Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 57

אשכול: xGames vs hBANG 3x3

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    אוקיי חאלס:
    -------------------
    טל ורועי - אתם כבר יודעים טוב את הסיבה למה אני לא מאשר,
    האמת: הצ'אלנג' לא אושר כי אנחנו בטעות לא אישרנו אותו... הא מה מה מה ? הכל לטובה.
    אולי אחרים לא יודעים, הסיבה העיקרית לזה שאני לא מאשר זה שאתם ילדי כלאן בייס..
    ואל תשחקו אותה כאילו אתם לא יודעים טל רועי וכל החברים ב EXP..

EXP זה הכלאן שלכם בתאכלס, הגעתם איתו עד למקום ה 2/3.(לא חשוב לאדר העיקר יש סולם)
    ואז הפסקתם לשחק יש לכם יופי של ROW האמת גם יופי של ניצחונות גם אחד עלינו יש לכם שם ועוד ועוד .....
    אבל מה, שהגעתם ליעד החלטתם שאתם מפסיקים לשחק עם הכלאן הזה, כל אחד בחבורת EXP פתח לעצמו כלאן ועכשיו משחקים עם הכלאנים של החברים הרי למה שתאבדו את המקום ה 2 / 3 המכובד... מה זה מכובדדדד

רשימת הכלאנים של EXP :
    איפה הכלאן של חיים GreenL ואיפה murdererrer האלה נו החרטא הזה שלכם הייתם ב F4l
    ומה הקטע, שכל פעם שמארגנים נגד אותם שחקנים CW (נגד EXP למעשה)
    הם שולחים אתגר מכלאן אחר שהם שולפים, גועל נפש אחרי זה אנחנו ילדי כלאן בייס.....

תראה לי בבקשה ניצחון אחד שלא אישרתי חוץ מלכלאן r3v שאנחנו עכשיו איתם בקונפליקט (חשד לצ'יטים מה לעשות גם לנו מותר לחשוד)
    בקיצור כל משחק שהפסדתי - הפסדתי בכבוד ולא אין לי כלאנים חלופיים בשביל לשמור על RANK ..

אז מי ילדי כלאן בייס ?

ועוד משהו.. לא יעזור לכם כמה תבכו אני לא יאשר לכם תמשחק

הסמל האישי של <<<*גולי*>>>
    <<<*גולי*>>> <<<*גולי*>>> מנותק ותיק
    קיבל לייק
    4 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כולם פה מושפעים ברמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יאחושילינג מה נסגר ראבק

כולה משחק קחו את זה בקרחנה ינעל החיים איזה ילדים מקרה אבוד

הסמל האישי של ErOFlex
    ErOFlex ErOFlex מנותק גורו
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Natinho צפה בהודעה
    אוקיי חאלס:
    -------------------
    האמת: הצ'אלנג' לא אושר כי אנחנו בטעות לא אישרנו אותו... הא מה מה מה ? הכל לטובה.

EXP זה הכלאן שלכם בתאכלס, הגעתם איתו עד למקום ה 2/3.(לא חשוב לאדר העיקר יש סולם)
    ואז הפסקתם לשחק יש לכם יופי של ROW האמת גם יופי של ניצחונות גם אחד עלינו יש לכם שם ועוד ועוד .....
    אבל מה, שהגעתם ליעד החלטתם שאתם מפסיקים לשחק עם הכלאן הזה, כל אחד בחבורת EXP פתח לעצמו כלאן ועכשיו משחקים עם הכלאנים של החברים הרי למה שתאבדו את המקום ה 2 / 3 המכובד... מה זה מכובדדדד

רשימת הכלאנים של EXP :

תראה לי בבקשה ניצחון אחד שלא אישרתי חוץ מלכלאן r3v שאנחנו עכשיו איתם בקונפליקט (חשד לצ'יטים מה לעשות גם לנו מותר לחשוד)
    בקיצור כל משחק שהפסדתי - הפסדתי בכבוד ולא אין לי כלאנים חלופיים בשביל לשמור על RANK ..

אז מי ילדי כלאן בייס ?

איזה סיפור..
    mtz=glz טמבל ומה הקשר אנחנו כבר לא פעילים אנחנו איזה 3 פעילים אז אנחנו משחקים עם אחרים מה הבעיה שלך בקיצור בלי אגדות נתי וגם לא אכפת לי אבל מזה לא אכפת מהצלנג'... תהנה תמשיך לכתוב אגדות כאלה לא מעניינות אחי.
    ביי

הסמל האישי של J.Wilshere
    J.Wilshere J.Wilshere מנותק Gooner t'ill i die
    שם פרטי
    RVP
    קיבל לייק
    56 פעמים
    מושפעים , חסרי חיים , קלאן בייס וטמטום אחד גדול .הכי נורמלי לסכם את הנושא הזה

הסמל האישי של ErOFlex
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ^dv1r צפה בהודעה
    מושפעים , חסרי חיים , קלאן בייס וטמטום אחד גדול .הכי נורמלי לסכם את הנושא הזה
    זה לא אמור להיות ככה פשוט נתי הפך את זה לנושא כזה..

