע שבוע אני בבית אולי יומיים, שלושה בחודש.
באן בשרת של בן אדם שמשחק יומיים לא אומר כלום -.-במקור פורסם על ידי par0t
1on1?במקור פורסם על ידי Heihachi
העיניינים מתחממים פה
Heihachi vs. par0t
אני משדר בשידור ישיר בטימספיק :האהא:
chick fight :O
omg its teh kaw :o
Dr.HoFFmAnבמקור פורסם על ידי par0t
את זה אני צריך לראות....
ani roze clan?
שבוע הבאבמקור פורסם על ידי par0t
אבל תשחק על משהו תיודע אדמין בויגיימס משהו בסגנון למה לא משעמם לי עד כדי כך