עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 51

אשכול: אני חושב שאפשר לסגור את הבסטה

YoTaMzz YoTaMzz מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    גמלי אתה רוצה לשחק בכיף...? תבוא לטים ספיק חדר של Ln אנחנו נכנסים כל יום לשרת 8-10 אנשים רואים ציטר ביי כפרה...
    אם אתה נכנס לבד זה משהו אחר... ראית שיחקתי איתך אתמול עשיתי איזה 30\3 כולם התחילו להשתגע עליי שאני ציטר שהייתי בריל.. :X
    אבל בקטנה הקלאן ווארים המאתגרים נגד rTd מכפים על זה.

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל האתר
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    אתמול שיחקתי בניק Player בראפיד הייתי עם 20 ומשהו הריגות התחילו לעשות לי VOTE צ'יטר צ'יטר בסוף שמתי רילניק לא לקבל איזה באן בטעות ואחרי זה עדיין אומרים לי
    EVO TORID RADAR
    HALAS ATA HORES ET HA MISHAK
    זה רק מראה עד כמה לשחקנים בפאבליק אין מושג
    אנשים שמים תאג של קלאן במשחק אבל הם לא רשומים לקלאן בייס לא יודעים בכלל לא יודעים מה זה הפורום הזה לא כלום
    פעם שה-TOST היה מתעדכן כל חודש אם לא פחות היה הרבה פחות צ'יטרים כל פעם היה להם יותר קשה להשיג את הצ'יטים לידיים ועד שהיו מפיצים את זה
    היום כבר יותר מחצי שנה לכל אחד יש ראדאר ואימבוט על המחשב שעובר את ההגנות ה"חדשות"...

הסמל האישי של GaLaXy
    GaLaXy GaLaXy מנותק גולנצ'יק :)
    קיבל לייק
    6 פעמים
    אני אפילו שחקנים שמכירים את הפורום ומשחקים מלא זמן קוראים לי ציטר על ריל ניק
    אני במצב יותר גרוע ממך עידן למרות שאתה יותר "שקוף" ממני

MusT4nG` MusT4nG` מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    קיצר מי שרוצ לשחק בכיף שיבוא לטימספיק של סטלה זון וזהו מי שלא שיסבול

הסמל האישי של Crazy Death
    Crazy Death Crazy Death מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    TO:C זה העתיד...

spYro spYro מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Dr:Evil
    גמלי יש יותר מדי בעיות לקהילה:
    ציטרים ,פייקרים ,אנשים שמפסידים משחקים ולא מאשרים או שולחים תוצאות הפוכות או הכי גרוע מצליחים לפרוץ לקבוצה השניה ולאשר משחקים..
    עם אנשים כאלה גם אם יצאו עוד הגנות כלום לא יעזור כי כמו שגיא אמר יש מלא שחקנים שמשחקים הרבה זמן ולא נכנסים למירק ולא יודעים שיש פורום בכלל....
    אני משחק קרוב ל3 שנים והמשפט שהכי נכון להגיד עכשיו זה מה שרעי אמר פעם
    "הקהילה גדלה השכל קטן"
    תראו מי מדבר
    מריק הצ'יטר של השנה!@#$ הילד הכי צ'יטר בארץ אבל הוא עדיין מותק של בחור
    מישהו מסוגל להגיד לו לא לשחק?!

הסמל האישי של «.:°•*WhiTe`AnGel*•°:.»
    «.:°•*WhiTe`AnGel*•°:.» «.:°•*WhiTe`AnGel*•°:.» מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וואלה צודק אחי ים צ'יטרים חייב ליסגור שרת. :כן:

ArChAnGeL ArChAnGeL מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Ga[L]aXy
    אני אפילו שחקנים שמכירים את הפורום ומשחקים מלא זמן קוראים לי ציטר על ריל ניק
    אני במצב יותר גרוע ממך עידן למרות שאתה יותר "שקוף" ממני
    "תראה לי מי החברים שלך אני יגיד לך מי אתה"
    מכיר את זה?