הסמל האישי של y3sH=Li=pp
    y3sH=Li=pp y3sH=Li=pp מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אוקיי חאלס:
    -------------------

רשימת הכלאנים של EXP :

אז מי ילדי כלאן בייס ?

יותר גרוע מאמא שך נהיית.

הסמל האישי של WickedSick
    WickedSick WickedSick מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    יותם
    קיבל לייק
    4 פעמים
    בואנה אתם חבורה של חופרים ..
    EXP באמת קלאן של נובים אין מה להגיד שהלידר מפחד לעשות CW'S מהקלאן בדיוק מהסיבה שנתי אמר "מקום 2-3 מכובד ממש"
    אין מה להגיד שאתם ממש ילדים מכוערים , אחד אחד ממכם עם הCB בדף בית שלו ...
    מה קורה איתכם יענו רק נק' חשובות לכם ? כל הכיף זה לשחק , שתהיה רמה , שיהיה מתח למי אכפת מהנק' בכלל ??
    עזבו מצב קשה איתכם .. ילדי CB אין מה להגיד .

הסמל האישי של נתיניו
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים

Exclamation

ציטוט במקור פורסם על ידי WickedSick צפה בהודעה
    בואנה אתם חבורה של חופרים ..
    EXP באמת קלאן של נובים אין מה להגיד שהלידר מפחד לעשות CW'S מהקלאן בדיוק מהסיבה שנתי אמר "מקום 2-3 מכובד ממש"
    אין מה להגיד שאתם ממש ילדים מכוערים , אחד אחד ממכם עם הCB בדף בית שלו ...
    מה קורה איתכם יענו רק נק' חשובות לכם ? כל הכיף זה לשחק , שתהיה רמה , שיהיה מתח למי אכפת מהנק' בכלל ??
    עזבו מצב קשה איתכם .. ילדי CB אין מה להגיד .
    באמא שלי יותם זה אשכרה ככה

והם יודעים את זה טוב שלא תחשוב
    יש להם glz murderer hbang exp f4l

ועוד אני ילד כלאן בייס
    חחח

SnkZ` SnkZ` מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נתי מה אתה חופר בכלל f4l לא קשור עלינו סבבה?glz murderer זה אותו קלאן... ו exp זה תוכי ילד cb דבר ראשון כל הקלאנים פה לא קשורים אחד לשני כן ודבר שני יותם מה אתה מדבר בכלל נובים לא נובים כל מי שפותח פה תפה בנתיים קיבל בראש אם אני לא טועה?אז אל תתחילו ללכלך פה למה לא אנחנו נובים

rea rea מנותק לוגואיסט מורשה ומפקח לשעבר
    שם פרטי
    rea
    קיבל לייק
    91 פעמים
    באמא שלי יותם זה אשכרה ככה

והם יודעים את זה טוב שלא תחשוב
    יש להם glz murderer hbang exp f4l

ועוד אני ילד כלאן בייס
    חחח
    יאללה נתי מה אתזה מזיין תשכל?! אין אף אחד מf4l שקשור לexp... זה דבר ראשון... hbang זה קלאן גמרני שהצטרפנו ושיחקנו ממנו יש'ך בעיה...
    אנחנו ילדי CB אבל אתה זה שפוחד לאשר הפסד אז אל מי אתה מנסה לצאת פה!? אתה יצאתה הילד הכי אפס בעולם ואין לך מה להגיד על אחרים אז סתום תפה נתי... כמה שאנחנו "ילדי CB" אנחנו שיחקנו מקלאן אירופאי ואם יש לך בעיה אל תשחק מולנו אפ'חד לא מכריח אותך... אבל אם אתה משחק.. תשחק הוגן!!!

הסמל האישי של WickedSick
    WickedSick WickedSick מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    יותם
    קיבל לייק
    4 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי SnkZ` צפה בהודעה
    נתי מה אתה חופר בכלל f4l לא קשור עלינו סבבה?glz murderer זה אותו קלאן... ו exp זה תוכי ילד cb דבר ראשון כל הקלאנים פה לא קשורים אחד לשני כן ודבר שני יותם מה אתה מדבר בכלל נובים לא נובים כל מי שפותח פה תפה בנתיים קיבל בראש אם אני לא טועה?אז אל תתחילו ללכלך פה למה לא אנחנו נובים

אכלנו בראש ??
    שימו לב קובעים שמשחקים SCOPE\BLIS אמרתי יאאלה אני ישלח אבל תהיה גבר תאשר בליס אנחנו סקופ ץ..
    שלחנו סקופ הם מאשרים לנו VERDON מפה של ילדים נכים צר לי להגיד לך ... מפה ממש ממש מסריחה .
    כניראה שפחדת שניפתח אותכם ב SCOPE\BLIS אז דפקת אותנו עם VERDON ...
    בקיצור אתם ילדים מסריחים כל ה EXP האלה ...
    תתבגרו כבר .

