וואלה לא בראש שלכם שאני פותח קלאן חדש לכו זדיינו אתם על הזין שלי
כל אחד בא ביציאות
אני בתחילת הדרך זה שאתם משחקים 2+ זה לא אני
אני בקושי שנה שנה וכמה ימים
מותר לי לפתוח כמה קלאנים שבא לי אתם לא תגידו לא
מייק יכול לעשות למחוק...
קיצור הקלאן P4w לא הפסיד קצת אז מחקנו אלא ניצח קצת אבל ניצח ת'טובים NA,xGs,Dm ועוד כמה קלאנים שאני לא זוכר קיצור תפסיקו לחוש פה כל אחד
אתם מוזמנים לקלאן ור לא כדי לשחק אותה סוסים כדי להנות..
מה הבעיות שלך עם P4w
אני הייתי אחראי על הקלאן אבל זה לא קשור שטיפה הפסדים ומחקנו
זה ביגלל שמישהו פרץ לי ומחק את P4w והוציא את כולם אז מי שלא מבין שלא סתם יזיין ת'שכל
אליאל אחי אף אחד לא מחק את P4w ולא פרצו לך אני יצאתי מ-P4w העברתי ל-xGs
גם שעברתי לשם יש לאנשים בעיות וקוראים ל-xGs נובים אז תשמעו תגידו מה שתגידו אם אתם
אומרים שהם גרועים ולמה הצטרפתי אליהם כי קלאן אם כבוד לא משנה אם הוא מפסיד או מנצח הוא לא הולך לשחק עם פייקים או הולך לשחק בשביל לנצח אנחנו אלה שעובדים על הקלאן שלנו ולא מביאים שחקנים טובים שיעשו את העבודה אז כל אלה שיש לכם בעיות שאני שמה זה בעיה שלכם
בחרתי להיות שמה ואני שמח שבחרתי אני משתדל להגיע להשגים טובים ולהמשיך שמה אז מה אכפת לכם מי פותח קלאן או מצטרף לקלאנים אחרים אתם תשחקו איפה שאתם רוצים ותעשו מה שאתה רוצים
די להתערב לאנשים בחיים סלאמת לכם!!
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 28/08/07 ב 14:22
"כל יום קלאן" מדברים כאילו זה מציק לכם קלאן באייס שלכם? אז חלאס לזיין במוח פתח קלאן בהצלחה וזהו די כבר די!
לנושא בהצלחה.
נערך בפעם האחרונה על ידי Brave : 28/08/07 ב 14:07
בדיוק
אתה על הזין שלי פתחתי קלאן שתבואו תגידו בהצלחה בחיפושים אבל שכחתי איזה זבל של קהילה כל אחד מזיין תמוח עוד קלאן כן עוד קלאן יש לך בעיה? לכו כוסומו אתם והקלאן בייס המזדיין הזה
בהצלחה!
חחחחח איך אנשים פה מדברים כאילו הם עשו איזה קריירה של שניםם מטקטיקל
נכון..
יש לך בעיה?
אתה מוזמן לדבר עליה
אבל לא פה
יאללה סע מיפה כבר חפרן מסריח מחפש לריב אפילו עם מנהלים
אתה לא מבין שאתה חש יותר מידי כבר
דביר תסתום ת'פה כבר אתה דוגרי חופר בלי לפגוע כן? אין לי שום דבר אליך אבל תקשיב במקקומך אם כבר אתה רוצה לפתוח קלאן חדש במקום זה חפש קלאן רציני שלא ימחק כל פעם דוגרי תעשה מה שבראש שלך לא ממש מעניין אותי העניין מצידי תפתח 20 קלאנים ביום אבל לא יוצא מזה כלום ואם כבר אתה מדבר על משהו שחש זה אתה פה בנתיים אתה אומר שאתה שם על כולם זין נכון? ואתה מגיב להם בכל זאת ואתה מתחרפן מההודעות האלו.. אל תענה להם בכלל שיגידו מה שהם רוצים