דפקו עלייך חץ
דפקו עלייך חץ
עצה!
תלמד שיעור חינוך מיני ותבין!
אתה מטומטם עלק עץ
קיצור אחי לא יגמר לך שפיך אף פעם...
=\ אלה אם אתה מוגבל מאוד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי עכשיו מצחוק!!!
הזרע לא נגמר לעולם גם אם תאונן עד גיל 80 אתה תוכל להפרות אישה בת 20 ולהכניס אותה להריון...
כשה"בולבול" נהיה אדום זה סתם אומר שאוננת יותר מדי
דבר שלישי...
למחלה קוראים איידס והיא מועברת במגע מיני יא אהבל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
שמע כל מי שמואנן הופך לעיוור ונושר לו הזין ובגלל זה כל האנמשים מעל גיל 12 הם עוורים חסרי זין
תביא ביד אל תדאג ואל תשכך לנקות![]()
אבל אם אתה מעשן הרבה זה גם דבר שמדלל לך את הזרע...
במקום לצאת גבישי כזה הוא יצא נוזלי
אז תנסה לחשוב לפני שאתה מדליק! כי זה לא מדליק!!!!!![]()
אחי היה לי חבר היה מביא כמוך ביד ... עכשיו ברצינות הזין שלו לא עומד לו אחת לשנה הוא עומד לו אתה יודע מזה ?
והרופא אמר לו שהוא עקר תבדוק את העיניין
נערך בפעם האחרונה על ידי MadMadMax : 12/09/08 ב 22:17
יאללה הבנאדם הפיל אותי דפוק
תראה אם תביא ביד הצלוצבסיט יפגע רגשית ואתה לא תוכל להביא ילדים הילדים שלך ברוב המקרים 45% יחלו במחלות תוקפנות קשות ובגלופיזם
אז תשמע אם אתה מזיין תזיין רק בתחת ולא מהר!!1 טוב אחי?
אחי כדאי שתזהר לא להכניס תיד להריון
וואי הנושא הזה שפך אותי הרבה זמן לא קראתי משהו כל כך מצחיק זה היה חזק התגובות פה חחחחחחחח
לנושא:
אם אתה מאונן תעשה את זה פעם ביום זה מספיק מקסימום פעמיים וזהו אבל לא חמש או משהו כזה למה זה כבר לא בריא כי כל דבר צריך מידה וזהו שום דבר לא יקרה לך.
אל תדאג יהיה לך זרע תקין והזין לא יפל לך אם חשבת ומה גם שיש רופאים ממליצים לעשות זאת פעם ביום במידה ויש לך בולבול קטן המשך יום נעים ואל תאמין לכל האלה שמנסים לעבוד עליך.
חחחחחחחחחחחחחחח וואי כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה....
תשמע אחי אתה אחד הטמבלים! קוראים למחלה איידס לא "עץ" לולללל
ומזה הפילוספיות האלו??? אני מניאק אם מישהו פה הבין אותך....
גם פותח הדיון בן כמה אתה 11? איזה תמים אתה, אתה יכול להביא ביד כמה שאתה רוצה (רק שאמא ואבא לא יתפסו אותך)
חחח איזה פורום של מחוקים אחד אחד באמא שלי...![]()
חאאאררררטטטההה ה...אנילא עושה כלכך הרבה תנסה לא לעשות יותר מפעם פעמיים ביום למה יימאס לך כבר XD לחח סתאאם