רוסים שליטה..
וכול מי שרשם אקון צריך לקבל מכות במשמעותו ושמעו SHAKUR DIE... הוא היה הכי גדול אין מה לדבר אבל אין מה לומר טוב עשו טובה?!
BIGGI SMALLES גם ברמה כבר אימאינאמ לא הוציא הרבה זמן שירים...
LUDACRIS וFABULES טובים מאוד לדעתי BUSTA RHYMES וזה בדוגרי סקר מטומטם למה אני מוציא לך רשימה ענקית עכשיו אין כזה דבר הכי טוב או מי שאתם הכי אוהבים למה זה כולם שונים...ויש פה אנשים שחושבים שאם הם שומעים I STILL KILL של אקון רושמים פה אקון וחושבים שהם שומעים ראפ..=[
קיצר חפור....
I still kill זה ראפ היפהופ, זה לא פורום ראפ, זה פורום ראפ והיפהופ, כל שירי איקון הם היפהופ ראפ חוץ מ Lonely נראה לי
אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר ומנסה לעשות את עצמך מבין, עשה טובה, אל תרשום כלום.
טובבבב....
בסדרר שמעו על המנהל המבין מרגיש טוב עם עצמך למה אני לא הייתי פה מנהל?
אני עכשיו נותן לך רשימה של 10 שירים של AKON עזוב אותך האמנים האחרים שהוא שר איתם הטעים שהוא שר זה ראפ או היפ הופ?
שמע לא יודע אם הייתה פה או לא הייתה פה מנהל, באמת שלא מעניין אותי, אבל אם אתה אומר ש I still kill - akon זה לא שיר של ראפ או היפהופ, אתה כנראה לא הייתה ראוי לנהל פה. זה דווקא אחת הדוגמאות הטובות, השיר הזה.
הקטע של AKON זה ראפ?!?!
קיצר 50CENT אולייי אם כבר...אמרתי AKON זה כמו שתגיד שNE_YO שר ראפ...
טוב, אז בוא תגיד לי את ה 5 הראפרים הכי טובים בשבילך. אני רוצה לראות למה אתה קורא ראפ
שמעו בתחלס אין על כל האולד סקול כל איזי אי בכללי האלא מNWA טופאק ביגי סנופ אבל כשהוא אבד עם דרה בדאט' רוו וכל הOUTLAWZ כל האלא שאכשיו חשים ת'צמם 50 יאיו ובכללי כל היפ הופ מת אם חארות קטנים כמו סולג'ה בוי שחצים ת'צמם גנגסטה
אני לא יודע מה כולם חשים מטופאק, הקשבתי למלא שירים שלו כדאי לנסות ולאהוב אותו, וזה פשוט לא יוצא.. אני לא מבין מה אנשים מוצאים בו, מה גם שבראפ הישן הביטים לא משהו, אם הטכנולוגיה של היום יש מיליון ואחד סוגיי ביטים מה שהופך את השיר לטוב יותר.
בגלל זה איקון, סנופ דוג, לוקאדריס לוקחים את כל הראפ בכיס הקטן...זאת דעתי.
אתה משווה את לודאקריס ל AKON?? אואו לאא ממש לאא...
והיום עם כל הביטים והשכלולים עם הפה בביטבוקס אני עושה יותר יפה מהחרטה של מחשב כל שכמו שלמעלה אמר צריך לשמוע את סולג'ה בוי עם אותו ביט בכל השירים שלו..(אם לא אז ברובם)...ואם כבר שאלת אז ה-5 שלי..
LUDACRIS
FABULES
BANKS
BASTA
וPASHU ויש עוד הרבה אבל אמרת 5 ואלה הרבה אני שומע...
טוה אם אתה כל כך "אוהב" את סולג'ה בוי בוא אני יתן לך דוגמה איתו, כן.. סולג'ה בוי גם הוא לוקח בכיס הקטנטן לוקח את טופאק וכל הזבל הישן הזה.
אם כל הטכנולוגיה של היום הביטים חרא כך למשל את השיר שכולם מתלהבים ממנו היו של סולג'ה בוי הקראנק דאט מה זה רק באס וקלאפ ואין לא ליריקה בשיט כאילו כל השיר הוא רק אומר את אותו משפט או שתיים ובשביל שהיה חרוז הוא שם בסוף אווו אז אל תגיד שההומו הזה לוקך את NWA טופאק וכל האולד סקול בכיס הקטן
שמעתי מספר שירים של טופאק וכמעט נרדמתי, הם לא מקפיצים בכלל כאלו אם אני רוצה שיר שירדים אותי אני ישמע טופאק, וכנ"ל כל הראפ הישן כל כך משעמם, אין ביטים בכלל (אם יש אז הם מרדימים), כל הקטע בראפ והיפהופ זה הביטים (המילים לא כל-כך חשובות), חשוב שזה יקפיץ וישמע טוב, ראפ ישן ממש אבל ממממששששש לא נשמע טוב.
