הם בני 13 אחיבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
הם בני 13 אחיבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
לפני חודש עבדתי 21 שעות ובלילה שקר היינו צריכים לסדר שרשורים [הצינורות הגדולים של המזגנים]
קיצר יש בשרשורים האלה צמר סלעים [למי שלא יודע עם נוגעים בזה זה כמו ללטף סירפדים זה מגרד ושורף תנשמה]
קיצר ב1 בלילה אחרי 19 שעות עבודה לא ידעתי שזה מגרד עכשיו בהתחלה זה לא מגרד אחרי שסידרתי אותם
כל הידיים שלי מבית השכי עד הכפות ידיים רק גירודים וזה שורף אשששש זה ממש שורף
קיצר עד שזה עבר לי יצאה לי הנשמה קפאתי מקור ועוד היה מגרד לי אחו שרמוטה שעה וחצי אני רק בסבל מהשרשורים האלה!!!
היה יום קשה אבל היה שווה ת600 שקל שקיבלתי [:
:חופר:במקור פורסם על ידי ParGo
חח סתאם אחייייי
חחחחחחחחח חזק אהבתי ת'קטע שלך בשהלכת בשינה..אשכרה שמת את הכוס מים בארון חחחחחחח
חח נירן הרגת אותי
וציון יכושי חפרת אבל מזה אהבתי
וואי נושא חזק
ציון תמשיך ...
אתה מתכוון לדברים האלה שמעל הדברים האלה של החשמל שיש את זה ליד כל בית כימעט שזה שמעל הדבר הזה יש כזה משהו מפלסטיק כזה יש על זה דבריחם כמו זכוכית יאללה אם זה זה חבל על הזמן הדבר הכייי מציק בעולם תמיד שהייתי קטן אני זוכר שיחקנו כדורגל והייתי נוגע בחרא הזה והייתי בוכה כמו כושי קטןבמקור פורסם על ידי Totaloco
![]()
יש איזה אחד בביצפר שלי שיש לו אף שיוצר 90 מעלות כמו עוף דורס
משהוו אף נץ
כל פעם אני נגנב מחדש
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי ציון ,"כמו כושי קטן" חחחחחחחחחחחחחחחבמקור פורסם על ידי ParGo
חחח היית רוצה שאני יגיד לך את זה?! לא בתאכלסס.!!במקור פורסם על ידי `WaNt3d-\-Sp1ke
אתה כל היום מחפש אותי שאתה רואה אותי בהפסקות אתה צועקקקק "יוני" אני כולי בפאדיחות..
"מה הילד הקטן הזה מחפש אותי" חחח שאני ליד כל החברים שלי
חחחחחחח ילד מהשכבה שליי קיבל מזה כאפהה משהו מהמתלבשות האלה שעושות רעששששששששש ואיי כמה צחקתי אבל אחרי זה עזרתי לו לא נעים הוא חבר וזה רצו לקפוץ עליו איזה 20 ילד וזה
חלום מוזר ומפחיד שבסופו אני מת ואז קופץ מהמיטה lol?
מצחיק :
ירקתי לחתול סמוחטה לעיין והוא ניסה להוריד את זה..
גם לי חלאס הוא הומובמקור פורסם על ידי Asxyte`
נשבע
חרם על משה?
איזה סיפורים יא ראבק אני נשפךך בכלל הסיפורים של ציון הכושי בכלללל עלק "הלכת מתוך שנה ושמת את הכוס בתוך הארון" rofl :o_O: :eek: :eek:
pחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבמקור פורסם על ידי Spit-Fire