חחחחחחח בן זה הדבר הכי שטותי ששמעתי בחיים שלי אחי :X
אהה וגם ESE לא יכול להרחיק אותי יש דרך לשנות סקטורים של ההרדדיסק ואת הBIOS ID
דרך הרג'יסטרי אזז..... אני נשאר XD
תגיד סתם לידע הכללי ,
יש לך חיים ?
אתה בן 20 + ?
ומה אתה עושה ?
מבזבז אותם על ילדים ש40% מפה לא עברו בר-מצווה ? (אל תיפגע דביר XD )
יותר מזה , אתה מבזבז אותם על ילדים בפורום ?
ילדים ווירטואלים ? שמע אחי אם אין לך חיים אז זה מה שאתה עושה ..
אם יש לך לך עשה משהו אחר
עצה שלי :X
רמבו הזה חמוד
אתה פותח נושא מציע לתת לו גלובאל אז:
א. אתה פותח נושא ולא יודע איך עושים גלובאל.
ב. גלובאל זה ממש קטן על רמבו...
נו מה אתה רוצה ממנו ?
הוא מנסה להעיף את רמבו ותחברים המזדיינים שלו
יימח שמו ושם זכרו
שמע אחי פעם אחרונה שאתה מדבר אלי ככה...אני לא מתכוון שאני הולך להרביץ לך או משהו
אבל תדבר עם קצת כבוד אתה מדבר כמו ילד קטן יש חיים אין חיים מה אתה טיפש אני בא לעזור
לא רק לי גם לכולם אני לפחות מחפש פתרון מה אתה עושה תגיד לי? מעיר הערות בפורום ולא עוזר בגרוש?
דבר שני אני לא בן 20+ ואם אתה אומר ש-40% מפה לא עברו בר מצווה תדע שאני לא מדבר אליך תהיה בטוח שאני לא רוצה את התגובות שלך בנושאים שלי אז שאתה רואה נושא ששלי אל תגיב תודה מראש...
בדיוק!!!
שמישהו שמבין יסביר איך שמים גלובאל
חחחחח רמבו הזה חסר חיים
לא דיברתי אל "כל הקהילה...."
דיברתי ספציפית אל רמבו להסביר לו מה הוא עושה ועוד למי (ולא משהו אישי נגד כולם חלילה)
ולכל אלה שחיים באשליה דבר אחד יש לי לאמר:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתם באמת חושבים שזה קל להביא גלובל ?
ונניח וכן , למה נראה לך שבשביל אחד כמו רמבו זה בידיוק חצי דקה מינימום להוריד דבר כזה ?
חח אם כן אני לא רוצה לחשוב כמה זמן לוקח לו להוריד באן סתם .. רגיל ;X
קיצור תרדו מהענן ..
יבן כלב רמבו אמא שלך עושה אותך את זה אני יודע על תידאג שידעו איפה אתה גר יעשו את אמא שלך ביחד איתך יהומו הורס מישחקים ילד מאחורי מחשב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלומי באמא שלי הרגת אותי עם התמונה הזאת חחחחחחחחחחחחחחח ..
ודולב בלי יותר מדי רעש אהה ;]
[quote=Mescaline`;607445]שמע אחי פעם אחרונה שאתה מדבר אלי ככה...אני לא מתכוון שאני הולך להרביץ לך או משהו
אבל תדבר עם קצת כבוד אתה מדבר כמו ילד קטן יש חיים אין חיים מה אתה טיפש אני בא לעזור
לא רק לי גם לכולם אני לפחות מחפש פתרון מה אתה עושה תגיד לי? מעיר הערות בפורום ולא עוזר בגרוש?
דבר שני אני לא בן 20+ ואם אתה אומר ש-40% מפה לא עברו בר מצווה תדע שאני לא מדבר אליך תהיה בטוח שאני לא רוצה את התגובות שלך בנושאים שלי אז שאתה רואה נושא ששלי אל תגיב תודה מראש...
לא ניראה לי הוא דיבר אלייך אלה אל רמבו