חס וחלילה אחי יצביעו יצביעו אבל הם בכל זאת שונאים אותי כי ירדתי על שעלי והם אוהבים אותו .
ושמע יש לי פלואו מטורף לא תוכל לעמוד נגדי חח
בכל מקרה קרעתי ת' מייק בקלאן וור
שים כתוב מה זה חשוב
חס וחלילה אחי יצביעו יצביעו אבל הם בכל זאת שונאים אותי כי ירדתי על שעלי והם אוהבים אותו .
ושמע יש לי פלואו מטורף לא תוכל לעמוד נגדי חח
בכל מקרה קרעתי ת' מייק בקלאן וור
שים כתוב מה זה חשוב
כי זה פורום מת ולפה לכתוב אין לי חשק
אבל לראפ4לייף יש כי יש שם פוול אנשים בוא נעהש אחד שם.
בסדר שים.
אגב היה לך דיס טוב נגד סלקט אתה יותר טוב ממנו חבר שהוא כבר ניצחה ייתי מצביע לך..
מושיקו יהומו עכשיו אני שם לב שאתה כל מילה שניה כותב אחי
וזה מה זה הורס לך תדיס!!
אחי בפורום שאני הייתי שאומרים חלוד!
מתכוונים לבן אדם מת אז זילזלתי לא הבאתי לו משהו מהסרטים זה לא כמו פה פה יש רמה למדתי לא לזלזל
זה לא יקרה עוד פעם שמה אני לא יפסיד לאף אחד אומנם יש שם אנשים עם רמה חכה ותראה תבאטלים שלי שם
מאמין לך נו.
שמע אתה חושב שאני מעפן אבל בראסמי שנינו רמה ואם היינו שם מוכרים יותר היינו מזיינים את כולם בגלל זה אני לא הכי פעיל שם וחחלאס עשינו פה ספם מטורף אני ימחק הכל אחר כך יאללה שים שם ת' דיס
** ערוך **
אתה רוצה לעשות חדש שםן? או לשים את זה?
דיי 5 בבוקר אחי אין לי כוח לכתוב מחר נעשה..
אם אתה רוצה לשים את זה לא אכפת לי
איפה לשים תדיס??
אמרת לי שזה לא פייר שאני מצביע למושיקו כי הוא חבר שלי
אבל זה שנירן וישראל חברים שלך ובקלאן שלך והם הצביעו לך בגלל אינטרסים זה בסדר אההההה
חחחחחחחחחחחחח........... עזוב עזוב...
אני נירן וישראל מכירים מהקלאן זהו אנחנו לא חברים ולא אמרתי להם להצביע לי והם קרו ת' דיס לא כמוך נכנסת לא קראת ת' דיסים אפילו והצבעת כי הוא חבר שלך אבל נתתי ת' 'קול שלך ועכשיו זכותי לקבל את הקול של חבריי מהקלאן עכשיו שב בשקט לפני שתאכל עוד באן.
קיצר מושיקו יצאתה אומו אחו שרמוטה
אני מצביאה למושיקו האומו
מיכה כפרה למה אתה שונא ראפ זה אחלה של דבר האמת שלך יותר מתאים דיכאון
חחחח
אפשר להצביע לאמא מיכה ?!?!?
אני חייב בקשהה...
אני מצביע לאמא של מיכה!!
:]
after moshiko's post amarti moshiko lokeh
but after i read ziv's dis
ziv > *
זיו לקח..
רק את שלו אפשר ממש לשמוע בראש עם ביט... לא יודע.. ככה הסתדר לי...
וגם ממש הצחיק אותי הקטע עם מיקי גבע
גם סיינקס תותח.. אהבתי את שניהם.. אבל זיו לקח לדעתי... :פיקה:
מממממיככככההההההההה
בוא לאיסיקיו אחי
MiKoZ לשילטון
מושיקו היה לך גם יפה אחי
אבל אני אוהב מה שמיקוזי עושה
אני קראתי תדיס זה שאתה ילד בכיין שאומר שאני חבר שלו ובגלל זה הצבעתיOriginally posted by MiKoZ@Jul 15 2005, 02:18 AM
אני נירן וישראל מכירים מהקלאן זהו אנחנו לא חברים ולא אמרתי להם להצביע לי והם קרו ת' דיס לא כמוך נכנסת לא קראת ת' דיסים אפילו והצבעת כי הוא חבר שלך אבל נתתי ת' 'קול שלך ועכשיו זכותי לקבל את הקול של חבריי מהקלאן עכשיו שב בשקט לפני שתאכל עוד באן.
