אין עוד דבר כזה כמו אלעד
חחחח
:G
בקשר לתלונה אני אומר לך משהו:
זה בטוח לא קשור אליך כי אלעד ידוע שכל יום יש לו כינוי אחר מהמילה KLEMA(ככן לאדע איך הוא עושה את זה)
שנית הוא חש אולי כן
אבל מה
בצדק
:X
אין עוד דבר כזה כמו אלעד
חחחח
:G
בקשר לתלונה אני אומר לך משהו:
זה בטוח לא קשור אליך כי אלעד ידוע שכל יום יש לו כינוי אחר מהמילה KLEMA(ככן לאדע איך הוא עושה את זה)
שנית הוא חש אולי כן
אבל מה
בצדק
:X
תשמע CATLA...למה מי אתה בכלל?! וכן אנחנו מקופחים אנחנו לא מביאים באן למי שמציק לנו.
מישהו מכיר אותך? הניסיון שיש לי ולביבי בקוד1 ו2 גדול משלך בקוד4, וזה בדוק.
בקשר לתלונה, יש המשך אחרי שנכנסתי למירק מה אתה חושבים שקרה? כן קיבלתי באן ולמה? בגלל שאמרתי את דעתי.
[00:01] <pheno|avaRyaNNN> גבר
[00:01] <pheno|avaRyaNNN> במקום לדבר
[00:02] <pheno|avaRyaNNN> אתה מביא באן
[00:02] <kYEMMA> talk?
[00:02] <kYEMMA> lmfao
[00:02] <pheno|avaRyaNNN> תפסיק לדבר אנגלית
[00:02] <kYEMMA> i'm not even there and I see you talk shit
[00:02] <kYEMMA> anyway
[00:02] <kYEMMA> fo from my pm
וזה כשניסיתי לסגור את הכל בדיבור...אם לא יעשו משהו עם KLEMMA הקהילה הזאת גמורה.
צרות של עשירים
אה לא
של פרואים..
אוי השחיתות השחיתות...
מי אני? אני סתם אחד, מה זה משנה מי אני, ולמי אכפת מהנסיון שיש לך ולביבי, אתה חושב שלי אין? תעשה טובה לשנינו ואל תגרום לי להשוות, אני לא נכנס לכיוון הזה בכלל.
ואתה לא צריך להרגיש מקופח, סך הכל עושים פה דברים בשבילך ומונעים טעויות ו\או בזבוז זמן בשביל לשפר אך ורק את הקהילה, בקשר לאלעד, פשוט אל תדבר איתו, הוא לא האדמין היחידי בקהילה, יש עוד אנשים, לא כולם מסתדרים עם כולם, אין מה לעשות, תאמין לי שזה לא כזה כיף להיות אדמין, אתה חוטף הרבה כאבי ראש מאנשים.
דיברתי על ניסיון בתור אדמין לא על רמת משחק (אלוהים ישמור)
ואין כזה דבר לקבל באן בלי סיבה, אתם פשוט לא הסתדרתם.
הוא לא יסתדר איתי, אני מבחינתי כמו שראית היה לסדר איתו את העניין, משהו שלא נראה מבחינתו...הבתול אוהב כוח...
הבחור*
דבר אחד טוב יוצא מהנושא הזה, אנשים מתחילים לפתוח תפה בפורום מה שאף פעם לא רואים פה.
catla זה שהיית טוב בcb בSOF2 זה לא אומר כלום כי זה משחק די נכה ולא הכי פופולרי
cod1 היה מאוד פופולרי בעולם ובאירופה וcod2 אפילו עבר בפופולריות שלו את 1.6 בcb
ואם אתה מעדיף את אולמרט\ברק על ביבי באמת כדאי שתברח מהמדינה הזאת ...
idnz אתה צודק
אנשים כאן פשוט מתנהגים כמו חבורה של אינפנטילים אה? מקנאים ש-klemma ו-catla יכולים לפתוח כל בנאדם בארץ, עד כדי כך להרחיק לכת ולהיות עבריני מקלדת מסכנים?
תעשו טוב חבר'ה, אתם חופרים על כמה שאלעד חסר חיים ואתם לא מכירים את הבחור. אמנם אני מכיר את הבחור זמן קצר יחסית לשאר הקלאן שלנו, אבל הבחור לא עושה דברים ללא סיבה, ואין שוב סיבה בעולם שהוא יעשה פייקינג למישהו כמו keynan, עם כל הכבוד, מי אתה חושב שאתה בכלל שתדבר ככה מלכתחילה?