הסמל האישי של ErOFlex
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי WickedSick צפה בהודעה
    אכלנו בראש ??
    שימו לב קובעים שמשחקים SCOPE\BLIS אמרתי יאאלה אני ישלח אבל תהיה גבר תאשר בליס אנחנו סקופ ץ..
    שלחנו סקופ הם מאשרים לנו VERDON מפה של ילדים נכים צר לי להגיד לך ... מפה ממש ממש מסריחה .
    כניראה שפחדת שניפתח אותכם ב SCOPE\BLIS אז דפקת אותנו עם VERDON ...
    בקיצור אתם ילדים מסריחים כל ה EXP האלה ...
    תתבגרו כבר .
    אף אחד פה לא מסריח ואנחנו לא פעילים אנחנו איזה שתיים שלוש שם אז אנחנו משחקים עם ילדים אחרים שפעילים אז זאת לא הבעיה פה הכלאן.
    ודרך אגב בשביל מה יש צלנג'?בשביל שתגיד לי לבחור Blister/Scope לא?! תאמין הכלאנים הכי טובים משחקים בכל מצב בכל מפה ולא בוכים על המפות שהכלאן האחר לוקח..לוקחים מפה שאתה לא אוהב לא בעיה שלנו חמוד.
    למקרה של וורדון..זה לא אני שלחתי ולא אישרתי אז אל תגיד סתם אם ההיתי נותן לךמילה תאמין שזה היה משהו אחר.

אנחנו נובים?! אחי אתה "סוס" של אמא סבבה? אז אל תוריד תרמה של אף אחד לפניי שאתה פותח את הפה..אחד "השחקנים אתה".

דוגגרי אחי הוא צודק בחלק נתי סתם 0 אוכל תלב שהוא מפסיד..

לנתי:
    חאלאס להיתערב בעיניינים של אחרים!
    אפילו רבע ממה שאתה אומר לא נכון.

הסמל האישי של נתיניו
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    אז אתה אומר ש 3/4 שיקרתי
    ......

טוב אני אומר רק אמת
    אם אתה חושב שאתה אומר אמת אז סבבה

בוא ניתן לאחרים לקבוע, כולם יודעים שאני צודק... תיודע את זה

SnkZ` SnkZ` מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז אתה אומר ש 3/4 שיקרתי
    ......

טוב אני אומר רק אמת

אז גם הקהילה לא יודעת ואורגינל זה לא ככה זה שתוכי ילד cb זה משהו אחר חח אבל זה לא קשור לכל החראטות שאתה ויותם אומרים פה מפסידים מפסידים אתם רוצים Remtach אל תגיד לי רק מאיזה קלאן סבבה?מי שיותר טוב זה לא משנה באיזה מפה ואיזה קלאן למה זה אותם שחקנים אמרתם

הסמל האישי של ErOFlex
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז אתה אומר ש 3/4 שיקרתי
    ......

טוב אני אומר רק אמת

תענה לי בכן או לא.

קוראים לך טל? או רועי? לא כי פשוט אתה חושב שאתה יודע יותר ממה שאני יודע על עצמי אתה אומר עלינו דברים שאני לא יודע איך את מקריץ אותם אז אף אחד לא יקבע מה האמת ומה לא כי מה שאני אומר זאת האמת.

ממתיי אנחנו ב-F4L אפילו אני לא יודע שההיתי שםממציא לנו כלאנים ,שמועות וכל מיני אז עזוב אל תגיד עלינו כלום כל עוד אתה לא יודע.
    עדיף לך לא לדבר כי אתה סתם מרגיז תתחת ססבבבההה?!
    ביי.!

הסמל האישי של נתיניו
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    טוב לך קוראים נתי או לא ?
    אז אל תזיין תמוח אתה לא יודע עליי יותר ממה שאני יודע על עצמי לא ככה?

מה זה המשחק הזה תסלח לי זה ריפורט חרטא, אני לא שיחקתי נגדכם ולא מכיר שום כלאן שקוראים לו hBANG, טוב נו עכשיו שמעתי על זה אבל זה לא נחשב...

לא יודע על מה אתם מדברים

(די להיות טמבלים טל ורועי)

SnkZ` SnkZ` מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב לך קוראים נתי או לא ?
    אז אל תזיין תמוח אתה לא יודע עליי יותר ממה שאני יודע על עצמי לא ככה?

