חחחחח אתה באמת חסר שכל כי לבחור שיושב מולך בחנות יש אינטרס למכור לך כמה שיותר מאחר והוא מקבל אחוזים על המכירה .
בקיצור עם אתה רוצה עזרה מאנשים שאין להם אינטרס של כסף תעשה את זה כבר דרך פה,
לי גם יש אינטרס של כסף מאחר ואני דילר אבל לעשות טעויות בבניית מפרט זה דבר אחר מאחר ולא יהיה לך שימוש בכלל איתו, לפי מה שאני הבנתי ממך אתה צריך לוח אם של 500 שקל לא יותר מזה.
וגם זה מעל הראש שלך.
בכללי אתה יכול להרכיב מחשב מאוד טוב בסכום שאתה רוצה באתי לקראתך ו8אמרתי אוקיי אתה רוצה לקנות מחשב בוא תקנה אותו ממני במחיר שלא תמצא לו תחרות בחוץ וגם עם זה 400 ש"ח פחות וזה גם תלוי מאוד בחלקים שאתה בוחר במפרט כי יבואן עובד עם כמה חברות שהוא מייבא ואת שאר החלקים הוא פונה ליבואנים אחרים שהם מוכרים לו במחיר של חנות.
בתאכלס אתה בא ואומר לי י יקנה ממך אתה בחור מהטאקטיקל , אז אני בא ואומר לך מה הקשר לזה שאני משחק טאקטיקל זה קשור לזה שאני עובד עם יבואן שהוא מוכר לחנויות שאתה ואנשים אחרים הולכים וקונים אז ברור שאני יכול להביא לך חלקים יותר זולים מחנויות ואני נותן לך קבלה וחשבונית ואחריות מהיבואן, שבעצם הוא זה שמביא את האחריות לחנויות שגם בזה יש נושא דיי מצחיק מאחר וחנויות רוצות להיפטר מאנשים אז הם מורידים את משך האחריות ואני נותן לך גם אחריות מלאה ומהיבואן זאת אומרת שעם חלק הולך לך אתה מקבל חדש ולא מחודש כמו שרוב החנויות עושות בלי שאתה יודע בכלל.
לכן באתי עם ההודעה שאני דיברתי בא לא כל כך יפה כי אתה באת ישר נגדי ובאת רק כדי לקבל טיפים שהם לא הגיוניים בכלל!

הירשם כדי להגיב לנושא