ביבי, תמשיך לדבר שטויות, אני חושב שאתה מרגיש קצת בטוח בתוך ענן ה-1338 שלך, לא ככה? צא מהסרט שאתה נמצא בו, לאף אחד אין מושג בכלל מי אתה.
ול-avaryan היקר - פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סייאה.
pur1ty
יצאת פאן בוי
מה קרה ? אלעעעעעעעד שלח אותך להגן על הכבוד האבוד שלו?
וBTW
slim וfreak לוקחים את catla וklemma ב2v2
אם הם ניצחו את MYM הם לא ינצחו את אלעעעעעעעעד ?
ולמי שבא לקפוץ ולהגיש שMYM חרא ONLINE כי אין להם fps
http://www.mymym.com/en/profile/SoCLoN.html אני רואה פה q6600 ו8800GT
http://www.mymym.com/en/profile/markhorner.html ופה אני רואה כרטיס סביר שיכול להריץ ב1024 את המשחק על 125FPS
מ.ש.ל
1000 פאן בויז לא יצליחו לנצח אותי .
נערך בפעם האחרונה על ידי bibi : 03/06/08 ב 03:29
לא שאני צריך להוכיח לך משהו, אבל סתם בשביל שתדע, שחקנים טובים ששיחקתי איתם בsof2 משחקים היום בcod4 עם שחקנים מfnatic/h2k/TLR וזה ממשיך וממשיך.
אז אל תזלזל, שאל שחקנים אחרים ששיחקו את המשחק והם יגידו לך שזה לא משחק קל, זה שהוא לא היה פופולרי יחסית למשחקים כמו cs/quake (ועדיין כל אחד אמר שהמולטי שלו ענק) זה לא אומר שהמשחק שווה לתחת.
ואתה מדבר על purity שהוא פאנבוי, לבנתיים אתה הפאנבוי היחידי פה.
נ.ב
אם כבר הזכרת את העבר שלי, אז כדאי שתדע שלא שיחקתי רק sof2, ואני יכול להבטיח לך ששיחקתי במקומות ובמעמדים שאתה והחברים שלך יכולים רק לחלום עליהם, אז עשה טובה תשב בשקט.
נערך בפעם האחרונה על ידי catla : 03/06/08 ב 03:55
מישהו פה מתגונן
לא מזלזל הSOF2 אבל הוא לא היה פופולרי כל כך ולכן הצלחה בו היא פחות נחשבת מהצלחה במשחק אחר
תגיד אתה יודע את ההגדרה לפאן בוי ?
אתה חושב שאני פאן בוי ? של מי ? של הקלאן שלי ?
כדי להגיד שבן אדם פאן בוי אתה צריך להגיד פאן בוי של מי ועד שלא תמצא של מי לא תוכל להגיד לי ...
(אם תגיד של freak וslim אני אתפוצץ פה מצחוק)
חנונים כאלה לא ראיתי מעולם ב-cod1, אני נגעל.![]()
purity הלקקנות שלך פשוט עוברת כל גבול, אני יודע שהוא שחקן יותר טוב ממני אבל זאת לא הנקודה, בחור בן 24 עם אדמין שמלהב על כל העולם שהוא שהוא תותח ועם אדמין זה פשוט דוחה.
ו PURITY לק על זה (מפרסומת) מתאימה לך מאוד אז יאללה אחי תשמיך ללקק תגיע רחוק.
catla...לפי זה אמרת שאתה לא רוצה להכנס איתי לויכוח של מי טוב יותר, אבל בגלל שאתה כל כך רוצה להראות פה את הרמה שלך אתה חייב להדגיש את זה שהיית שחקן טוב.
phobus אתה מדבר עלי?
נערך בפעם האחרונה על ידי avaRyaNNN : 03/06/08 ב 09:24
avaryannnnnnn אתה סתם רוצה להכניס מילים לפיות של אנשים. מישהו אחד נותן קיק למישהו אחר והוא ישר יוצא האדמין הכי זבל בעולם בלי חיים בלי כלום? תעשה לי טובה ותצא מהבועה שלך. אפחד פה לא חייב לך שום הסברים, אתה סתם מתוסכל שאין לך מה לעשות