ד"א זה היה שלב של נוקאווט??
כיאילו זהוא עפתם??
ד"א זה היה שלב של נוקאווט??
כיאילו זהוא עפתם??
כן הם עפו אבל מה היתה התוצאה?
כל כך חבל ...
מה היית הסיבה העיקרית? השרת הטורקי? (פינגים ,לאגים)
או משחק קבוצתי?
ממש רציתי שתעלו שלב ,עדיין שחקנים טובים.
קשה להביא תוצאה??..
ראיתי את הדמו,13-2 לטורקים
אני חייב להגיד שהמשחק של הטורקים ממש אבל ממש מוזר...
קודם כל מזה כל המשתיקי קול האלה?? הם ניראים כמו נובים.. ודבר שני ע"פ הדימו אתם הגבתם יותר מהר.. איכשהוא תמיד הם הרגו אותכם בסוף.. זה מאוד מוזר.. יכול להיות שהPING שלהם השפיע מאוד..
חשד מאוד מאוד גדול של HAX
מישהו עם 200 PING
פשוט פתח אותנו וזה ממש אבל ממש לא הגיוני, גם אחד אחר עשה 19-5 והם לא החטיאו, אנחנו בטוחים, נעולים שהם CHEATERS.
אני אראה את הדמו וכבר נעדכן אותכם
עריכה :
KAPCHER
זה היה שרת שלנו, ואין לא ראיתי דברים כאלה בכל קריירת הגיימינג שלי, כמו שאמרתי אני אראה את הדמו עם WH
ול-AVISHAYG
200 פינג = הוא רואה אותך בדיליי של 2 שניות... לנו היה 80-90 כלומר הבדל של שניה וקצת... היה לו PREFIRE / WH משהו דפוק אחושרמוטה.. אם ראיתם את הסקורים, היו בעיקרון רק 2 (200 פינג + 30 פינג) האחרים היו סבירים...
אבל אין, אם הם לא צ'יטרים ( מה שלא נראה לי) אז הם הקבוצה הכי טובה באירופה, באחריות...
נערך בפעם האחרונה על ידי freakazoid : 01/08/08 ב 03:47
ציטוט מישהו מfxp: תאמת אני לא מבין מה צ'יטרם בהם.. גם אין להם כוונת כזאת טובה היה להם מזל
ראיתי את הדמו ואין מצב שלזה שהקליט את הדמו יש 200 פינג, בד"כ ב200 פינג שיורים לוקח הרבה זמן עד שזה פוגע..והוא הרג בשניה אין לי מושג כנראה באמת האקים, אבל איך הם מסתכנים בהאקים בCB?
niTo חאלס להסתלבט על FXP אתה חושב שהם נובים אל תיהיה שם..
קיצור הם צ'יטרים אין מצב בעולם שלא..
הם לא כאלה מפורסמים ואפשר לראות על החשיבת משחק שלהם כמה הם שחקנים אפסים.. תראו איך הם משחקים.. הולכים הורגים מישהוא ופשוט ממשיכים לרוץ והורגים עוד אחד..
אם איזה תוכנה רואים דמואים ?
cod4player
הגזמתם עם הפינג
90MS ו 200MS זה אכן הבדל גדול אבל לא 2 שניות ו לא שניה
ms=millisecond
ונראה לי קצת קשה לפגוע בשחקן עם פינג גבוה לפחות ככה זה ב AA
ראיתי תדמו של YKZZ הזה
ואףפעם לא ראיתי מישהו שמשתלט ככה על הAK
לאדע מה להגיד אם הם ציטרים או לא.. אבל הYKZZ הזה טחן אותכם בB עם הFAKE PLANTS
אה וגם יש להם עבודת צוות מדהימה
אין סיכוי שמישהו מטמין ואין חיפוי מכל הצדדים
.
KRIZ
יש הבדל, קשה לנו לפגוע אבל, הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קשה לו לפגוע בנו
וכששאלתי אותם על לאן ( ב MIRC ) הם אמרו שזה לנובים LOL.
אני אראה את הדמו יותר מאוחר, ואני אעשה את הזמנים המסריחים שלו =|
כל מה שאמרו פה נכון.
הטים פליי כמו שאמרו אצלם אחד הטובים. באמת אין מה להגיד.
אבל ה AIM פשוט מוזר מדיי :S תגובה של חתולה מתה (בלי קשר לפינג), אבל עדיין כל הכדורים בגוף.
weird stuff...