כה נו עכשיו יתחילו החרטות של 'זה חבר שלי, זאת דודה שלי'
כה נו עכשיו יתחילו החרטות של 'זה חבר שלי, זאת דודה שלי'
תבדקו לוגים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבן זונה הזה לפנה איזה שנה ראיתי אותו משחקקקק כן הוא צ'טר מה עכשיו ידעתם חחחבמקור פורסם על ידי hotDAEMONjel
אנא נטה את ראשך ימינה, תראה שם בפינה בחדרך מיטה, לך לישון.במקור פורסם על ידי GaLaXy
קראנץ' ריבועי
אני במקום אחיך מעיף לך מכות .. אתה לא מצחיק ההודעות שלך לא קשורות יאללה כוסעמק תנן לו באן : \במקור פורסם על ידי Wanted
ולנושא:אכן רדאר ואם זה באמת הוא זה הכל כי גיא seven/original דירדר אותו לצ'יטים
נירן: יתיר אחשלי זה מסביר הרבה ניצחונות של אמג'י
וגם הדמו של ליגה עוד לא הגיע אליי ואני בטוח שגם לליגה יש משו
זה היה כל כך ברור תמיד ידעתי שהוא ראדר מסריח
וזה לא פעם ראשונה וזה גם קרה בקלאן ווארים
OMG יתיר לא מאמין עליךך יאכס
אם יתיר ראדר, ואני לא כ"כ יודע אם כן או לא, סביר להניח שהרבה מהסובבים אותו בTO גם משתמשים עם זה..... איך יגאל אומר, נגועים...
היה שמה קטע שהוא כל פעם זורק למסולסל רימון ארוך יעני לכיוון הSF פיתאום שמישהו עולה והוא דיי רחוק הוא לא יכול לישמוע או משהו הוא זורק אותו קצר לכיוון הסיבוב, גם כשהוא שיחק ב-MG כשיחקנו נגדו עם ST הוא שם לנו ראדר בסקופ שם לנו רימונים לא מהעולם הזה...
טוב קודם כל נידפק לי הטקטיקל מהדמואיים האלה
אז מחקתי ואני מוריד שוב...ואלי ההורדה שלך לא עובדת הוא הגיעה לי ל100% ואומר לי שהוא לא יכול להוריד את זה...באסה נוריד את של עידן...
נו מה אתה מצפה, תוריד דרך תוכנת מנהל הורדות.
hezi wrote :במקור פורסם על ידי pşycho
חבל מאוד שלא לקחת את הדמו , אל תנסה להגיד סתם דברים שאתה לא בטוח בהם נשמע לי הרבה יותר הגיוני שאתה משחק בלי לחשוב ובגלל זה כל רימון שלו נראה "לא מהעולם הזה".
הוא ביקש אבל יתיר "פרמט את המחשב" אז.........במקור פורסם על ידי CaniBal
OMG
עוד אחד?
יתיר לך מאמין עלייך אחיי
חשבתי שיש לו אזניות של לווין אני יודע.
עכשיו הבנתייי :\
הקטע הכי שקוף זה במידל שבאים מכול צד והוא מסתובב לכול אחד ואחד ויורה בהם,ממש שקוף.במקור פורסם על ידי pşycho
שמישהו יבדוק לוגים אם זה הוא באמת.
יגאל מה שאמרת זה לא כזה נכון..יעני אולי במקרה של יתיר אתה צודק
אבל אני שומע את כל המפה...
בהתחלה עם האוזניות האלה התבלבלתי חשבתי הם לידי בסוף הם היו בכלל מה זה רחוקים אז הבנתי אני שומע את כל המפה
או את רובה...יעני בסקופ למשל אני בA הם בסייל אני ישמע אותם...לא תמיד אני מבין איפה זה אבל זה ככה
השאלה היא: גם הוא יקבל באן מ ESE ?
במקור פורסם על ידי PeGaSuS
אם משחקים בצ'יטים שהESE חוסם אותם, מן הסתם שהוא יקבל באן או כל שחקן אחר יקבל באן...
אבל מנסיון עניין של זמן קצר עד שימציאו צ'יטים חדשים גם להגנה הזו.