המחיר הזה יכול להגיע לך גם למיליון שקל ..במקור פורסם על ידי HaniBal
זה אוטו משוגעע אחי
המחיר הזה יכול להגיע לך גם למיליון שקל ..במקור פורסם על ידי HaniBal
זה אוטו משוגעע אחי
חחחחחחחחחחחחח אחי איך אני אוהב תדיבור שלך מדביקה לך את הביצים לשערות בגב למעלה חחחחבמקור פורסם על ידי ^sdf^
שמע אחי המכונית שבתמונה זה 2000 סמ"ק?
עכשיו אני יכול להביא את אותה מכונית נראית קופי של זאת בתמונה רק 1600 סמ"ק ואז הדלק יעלה רגיל כמו כל אוטו אחי? כי אם כן אחי אז הכל מסתדר בעזרת השם נביא אותה בסובארו אימפרזה 1600 סמ"ק שנת 1999 נראית כמו בתמונה אחי ואין לי מילים כמה שאני מחכה לזה..
כי סך הכל אני יותר מתלהב מהיופי של המכונית הזאת ואיך שהיא נראית.. יותר מאשר הביצועים שלה.. מבין ?
אתה יכול לעשות אותה ככה אבל אתה מעפן תגיד לי לנסוע על אוטו שיש לו שיפורי חוץ ב 50 אלף שקל ושום דבר במנוע? וכזה אוטו שנת 99 מנוע 1600 עולה 30000 אלף או יותר בקצת אחי אבל זה חארטה להביא אוטו לשפר אותו מבחוץ ואין לו כלום מבפנים חחח אתה מצחיק לך קנה במחיר כזה הונדה פרלוד תראה איזה אוטו יפה
http://www.rsportscars.com/foto/06/i...electraone.jpgבמקור פורסם על ידי ^sdf^
כנס כנס שוב אחי.. לא אחת המכוניות הקטלניותתת? מה קרה לך אחי תראה איזה מושלם..
חוץ מזה שמנוע 1600 זה לא כזה גרוע אחי למה כמה קמ"ש 1600 סוגר וכמה 2000?
בקטנה העיקר שיראה כמו בתמונה שזה אדירר.. ושלא יבלע דלק כמו שאמרת ש 2000 יקח..
ממש אהבתי את האוטו הזה אחי..
חחחח האוטו ממש יפה אחי גם אני אוהב אותו חוץ מזה מה שראית שמוכרים אותו ב 30 אלף דולר זה בכלל בחול אחי בארץ יש לך 300% מס רכישה על הרכב אתה משלם כמעט פי 3 על המחיר שלו חוץ מזה ומעבר לזה שאתה עושה לי השוואות בין מנוע 2000 למנוע 1600 אתה מצחיק אותי רק כדי שתדע שמנוע 2000 הוא עם טורבו זה רק דבר אחד הדגם הזה של המנוע בא עם טורבו ורק עם אתה רוצה לדעת הרכב הזהוהדגם של המנוע 2000 תלוי כמה הוא משופר מגיע לכמעט 300 קמ"ש לעומת המנוע 1600 שהוא נוסע ברגיל 180 וגם זה עם הוא לא יחנק בדרך
מה אני צריך 300 קמ"ש אחי!?במקור פורסם על ידי ^sdf^
180 קמ"ש מספיק בהחלט אחי.. העיקר שהוא יראה כמו בתמונה.. ותאמין לי אחת המכוניותת.
רכב שנראה כאילו הוא יכול לתת 300 ונותן 180 זה מגעיל אתה תגדל תבין ועוד תשתנה לך הדעה זה כמו הערבים לשפר מבחוץ ואוטו מעפן מבפנים
עדיין אחי אני חושב שלא צריך יותר מ 180.. אני לא מתכוון לדפוק עם זה רייסים..במקור פורסם על ידי ^sdf^
אבל בכל זאת נראה אחי..
בקיצור תודה על המידע אחי באמת יצאת גבר.. בכלל כל מי שהגיב פה.
אגב אורי סחטיין על הגולף אחי למה להחליף להונדה? חברים שלי מתלהבים מהאוטו שלך טיליםם אחי.
קשה להחזיק אותו קשה לתחזק אותו עולה הרבה כסף ביטוח 7000 בשנה עולה הרבה כסף דלק וווווזהו אני רוצה לשבת ולשפר רכב וגולף זה עסק מאוד יקר והיא אוטומטית גם
מה שנכון נכון אחי.. טוב אני מאמין שגם ההונדה שתביא תהיה לפנים..במקור פורסם על ידי ^sdf^
ותגיד אחי זה נכון שאימפרזה זה מכונית ממש חלשה? חס ושלום טעונה קטנה והיא מתקמטת?
לא יודע אחי לא שמעתי וגם לא נראה לי אבל אני מאמין שלא תרצה גם לנסות עם היא מתקמטת או לא
נכון אחי . .במקור פורסם על ידי ^sdf^