מה זה המשחק הזה תסלח לי זה ריפורט חרטא, אני לא שיחקתי נגדכם ולא מכיר שום כלאן שקוראים לו hBANG, טוב נו עכשיו שמעתי על זה אבל זה לא נחשב...

לא יודע על מה אתם מדברים

(די להיות טמבלים טל ורועי)
    אבל למה לזיין תמוח אתה יודע שמה שאמרנו נכון f4l של שון השמן ושהוא הגיע למקום 3 או שני הפסיק לשחק וזה לא קשור עלינו תמיד אמרנו לו בוא מישחק לא רצה... glz mtz אותו קלאן של חיים.. hbang זה קלאן גרמני שהלידר שלו בקלאן שלנו וביקש ממני להכנס עליו אמרתי לו סבבה הוא אמר כנס נתן לי כוכבית אז אמרתי לו להרשם ללידר הישראלי והוספתי כמה חברים ונתתי להם כוכבית שיוכלו לשחק שאני לא פה... סבבה אז מה לא טוב פה הכול רגיל נראה לי?

rea rea מנותק לוגואיסט מורשה ומפקח לשעבר
    שם פרטי
    rea
    קיבל לייק
    91 פעמים
    אבל למה לזיין תמוח אתה יודע שמה שאמרנו נכון f4l של שון השמן ושהוא הגיע למקום 3 או שני הפסיק לשחק וזה לא קשור עלינו תמיד אמרנו לו בוא מישחק לא רצה... glz mtz אותו קלאן של חיים.. hbang זה קלאן גרמני שהלידר שלו בקלאן שלנו וביקש ממני להכנס עליו אמרתי לו סבבה הוא אמר כנס נתן לי כוכבית אז אמרתי לו להרשם ללידר הישראלי והוספתי כמה חברים ונתתי להם כוכבית שיוכלו לשחק שאני לא פה... סבבה אז מה לא טוב פה הכול רגיל נראה לי?
    אוקי רועי בוא נירגע.... הוספתה כמה אנשים קיבלנו כוכבית אני אמרתי לו לרשום אותה ללאדר הישראלי ...

הסמל האישי של נתיניו
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    בקיצור בוא נגיע לפואנטה

למה אתם לא משחקים עם EXP ?
    ולמה פתחתם עוד כלאנים כשאתם בעצם כל פעם אותם השחקנים משחקים מאותם הכלאנים..... ?
    mtz glz exp hbang כל זה אותו חרא... וזה לא קשור של מי זה גרמני לא גרמני..... חשוב למה אתם משחקים משם ?
    ולא מ EXP הכלאן האורגינל שלכם.....

התשובה היא מקום ב CB (לפחות התשובה שלי לתעלומה הזאת ^^)

וגם לא אכפת לי תאמין לי אפשר פשוט לא לשחק איתכם... אתם רוצים כל פעם לשחק מכלאן אחר ממה שבא לכם.. לא מזיז לי

SnkZ` SnkZ` מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בקיצור בוא נגיע לפואנטה

למה אתם לא משחקים עם EXP ?
    ולמה פתחתם עוד כלאנים כשאתם בעצם כל פעם אותם השחקנים משחקים מאותם הכלאנים..... ?
    mtz glz exp hbang כל זה אותו חרא... וזה לא קשור של מי זה גרמני לא גרמני..... חשוב למה אתם משחקים משם ?
    ולא מ EXP הכלאן האורגינל שלכם.....

התשובה היא מקום ב CB (לפחות התשובה שלי לתעלומה הזאת ^^)

וגם לא אכפת לי תאמין לי אפשר פשוט לא לשחק איתכם... אתם רוצים כל פעם לשחק מכלאן אחר ממה שבא לכם.. לא מזיז לי
    אני יגיד לך משהו לאף אחד בקלאן אין כוכבית ב exp סבבה זאת הפאונטה דבר שני עוד פעם אני יגיד mtz glz זה אותו קלאן hbang זה קלאן שאנחנו משחקים בו מה זה משנה לך למה אין פה שחקנים בקהילה שהם במאה קלאנים? אם אני לא טועה אפילו כולם ככה או בפייקים כולם באיזה 100 קלאנים אם אותם הרכבים אז מה זה משנה לפחות אנחנו עם קלאן אחד משחקים בהרכב שלנו... ולא באותו הרכב עם 100 ואחד נגד השני

נושאים דומים

1. xGames vs rTd 3x3
    על ידי Bogey בפורום Tactical Ops
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10/07/08, 16:34
  2. xGames vs superh 3x3
    על ידי Bogey בפורום Tactical Ops
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 01/07/08, 17:37
  3. xGames Vs hBANG 3vs3
    על ידי sHakeDzzz בפורום Tactical Ops
    תגובות: 13