במקור פורסם על ידי
*Mr.Dark
יש פה כמה ילדים ספיציפים שלא ראויים להיות:מנהלים , פקחים , וכל הסוגים שיש..
הילדים הנ"ל הם:wickedsick שעד החלטורות שלו התעלמתי , iCe ושבכל פינה שיש לו הזדמנות הוא מציק ומקלל ועוד כמה ילדים שאני לא רוצה להיגרר לשמות וזו הייתה רק הדגמה..
קודם כל מייק אני לא כ"כ מתרגש ממנו בסה"כ הוא מנהל בסדר בלי שטויות של ילדים קטנים אבל בCB שהוא נכנס להיות סופר ויזור ואני אוכל טכני על פארש זה גם כן התעלמתי ..
קובי למשל והחבר'ה שלו שחשבו ששמתי רדאר באותו CW נגדם העלתי דמו וגם שם מייק נגע , מה הפלא זה פשוט משחק מכור .... אבל גם מזה התעלמתי ...
טכנו שלא עשיתי לו כלום לבנאדם ואני מנסה להיות ישר אם כל אחד שאני לא מכיר והוא וותיק גם כן מתחיל לשנוא אותי למה ? כי משהו גרר אותו לזה ...
המשהו הזה לא אחר מאשר דה בלגי למה אני לא מופתע שגם הוא מתחיל איתי בפארש שלא עשיתי לו כלום נרגעתי מהעניינים האלה..
עידן שמכונה idNz הוא היה הקש ששבר את גב הגמל! מביא לפה קלטת משפיל אותי בפומבי , אם אתם שואלים אותי צריכים להעיף לו את הניהול אבל איך שבא לכם אם בגלל ילדים כמוני הקהילה נראית כמו שהיא נראית שלידן אומר ? בקשה..
יותם עשיתי בשבילך מתנה:מי בעד שאני אעזוב ?
קודם כל אני רוצה לציין שהסקר לא מיועד לפקחים ולמנהלים וכו מכל סוגים אלה..
זהו אלה התנאים נראה אתכם מצביעים אני בכל מקרה עוזב פה ואני אבוא לראות פעם בשבוע במשתמש מנותק איך המצב פה ... והנושא הזה לא בשבילי , אלא בשביל כולם!! באמת כולם רבים עם כולם חלק מילדים שאין להם פה וותק של שנה ומתחילים לריב עם כל העולם ..
ילדים שמשחקים שנתיים ומעלה ונגררים למריבות והם בגיל 17 ומעלה ונגריים למריבות שלא רואיים להיגרר להם.. מה שאני מציע פה זה סולחה כולם בין כולם לא משנה עם הוא ערבי:jiggy:
אפילו עם הוא רוסי , אשכנזי מה אכפת לי....
סולחה כולם עם כולם (לא רק איתי) וזהו.
מה שבראש לכם אני בסה"כ מנסה לפייס פה את כולם ולהחזיר אותנו למה שהיה בסייבר גיימס (מצב פחות של ריבים)
זהו הלכתי אני אחפש פורום אחר בנתיים , ביי.