Liero Liero מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי GarGaMeL-
    איזה איכותית? אם כבר האנשים האיכותיים עוזבים והילדים הקטנים נשארים.
    זה מה שיקרה בסוף...
    למה הרבה ילדים קטנים ומציקים מחשקים טקטיקל? כי זה חינם ובאנים לא ממש מזיזים לאף אחד
    ליפתוח את הקלאב לא יעזור.. שוב יהיו אנשים שיפיצו את הסיסמא לא משנה איזה סינון נעשה.
    אני מודע לזה שהקלאב שאני וגיא ניהלנו לא הצליח כי היו פחות מידי שחקנים וגם עכשיו אין ממש הרבה שנישארו, כול מי שעדיין רוצה לשחק בטקטיקל ולא אוהב את TOC פשוט יצתרך לקוות שהtost החדש יהיה טוב כמו שאומרים שהוא יהיה.
    והרבה אמרו שTOC זה העתיד, וזה כן כי אין הרבה ילדים קטנים שישלמו 50שח (למרות שזה כלום)
    בשביל מישחק. ככה שעדיף לעבור לTOC ולקוות לשיפור או ליסבול בשקט עד שTOST יצא...

spYro spYro מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי salva
    ומשהו בקשר לפייקרים אם רואים מישהו שקוראים לו VCXVFXXX והוא משחק ממש טוב, אז ישר עולה לך לראש ציטר. בעצם למה לא להיכנס עם שם אמיתי?(כניראה יש משהו להסתיר) אז פשוט לא להיכנס עם פייקרים...
    עוד משהו

חארטה צ'יטר אמיתי לא שם זיין על אפחד ושם ניק אמיתי (AKA 4EVER)
    אחרת זה סתם טמבל שמשחק בזה פעם ראשונה ומתלהב (AKA !@#X)

ויש כאלה שלא שמים זין על הקהילה הרקובה הזאת כולם צ'יטרים במלא
    שאתה הצ'יטר אתה נהנה יותר וזה בדוק
    תחשבו שהורג אותכם צ'יטר אך אתם מתעצבנים והוא צוחק בבית נהנה פי 1000 עליכם אבל אחרי שבוע שבועיים מקסימום חודש זה נמאס
    אני לא אומר להשתמש בצ'יטים אני אומר חבל שיהיה לכם כתם בעבר כצ'יטר כי זה לא שווה את זה כי זה זמני.
    תראה את Dr:Evil מסכן כמה שהוא צ'יטר עוד מאט זה יגמר לו... והוא יתבאס ויפרוש לסופר מריו

יאמה איזה חפירה!!!!!!!!!!
    יום טוב ורטוב לכולם
    ואני מת על אמא יותם הקושית הזאת
    אל תשכחו עזבו צ'יטים זה עושה אותכם יותר גרוע

elvis elvis מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    14 פעמים
    איזה לירן נשמה זה הוא אני מאמין שהבנאדם הזה עד היום לא יודע מזה צ'יטים אין הבנאדם נקי

aviel aviel מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KillerM3n
    תשמעו כולם פה צודקים, יש צ'יטרים\פייקרים\לא מאשרים משחקים ובגדול קהילה דיי שיט.

הרעיון של הקלאב אין יותר טוב ממנו אבל תכלס זה אף פעם לא עובד, 5 פעמים לפחות ניסו את זה אבל 5 פעמים אותם אנשים שהתלוננו, עדיין משחקים בפאבליק "החובבני" ותאמת אין לי מושג למה..
    ייענו מה?
    בשביל סקור או משו? להראות שאתה עושה
    25/1 אבל מול אנשים שלא יודעים להוריד את המים באסלה.

הייתה תקופה קצרה של הקלאב של איבו ופאק זה היה כיף.
    אבל משום מה סגרו את זה...

אני ממש לא חושב שהקהילה מתה או משו, זה זיבולים, אני ממש לא חושב ש"יאללה בוא נעבור לקרוספייר אין שמה צ'יטרים" כי אז מה עשינו בזה?
    "הפסדנו" לצ'יטרים.

באמת, אם אנשים ייכנסו למירק, ויידברו! (כי לפעמים אני פשוט המום שיש איזה 90 איש בחדר, אבל כולם משום מה לא מוציאים מילה),
    אם אנשים יתחילו להריץ פה את הקטע של הקלאבים ופיקאפים והקמת קלנים נורמלים עם אנשים שיש להם רצון לשחק פייר, תיהיה פה קהילה חדשה...

ויש פה נושא מעניין ואפשר לפתח בו משהו.

:מאוהב:
    תגובה לעניין .. אהבתי & מחזק

disel disel מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KillerM3n
    תשמעו כולם פה צודקים, יש צ'יטרים\פייקרים\לא מאשרים משחקים ובגדול קהילה דיי שיט.

הרעיון של הקלאב אין יותר טוב ממנו אבל תכלס זה אף פעם לא עובד, 5 פעמים לפחות ניסו את זה אבל 5 פעמים אותם אנשים שהתלוננו, עדיין משחקים בפאבליק "החובבני" ותאמת אין לי מושג למה..
    ייענו מה?
    בשביל סקור או משו? להראות שאתה עושה
    25/1 אבל מול אנשים שלא יודעים להוריד את המים באסלה.

הייתה תקופה קצרה של הקלאב של איבו ופאק זה היה כיף.
    אבל משום מה סגרו את זה...

