קיצר כולם להגיד יפה שלום לקהילה ...
קיצר כולם להגיד יפה שלום לקהילה ...
מחזק..
עדיף באמת שתעברו למקורי,הרבה פחות סיכוי לרמאות
טוב אני קונה עותק מקורי....
יקח לי כמה ימים לארגן כסף ביזבזתי הכול על הכרטיס מסך החדש.
צעד נכון אבל לפי דעתי הקהילה תרד ב 20% לפחות!
אם זה יהיה רק 20% נגיד תודה.
אם הקהילה הזאת תתפרק בגלל דבר כזה אז מה שווה בכלל?
נחכה לשעה 4 שבדרך כלל השרתים מפוצצים ונראה אם הם יתמלאו אבל תבינו המעשה הזה לא בכוונה אלה רק בגלל שלא הייתה לנו ברירה :|
צריך לא לשכוח שהשרתים רק עברו ל1.6 וסביר להניח שרוב האנשים עוד לא הורידו את הפאץ'.
חוץ מזה גם צריך לתת זמן לאנשים לקנות את המשחק. בכל אופן אי אפשר לקבוע כלום פחות מיום אחרי המעבר למקורי.
לדעתי זה לטובה אבל לא צצריך הרבה שרתים כמו קודם.
זה מעולה!
כמו ש-Forencis אמר: "עדיף איכות על כמות"
ואני מקווה ובטוח שהקהילה הישראלית בכל הארץ של CoD4 מהיום תהיה הרבה יותר רצינית!
בהצלחה לכולם!
חח מה זה משנה זה lose lose situation לפי איך שאתם אומרים.
אם אני יגיע למצב שאני חייב לאפשר לצ'יטרים לשחק, לא על חשבוני, מצידי לסגור את הקהילה אצלנו. גם ככה כדי להתקדם צריכים לספק מוצר איכותי, אז מה אם יהיה גם 4 שרתים מלאים בלי הגנה, זה לא יקדם אותנו לשום מקום.
אנשים צריכים לעשות מאמץ משותף לעזור לקהילה במקרה כזה, אני לא מדבר עכשיו על לקחת קרדיט ולהתווכח למי יש זין יותר גדול. צריכים לעבוד ביחד עם כל האדמינים של השרתים (fxp, vgames, aow) וליישר קו, אם כל השרתים שלנו יבקשו את אותם הדרישות, לא יהיה ברירה לשחקנים לאמץ את החוקים החדשים. אבל כפי שטענתי עוד בתחילת הדרך, הרב פה נעשה בשביל "תהילה" וקצת שיווק, ושרת כמו aow שלא שם זין על הקטע של צ'יטינג בחיים לא יעשו שם משהו שיגרום להם לאבד את כמות השחקנים שיש כרגע. חמדנות ftw.
אני רק יודע דבר אחד, כל עוד אנחנו נהנים מהמשחק הזה, אנחנו נמשיך לתמוך בו, אבל בדרכים שלנו.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
כל הכבוד חברה על המעבר
יאללה אנשים תקנו מקורי שווה כל שקל
ותתחילו להיכנס לשרתים, וכמו שכבר אמרו פה עדיף קהילה יותר קטנה אבל איכותית מאשר מלא שחקנים ו 50% צ'יטרים
סוף סוף עברתם למקורי צעד חכם לקהילה
אמרתם משהו לגבי הPB זה אומר שהסרברים עברו למקורי אבל אין עדיין PB פועל?
קונה ועוד איך...גם ככה תכננתי כבר לפני די מזמן (קצת לא מוגדר,אני יודע) ועכשיו יש גם סיבה מצויינת!
יקח איזה שבוע אבל לא נורא.
חבל חבל עד שנכנסתי למשחק, אני חייב לציין שיש פה אנשים שצודקים ללכת ראש בראש עם הפאנק זה כמו ללכת עם הראש בקיר אני אישית לא הולך לקנות את המשחק כל הכסף עכשיו הולך לאוטו אבל למי שיש את הזמן ואת הכסף אני באמת מציע בחום![]()
הולך לקנות אוטו ואתה הולך לקנות אותו נגיד ב-100 אלף שקל
ואין לך להשקיע 200 שקל?
ואי מצב קשה
חחח זה לא שאין לי כסף , ותאמיני לי כשאתה עובד אתה לא מבזבז על דברים שאפשר לותר עליהם וגם אין לי ממש זמן ובגלל זה אני לא שולל את זה שאנשים קונים מקורי ובגלל זה רשמתי שלמי שיש את הזמן והכסף לבזבז על מחשב אז בחום
אהה אוקי אז איזה אוטו אתה קונה??
המלצה לך על BMW מיליון חצי שקלים חחח
מצד אחד באמת באסה לשחק עם צ'יטרים מצד שני הקהילה תרד ב- 50% פחות.
מה שכן אני בחיים לא מוותר על COD4 יאללה לקנות!!
תשאירו איזה שרת אחד לפחות פרוץ גם בלי הPB גם כשהיה את הPB היה ציטרים וגם להם פתחתי את הצורה