תודה אחי
תודה קובי - מאריק ניקח את זה לדרך :x
גיוס קל לכולם :X
בן, שמע שמע שמע שמע!
אתה תכף זז לי פה לצבא ואתה גר חצי שעה הליכה ממני
דבר איתי באיסי לפני שאתה הולך למה אני מת איזה יום לראות אותך יא נועל סנדלים עם גרביים שכמותך
חבל
בהצלחה לכולכם ותישמרו על עצמיכם
נושא הבא>נתי>XGS מחפשים שחקנים :X
מה התאריך גיוס שך?
אללה אנשיםם שיהיה המון בהצחלה בדרך גיוס קלל ותשמרו על עצמכם הכי חשובב![]()
שיהיה בהצלחה חברה תשמרו על עצמכם
בהצלחה לכולם
חברה שיהיה לכם גיוס קל אחו שרמוטה מישהו מעצבן אותכם תיקראו לי אני יטפל בו אם המפקד שלכם עושה לכם בעיות תגידו לו:חבל יהיה לך עסק אם מאור F!N4LShaRe חח
סתם חברה שיהיה לכם בכיף תהנו בצבא תשמרו על עצמכם והכי הכי חשוב תגנו על המדינה שלנו
ויש לי עוד דבר אחד להגיד מי שכאן שמשחק TO או היה משחק והוא לא מתגייס לקרבי רק שיגיד לי ואני יטפל בו כי כל שחקני TO עד עכשיו הלכו לקרבי אז אל תהרסו כי יהיה חבל אחר כך
תודההההההההה בנושש :]
גיוס קל לכולם ולשמור על עצמכים הכי חשוב
אני לצערי פורש קצת מוקדם כי אני לא מתגייס אבל ממחר לא יהיה לי אינטרנט :<
אבל לא נורא מתישהו כן יהיה ואז נחזור :>
ובן אם כבר
De4nz lo D4anz lol
אל תדאג אחי אין מצב אני לא רואה אותך לפני גיוס
לא יוכל להגיד לך במדויק אצלי זה קצת מבולבל אני יוכל להגיד לך שיוכל להיות שיריון אבל רוב הסיכויים גולני ואני יודע מה אתם חושבים אז תחסכו
גיא אחרי הכל אל תיקח שום דבר קשה בכל מקרה אין לך מושג אפילו מי אני ומה אני אתה מכיר אותי דרך תוכנה אז אל תזלזל בנסיבות אחרות היינו יוכלים להסתדר אז אל תיקח שום דבר שאמרתי קשה כי עובדה שקיימת זה שאני לא שונא אותך ואני לא יוכל לשנוא בן אדם שאני לא מכיר אז תחשוב על זה קצת
אטומיק לנצח אחי וכמו שאמרתי לאושרי אני יפגוש אותכם בהזדמנות אחי!! בלי נדר אני כבר עכשיו מתקשר אליכם מחר מחרתיים
מת עליך קובי תודה אחי ושתדע לך שמה שרשמת פה רק מרעיל יותר ועם אנשים יכנסו בראש כזה החלק החרא יעבור בקלות יותר אז תודה אחי אני יקח בחשבון מה שאמרת !!
אל תדאג לפני גיוס אני פוגש הרבה אנשים אתה אחד מהם סמוך עלי אחי
אה וחחחחחחחחח נועל סנדלים עם גרביים חחחח
חחחח עזוב לא היה לי כוח
וכן אחי שמור על עצמך וגם לך גיוס קל ותגיד גם לתום שאמרתי בשבילו!
ולכל השאר
תודה
אני יצטרך יותר מדי שחקנים
לא יודע מה אני יעשה אני יזרום כשצריך
בינתיים עד לגיוס הם איתי![]()
סוף סוף... בהצלחה כל מי שהולך לצבא
גיוס קל לכולם שמרו על עצמכם
תבוא תבוא בנושש אוהבתךך אחשלי היקר וואלהה עזוב אותךך תוכנתת מחשבב בה' אתה אחדד האנשים שלא צריך להכיר אותם במציאות בשביל להיות חבר שלהם אתה יודע מה חבר כוסעמק אח אתה:]]
נתגעגע , אוהב אותך ושומור על עצמך .
אוהבים צוות xGames !
שיהיה לכולכם בהצלחה תהנו בגיוס וזהו גיוס קל לכולם !
גם ROYZ מיתגייס !
שהיה לכם באמת גיוס קל !
הקהילה הטובה והישנה לאט לאט נימחכת !
תמשרו על עצמכים באמת