אני ממש לא חושב שהקהילה מתה או משו, זה זיבולים, אני ממש לא חושב ש"יאללה בוא נעבור לקרוספייר אין שמה צ'יטרים" כי אז מה עשינו בזה?
    "הפסדנו" לצ'יטרים.

באמת, אם אנשים ייכנסו למירק, ויידברו! (כי לפעמים אני פשוט המום שיש איזה 90 איש בחדר, אבל כולם משום מה לא מוציאים מילה),
    אם אנשים יתחילו להריץ פה את הקטע של הקלאבים ופיקאפים והקמת קלנים נורמלים עם אנשים שיש להם רצון לשחק פייר, תיהיה פה קהילה חדשה...

ויש פה נושא מעניין ואפשר לפתח בו משהו.

:מאוהב:

טוב דיי חלאס בגוזם.....צריכים להתחיל לשחק פובליק אנשים איכותייים ביחד יענו בטימ ספיק כולם באותו חדר מי שעושה שטויות אומרים בטימ ספיק לעשות לו ווט וכאלהההה כמו בימים הטובים =]

sp0n sp0n מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כן - להמשיך להלשין לאחרים על איפה נמצאים שחקנים שלא בטימספיק.... עדיף כבר ראדאר ;[

Dr:Evil Dr:Evil מנותק אחראי קהילה בדימוס
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי spYro
    עוד משהו

חארטה צ'יטר אמיתי לא שם זיין על אפחד ושם ניק אמיתי (AKA 4EVER)
    אחרת זה סתם טמבל שמשחק בזה פעם ראשונה ומתלהב (AKA !@#X)

ויש כאלה שלא שמים זין על הקהילה הרקובה הזאת כולם צ'יטרים במלא
    שאתה הצ'יטר אתה נהנה יותר וזה בדוק
    תחשבו שהורג אותכם צ'יטר אך אתם מתעצבנים והוא צוחק בבית נהנה פי 1000 עליכם אבל אחרי שבוע שבועיים מקסימום חודש זה נמאס
    אני לא אומר להשתמש בצ'יטים אני אומר חבל שיהיה לכם כתם בעבר כצ'יטר כי זה לא שווה את זה כי זה זמני.
    תראה את Dr:Evil מסכן כמה שהוא צ'יטר עוד מאט זה יגמר לו... והוא יתבאס ויפרוש לסופר מריו

יאמה איזה חפירה!!!!!!!!!!
    יום טוב ורטוב לכולם
    ואני מת על אמא יותם הקושית הזאת
    אל תשכחו עזבו צ'יטים זה עושה אותכם יותר גרוע
    לירן אפשר לצחוק אבל עד גבול מסוים אני לא ציטר ובחיים שלי לא השתמשתי בציטים.
    אם כבר ציטר אז אתה אחד כזה אתה לא מסוגל להעביר מפה בלי ראדאר

`Silver אורח
    די גמלי היו עשרות נושאים כאלו ואתה רואה זה לא משתפר, לא יודעים מאיפה הילדים האלו משיגים בכלל את המשחק ונראה לי אחרי שהם מקבלים את המשחק ישר מחפשים בגוגל ראדאר ומורידים לא שזה קשה בגלל הנאפסטר או מי שאלו לא יהיו שהתחילו להפיץ את זה.
    פשוט קהילה שלא שמה זין גם המפתחים של הטוסט הפסיקו לשים זין וכן זאת גם בעיה של קהילה כי מה ? לא ברור איך הגיע מסר שראדאר זה בסדר, או אני אשחק עם ראדאר אני אקבל באן אני אחזור על IP אחר שאם אני לא טועה באירופה יש מעט אנשים עם IP דינאמי, הסולם שלנו דפוק וכל משחק כמעט הוא קונפליקט אין הרבה קלאנים ומספיק שחקנים שיכולים לאתגר אחד את השני.
    אנשים לא יודעים להעריך מועדון ותמיד יותר כיף ללכת לעשות פראגים על ילדי ויצו בפאבליק מלשחק נגד מישהו ברמה שלך או מעליך ולהנות מאתגר, מי שאמר שלשחק נגד צ'טר בפאבליק זה עוזר ... איך ?מה הטעם לעשות WALK הרי הוא יודע שאתה בא בקלאן וואר בלי צ'יטים זה לא יקרה WALK הוא ישמע אותך, מה יעזור לך אימונים עם סנייפר ? כשהוא יושב עם טריגר וראדאר ולא משנה מאיפה תצא הוא יפגע בך בלי לנסות ללחוץ על העכבר אפילו ?
    כל עוד הקהילה תמשיך לדבר ולא תתחיל לעשות יותר מעשים לא יהיה כלום.
    רוצים רעיון ?
    פייק = 2 אזהרות, קיק חוזר בפייק עוד קיק פעם שלישית באן - באנים לא יורדים
    TK = באן בלי שאלות מיותרות
    חשד לצ'יט ולא מוכן להגיד מיזה = באן (מזכיר את הפייקר רק שהוא מעורר יותר חשד ולא מוכן להגיד מיזה)
    CAMP = בסדר לגמרי ואל תתחילו להעביר לקהילה לקחים שזה אסור ונורא ואיום וכו'
    קללות \ ספאם = אזהרה אחת ויחידה לבסוף מיוט