לו זהלא אומר כלום ולמה מי אתה בכלל יאללה יש לך פה מנהל אתה יכול רק
לדחוף אותו תן באן ועובדה שגם אור הצביע על מושיקו ושהם רבו בכלל זה
אומר שאף אחד לא פועל באינטרס הוא לקח את זה זה שאתה סתם בוכה
כי אתה לא יודע להפסיד זה לא אומר כלום מושיקו לא רואה אותך שם את
זה בrap4life תיראה איזה השפלות אתה אוכל וגם
שים בrapbattles. גם שם תוכאל השפלות אז שתתוק יא בכיין ניטחן!!!!!!!
נ.ב
בבקשה אל תתן לי באן זה קשה למחוק 2 שנית קוקיס בבקשה אל תעשה לי את זה :לא: :לא: :לא: :לא:
תכלס אתם סתם כותבים ארוך עם שורות סתמיות ;\
תקצרו , תשתדלו רק לשים ת'פאנץ' ליינס , במקום 238901839021 שורות של חרוזים עלובים כדי לסגור חרוז למשהו אחר ;\
אה ודי כל שנייה להשוות , זה כבר נהיה מציק. זה יכול לצאת חמוד , אבל אם זה כל שורה זה מציק.
זיו לקח פה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by BubbaJ@Jul 15 2005, 01:11 PM
תקצרו , תשתדלו רק לשים ת'פאנץ' ליינס , במקום 238901839021 שורות של חרוזים עלובים כדי לסגור חרוז למשהו אחר ;\
אה ודי כל שנייה להשוות , זה כבר נהיה מציק. זה יכול לצאת חמוד , אבל אם זה כל שורה זה מציק.
זיו לקח פה.
נו תראה עטוד אחד אעלק אל תשימו פה שורות סתמיות כנראה שלא הבנת כלום פעם שעברה שעשיתי איתו הוא נתן באטל חלש ברמות כי הוא זילזלי בי ועכש אני זילזלתי בוא ולא הוצאתי כלום ואם אתה חושב שיש לך רמה בוא בראפ4לייף
30
5 הצבעות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by S4in3x+Jul 15 2005, 01:55 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (S4in3x @ Jul 15 2005, 01:55 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BubbaJ@Jul 15 2005, 01:11 PM
זיו לקח פה.
נו תראה עטוד אחד אעלק אל תשימו פה שורות סתמיות כנראה שלא הבנת כלום פעם שעברה שעשיתי איתו הוא נתן באטל חלש ברמות כי הוא זילזלי בי ועכש אני זילזלתי בוא ולא הוצאתי כלום ואם אתה חושב שיש לך רמה בוא בראפ4לייף
30
5 הצבעות. [/b][/quote]
בניגוד אלייך , אני לא מהילדים שחשים "וואייייי אני ראפר חיייההההההההה ומגניבבבבב אני דופק פריסטיילים יווווווווו יווווווווווווווווווו יווווווווווווו" - אנשים כאלה לא מגיעים לשום מקום. מניסיון.
שבא לי לכתוב אני כותב , ושם את כל מה שיש לי בשיר. לא כותב שורות סתמיות וחסרות בסיס על אנשים שאני לא מכיר \ שלא מעניינים אותי ושאפילו לא ראיתי בחיים שלי.
שאני רוצה לכתוב , אני כותב ומשקיע בזה.
http://members.lycos.co.uk/kulisme/BubbaJ.mp3
^ דוגמה
ובית ראשון משיר שבקרוב אני עומד להוציא אם יהיה לי כוח לכתוב בית שני :\
אתה חש מגניב\חייה אבל אינ'ך חברים
נו לא פלא כל היום ת'מסתובב עם סנדלים
אתה חושב שאתה כוסון כי שהעיניים שלך כחולות
עכשיו נשאר הפופיק שטובע לו במצולות
הוא כבר נחנק הוא לא נושם , האוויר שלו נחסם
תבין ת'צריך לעשות דיאטה חתיכת היפופוטם
מנסה להרזות אך כל דקה דופק דונט
גם סטייק גם חד גבה , אשכרה פרסומת למקדונלדס
חתיכת עגלגל , במקומך לא הייתי יוצא מהחדר
אף נקבה לא מצביעה עלייך עם לייזר
אתה בושה לבצפר , אתה בושה לכולם
צריך להכניס אותך לגינס כילד הכי המכוער בעולם
תודה על הקולות אוהב את כולכם לקום משינה ולראות ת' תגובות איי אוהב אותכם.
אמרנו עד 7 ו 7-2 לי נעול![]()