חחחחחחחחחח זה קטע טוב
חחחחחחחחחח זה קטע טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות הייתה שווה?Originally posted by BaJo/ShortY@Aug 19 2005, 12:34 AM
חחחחחחחח
קובי ומתן סטלנים.........
שהייתי בכיתה ג' הלכתי לבית של חבר שלי פתחתי את הדלת וראיתי את אמא שלו במטבח עם הציצים בחוץ
לגמרייי
לא יודע אם זה כזאת פאדיחה..
אבל בכל זה לא נעים..!!
התחלתי להסתכל לתיקרה עם הזין בסנטר...
חחחח רעי הזה...Originally posted by myth@Aug 19 2005, 02:17 PM
אייי יא קרציות, טוב זה הלך ככה:
כיתה ט עבדתי בבריכה פה ביישוב, בקיצור אני יושב בשער שמה מוכר כרטיסים ובלה בלה, קיצר אני מסתכל לבריכה של הילדים הקטנים ואני קולט ילד מרים תראש ובום מפיל אותו למים, קיצר ילד עם בעיות חבל"ז... (הייתי ילד חרא באותם הימים הייתי צוחק מזה וכאלה...ועד היום אני מצטער על זה) בקיצר הלכתי וחיפשתי ילד להראות לו את זה, אני בא עושה שם לאיזה ילד,
"בונאאאאאאאא אתה נופלללל אחיייייייי יש פה ילד מלמיליאן מפיל תראש למים אין!!! משו סוף" כולי התלהבות וזה שלחתי אותו לראות, אני בא עושה סיבוב בבריכה מטייל וזה... פתאום הוא בא:
"רעי יא בן זונה!!!!!"
אני עושה לו: "מה מה קרה?"
אומר לי: "זה אח שלי"
הייתי לבן, ואני תמני.
:צוחק:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות הייתה שווה? [/b][/quote]Originally posted by MiKoZ+Aug 19 2005, 04:06 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MiKoZ @ Aug 19 2005, 04:06 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BaJo/ShortY@Aug 19 2005, 12:34 AM
חחחחחחחח
שהייתי בכיתה ג' הלכתי לבית של חבר שלי פתחתי את הדלת וראיתי את אמא שלו במטבח עם הציצים בחוץ
לגמרייי
אבל בכל זה לא נעים..!!
ציצים מהחרמון עד אילת...
ציצים מהחרמון עד אילת... [/b][/quote]Originally posted by BaJo/ShortY+Aug 20 2005, 07:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BaJo/ShortY @ Aug 20 2005, 07:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by MiKoZ@Aug 19 2005, 04:06 PM
<!--QuoteBegin-BaJo/ShortY@Aug 19 2005, 12:34 AM
חחחחחחחח
לגמרייי
אבל בכל זה לא נעים..!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות הייתה שווה?
דוגרי
Ur fadiha?
aloooooooo
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by BaJo/ShortY@Aug 18 2005, 10:34 PM
חחחחחחחח
לגמרייי
אבל בכל זה לא נעים..!!
פעם נסעתי על סקטבורד
לא ידעתי איך ליסוע אני בא מנסה להתלהב פתאום אני מחליק הסקטבורד עף
פוגע למישהי זקנה בבטן
וואי וואי זה היה מצחיק אבל זה מניאק :[
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי אני זוכר לא ממזמן הייתה לי פאדיחה לא נעימה שהייתי אצל חבר שלי (אני בטוח ב100% שלכל אחד פה זה קרה לפחות פעם אחת) אז ביקשתי ממנו לשתות וזה ואז הוא אמר לי לך קח, בקיצור הלכתי למטבח והוא היה בחדר פתאום אני קולט אמא שלו נכנסת לבית ורואה אותי עם כוס ומיץ תפוזים ואומרת לי כזה "תומר?" ואני בבעסה כאילו פרצתי לבית.
ועוד אחת שעוד הייתי בכיתה ה' ככה אז הייתי בקולנוע עם בן דוד שלי ואבא שלי וראינו מורטל קומבט הסרט אז אבא שלי נרדם ואני הייתיליד שני אנשים והם דיברו ככה ואני הקשבתי לכל השיחה עד שאחד שאל אתהשני כזה "וואי תראה איך קרע אותו!" ואני עונה לו "כן אהה!" חח ואז שתקתי כל הסרט.
חחחחחחחח יש לי הרבה אחת מהן אני מרביץ לאיזה ילד מהשיכבה שלי וזה השכבתי אותו על הריצפה ההוא בוכה ואני עזבתי אותו הלכתי שתי צעדים אחורה .... מי מאחורי .? המנהל !! איזה כייף יומיים בבית !!
אממ משו מהאחרונים
אני ונועם (death knight)
ישנו אצל עג'מי הוא גם בפורום
אנחנו קמים בבוקר
אני ונועם הולכים אליו הבייתה
פתאום נועם נזכר שהוא שכח אצלו את המפתח אנחנו חוזרים
מצלצלים בדלת
ואז כזה אני עושה לעינית של הדלתות
זתנועות מגונות
פתאום אמא שלו פותחת חחחחחחחח
נועם התחיל לצחוק וזה
אני כזה בוא נו כזה מהצד
חחח
דיי רק ליאו בק הומואים כאלהOriginally posted by Spit Fire@Sep 11 2005, 08:49 PM
חחחחחחחח יש לי הרבה אחת מהן אני מרביץ לאיזה ילד מהשיכבה שלי וזה השכבתי אותו על הריצפה ההוא בוכה ואני עזבתי אותו הלכתי שתי צעדים אחורה .... מי מאחורי .? המנהל !! איזה כייף יומיים בבית !!
סעמק
באולם ספורט
הורדתי ת'גי'נס (מתחת מכנס קצר)
בנות היו ליד הדלת של היציע !פדיחה אה
תיפסתי מהיציע לרדת ל מגרש פתאום נפלתי ככה עם היידים למעלה.. נפלתי חטפתי זפטה בצלעות
סעמק !
חחחחחחחחחחח...
איזה סטלנים.. :נקרע:
איזה ...
אחד הפדיחות.....
איזה !?!?!?
איזה !?!?!?
איזה לפנים!!!!!!!