CLUB ?
    קודם שכל החוקים והכאסח הזה ילך בפאבליק ויהיה סינון מסיבי ואנשים ירצו רמה תעשו CLUB והוא ילך, הרי אמרתם שחקנים וותיקים ישארו ? אז אם הם יקבלו באן סביר להניח שהם מכירים אחד את השני ויוכלו לדבר כמו שני אנשים נורמאלים והבאן ירד והבעיה תפטר, כמו כן ברגע שבן אדם משחק בפייק NICK BAN אין יותר שום פייקר כזה ולא זה לא משנה שרק פעם אחת הוא שיחק בניק כי יש פייקרים צ'יטרים שמשחקים שוב ושוב באותו ניק או ניק עם שינוי קטן כמו כל ה AREF או הבוט המזדיין הזה ALI MORJEM או משהו שקופים ולא עושים להם כלום והם חושבים שזה בסדר.

זאת האופציה היחידה כאסח עד שילמדו ויהיה יותר סינון ואולי פיק אפ בשעות יותר קבועות בצורה מסודרת ואני מציא TS ולא MIRC כי מה לעשות שTS יותר מהיר וקל אתה בא רואה אם יש אנשים עושים אם אין אז חבל וביי, זה הדבר היחיד שיוכל להעביר מסר לקהילה אז אין עוד מה לעשות.

נ.ב
    אם התכוונת ליותם Thunder \ Dusk monkey הוא נעלם ואף אחד לא יודע לאן והוא לא משחק.

TOC זה משחק אחר אל תערבו אותו בכלל כי הוא לא קשור תקראו ותפנימו

spYro spYro מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב אני לא קורא את כל זה~

מריק תרגע מה אתה עצבני
    אוף הצ'יטרים של היום

הסמל האישי של [:`Aviran
    [:`Aviran [:`Aviran מנותק פז"ם עולם
    קיבל לייק
    1 פעמים
    שמעו גמלי צודק ושמעו ואם אתם רוצים להתחיל לעשות את הרעיון אז כל מי שנכנס לשרת הסגור אם כבר שישים ריל ניק ככה שידעו עם מי בכלל משחקים ולא סתם :\ ואם כבר לשנות כל שבוע ככה סיסמא ככה ולא יודע איך לשלוח לכל מי שמעוניין ורוצה לשחק בשרת סגור בלי צ'יטים יכנס ותשלחו לו בפרטי וגרגמל תאמין לי שכבר הרוב מעידפים לשחק עם 6-10 שחקנים בלי צ'יטים ונקי מאשר 16 שחקנים ורוב הזמן זה50% צ'יטרים או אפילו יותר ... ויהיה הרבה יותר כיף

ItS ThE MuTe ItS ThE MuTe מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני מסכים עם זה שמעלי...למה שהוותיקים יסבלו..אני מציע שפשוט באמת תשלחו תסיסמא לכל הוותיקים שהם אמינים כי אני מכיר כמה שמשחקים יותר ממני ( בשנים) ואני משחק כמעט 4 שנים...והמניאקים האלו עוד עם צ'יטים

YoTaMzz YoTaMzz מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    קלאב שמלאב אני נכנס ל 18+ הזה אתם רואים יש שם את ה- Man street הזה עם ראדאר שקוף ועוד הוא נוב... אני אומר למי ששם לעשות לו כבר vote אבל יש יותר מדיי טמבלים בקלאב הזה... עוד משהו.
    d-max אתה בוכה על ציטרים ועל כל השטויות שיש במשחק..
    אבל תשים לב אני משחק פאבליק על ריל ניק אתה קורא לי ציטר, עושה vote , ואומר לעוד אנשים לעשות עליי vote. אתה שחקן של 5 שנים ולא יודע להבדיל בין ציטר לסתם עוד איזה סוס ^^...
    נב: אמא של לירן כושית

נושאים דומים

1. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 18/01/12, 18:20
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06/08/10, 16:27
  3. אני חושב שהרבו יסכימו איתי
    על ידי KilderSlive בפורום פח זבל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22/05/05, 17:06
eXTReMe Tracker