חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by -=ThE UnDeRtAkEr=-@Sep 16 2005, 02:57 PM
זה היה סתם ידפוק!!
אמרתי לאמא שלי שהוא סתם מציק לי הוא לא נותן לי להתחיל תשנה כמו שצריך!!
סטלן אתה..!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by -=ThE UnDeRtAkEr=-@Sep 16 2005, 02:57 PM
זה היה סתם ידפוק!!
אמרתי לאמא שלי שהוא סתם מציק לי הוא לא נותן לי להתחיל תשנה כמו שצריך!!
סטלן אתה..!
חחח לא חטפו אותו?
חחח כורדי בדםOriginally posted by myth@Sep 15 2005, 01:56 PM
ואי אחי נכון הוא כורדי?
(אבל איזה מניאקים אלק שכחתם אותו חחח מה אם ההורים שלו לא דואגים לא מיתקשרים חח?)
חחח סטלנים אתם..שוכחים חבר..חח
(:
בואנה י'זונות! מפקירים חבר!? ככה אתם!? פחח איזה מניאקים זבלים! בחיים שלי חברים שלי לא היו עושים לי את זה! ואני לא הייתי עושה להם את זה! חראים! (חח אבל ממחשבה שניה הייתם יכולים לעשות לו אחושרמוטה וואג'י שהתחתונים שלו יגיעו לו לראש חח כמו ב"מסכה".. חח.. הוא היה מתעורר ככה.. חח והבנות היו יכולות לעשות משו אחר.. חח להוריד לו ת'מכנסיים לראות ת'זין שלו.. חח אם בת הייתה נרדמת ככה הייתי מזיין אותה חזק חזק! אבל אם היא לא כל כך דורשת זיון אבל יש לה תחת וציצים יפים אז רק להוריד חולצה..)
חח כן..גם אני כורדי...Originally posted by myth@Sep 15 2005, 01:56 PM
ואי אחי נכון הוא כורדי?![]()
חח ולאלה שאמרו חברים מפקירים..היה קטע שאני הלכתי באיזה 11 לא זוכר בדיוק כי היה לימודים יום אחר כך..והיו כמה ידידות שלנו שנשארו שמה..קיצר אני הלכתי וניסיתי להעיר אותו והוא רצה להמשיך לישון..אז אמרתי לידידות שלי להעיר אותו שהן הולכות הביתה..בטח עשו בו איזה מעשה סדום :X והפקירו אותו חחח היה אחד הימים המצחיקים איך הוא מתקשר אליי בבוקר בשיא התמימות שלו סטלןןןןןן
חחחח!
יווווווווו איזה חרטהההההההההה חחחחחחחח מה זה עלק שחכנו אותו בפארק :jiggy: :jiggy:
חחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותיי עכשיו איזה סטלה חרפהה חחח
חחחחחח מגניב מזכיר לי אותי רק שאני לא יירדם בפארק :eek: קורה לי שאני זוכר שנירדמתי במיטה בחדר ובבוקר אני מוצא את עצמי בסלון...
או שפעם אחת אבל שלי ב9 בבוקר ביקש עזרה עם האוטו מימני הייתי חצי רדום לא הבנתי מה הוא רוצה אני רק זכרתי שהומא מקלל אותי שאני לא עוזר לו חח
חחחחחחחחחחחחחחח אביאל מי זה היה???!?
זרוק ניחושבמקור פורסם על ידי Un!corn
מי זה כבר יכול להיות יואב?
חחחחח מי משתכר ככה חחחחחבמקור פורסם על ידי NiGGa?kk
lol....
HIGH SENSE יא בן של אחותך חלאס להקפיץ
מי משתכר מבירה בכלל זה כמו מיץ
ובתור מנהל אתה צריך לדעת לא להקפיץ נושאים
נעול