לא חוגג ולא יחגוג
לא חוגג ולא יחגוג
חוץ מזה מה השטויות האלה שסילבסטר רצח יהודים תביא הוכחות זה סתם חרטא שרצה באינטרנט
וגם אם כן וגם אם הוא לא הוא על הזין שלי מעניין לי את הביצה
וואלה אם בראש השנה האמיתי שלנו היה אותה כמות חוגגים במועדונים ובמסעדות\פאבים כמו שהיה אתמול , המשיח היה מגיע
נווו עכשיו תחליטו מה נחגוג ומה לא?! אם אגיד שנה טובה או לא? לא שואל אתכם
:בסד:
לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שסילבסטר זה בכלל לא חג ולא שום דבר.. זה פשוט שם שנתנו לכניסת השנה האזחית החדשה, ואנשים יוצאים כדי לחגוג את השנה האזרחית החדשה.. ואל תשכחו שכל העולם הולך לפי התאריך הלועזי, וכביכול חוגג את השנה האזרחית החדשה שבאה.. אז בגלל זה אנשים יוצאים לבלות, ותמיד יהיו בילואים וכו'.. וראש השנה?, רק היהודים חוגגים אותו, ובגלל זה העולם לא חוגג אותו איתנו, וגם למוסלמים (ממה שאני זוכר בשיעורי היסטוריה :S) יש גם כזה "ראש שנה" כמו שיש לנו, ליהודים, רק לפי התאריך המוסלמי שלהם (לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש לו שם אחר). מה שאני מנסה לומר פה זה פשוט לאנשים לא אכפת מסילבסטר, הם לא חוגגים בשבילו, הם חוגגים בשביל עצמם ובשביל השנה האזרחית החדשה שבאה זה הכל. וזה כמו שתגיד למה חגים של מוסלמים לא חוגגים כל העולם.. זה בדיוק אותו דבר, כי זה של המוסלמים, לא של היהודים ולא של הנוצרים. וגם החג מולד של הנוצרים, רק הנוצרים חוגגים אותו ולא כל העולם. קיצר אני מקווה שהבהרתי את העניין D:, אבל אני מצדיק את זה שאומרים שנה טובה רק בראש השנה ואם כבר אתם רוצים גם עכשיו אתם צריכים להגיד שנה אזחית טובה זה הכל.
קיצר הבאתי פה את החפירה של החיים שלי :S עכשיו הבנתי למה אני הייתי מועמד לחופר השנה XD
יום טוב לכולם מקווה שתקראו את זה :X
נערך בפעם האחרונה על ידי [:`Aviran : 02/01/08 ב 15:07
בעקרון לא חגגתי מיודע מה משו שמצריך "כרטיס" כמו שאתה אומר אבל זה היה לפי התאריך הלועזי.
פשוט אחי הגדול שיכנע אותי לחגוג שנה הבאה לפי העברי יומולדת הבא בלי נדר אבל מזה משנה?
לא קשור במיל למה שאנחנו מדברים פה בנושא.
אני אומר שלהגיד שנה טובה פעמיים בשנה זה דפוק, כמו שתגיד שבוע טוב פעמיים בשבוע בימים שונים למשל.. לא דפוק?
רוצים להגיד משו בסילבסטר? שנה אזרחית טובה יכול לשבת לא רע.
שנה טובה אומרים בראש השנה, כל עוד אתה יהודי כמובן.
גיא אז למה באת לדודי חחחחחחחחחחחח