וואוו בלי להעליב מי שם אותך ממנהל???
אחיי הביט בשיר חשוב מאוד אבל הביט נותן תקצב ואני עכשיו מעלה שיר של טופאק שיקפיץ לך תנשמה...
ובקשר לללירקס זהההה הכל בשירר הראפרים מדברים על הכסף שלהם, יורדים על ראפרים אחרים למשל קח תשיר I GET MONEY של 50 הוא מדבר על הכסף שלו (אם אתה מבין אנגלית) וכל הקטע זה לחרז..
קח תשיר RUNAWAY של LUDACRIS המיילים על חיים קשים וכו....כל הקטע בשחורה זה המילים...לך תתווכח אם מי שאתה רוצה..
טוב די עם זה פה. לא מתאים
בקיצור כל אחד אוהב סגנון אחר אבל כל מה שאמרתם נכנס תחת ראפ והיפ הופ
וזהו לא להגיב פה יותר דברים לא קשורים
1. בוא אני יביא לך שיר מילה 1 ממנו אתה לא תבין (בשפה אחרת) ואתה תמות עליו, המילים זה הדבר הכי פחות חשוב בשיר, חשוב שהוא יהיה שיר מקפיץ זה מספר 1.
2. אם אני יודע אנגלית? חמוד, אני גר בקנדה כבר שנתיים וחצי והשפה פה היא אנגלית, אני בטוח שאתה הולך כל יום לביתספר ומדבר אם כל אחד באנגלית, בבית בטלויזיה.. נכון. אז תחשוב לפני שאתה מדבר על האנגלית שלי.
3. טוב אחי משתגיד
ואני לא מגיב פה יותר בקשר לזה, אתה רוצה לדבר על זה בוא לפרטי, זה הופך להיות פה ספאם.
ילד תגיד מה אתה מבין בראפ? כל הקטע צמח מהליריקה המילים החרוזים המשמעות אתה יכול לשמוע כמה ביטים שאתה רוצה אבל אפילו שיר נורמלי של פעם על אקאפלה לוקח את הביטים בכיס זה גם כל המוזיקה השחורה המחאה יענו תה מבין ילד ועוד משו תעשה לעצמך טובה אם תבוא לארץ מקנדה אל תקרא לאנשים חמודי כי יחשבו שאתה הומו אחו שרמוטה בלי להעליב כן
-אני לא מאמין שבכלל העלת את שתי השמות האלו ביחד... סולג'ה בוי שם אותו דבר כל השיר... הקטע בראפ הוא לא הביט זה הליריקה המילים הזרימה שלהם החריזה המשמעות ! לא הביט המזדיין שלהם, הביט זה החלק הכי שולי במוזיקה השחורה, בפול שירים של אמינם הביט לא משו ואפשר להגיד סתם מין רעש כזה, אבל הבנאדם פשוט גאון- החרוזים שלו,איך שהשיר זורם עם המוזיקה, הנושאים שהוא שר עליהם אבל בעיקר המשמעות של השירים שלו cleanin out my closet לדוגמא השיר הזה רק על משמעות בלי כל השטויות האחרות... בגלל זה אמינם,טופאק וכו' לוקחים בלי לחשוב בכלל את הכל היעני ראפרים שצצים בכל חור... מה שסולג'ה עושה זה סתם רעש מה שהם עושים זה ראפ...לא נדבר על זה שאני לא מכיר יותר מדי שירים של סולג'ה שהיו ללהיטים... אם להגיד תאמת רק את ה-cranck that החופר הזה שאפילו מילה אחת אין בה עם משמעות...
אני לא אומר ששירים עם ביטים יפים לא מקפיצים אותך ומרקידים אותך...אבל זה ממש לא הקטע בראפ...
ומה ספאם? זה דיון לא? אז מדברים...שום ספאם
נערך בפעם האחרונה על ידי Ya^ZeveL : 02/11/08 ב 20:45
1. שיקרתי, אני מגיב
2. אמינם זה משהו אחר, אני מדבר על מישהו כמו Akon ו DJ Khaled וכאלה, ששם הביט מאוד חשוב
אצל אמינם גם אני אוהב את החרוזים האלה שיש לו, אבל בוא אני יביא לך שיר בלי תשמע רק את המילים בלי הביטים אתה תישן, זה השירים שאני אישית הכי שונא, אין שום זרימה בשיר, משעמם ברמות.. זה יותר underground rap אם אתה יודע מה זה. אני פשוט לא יכול לשמוע (תסלח לי על המילה כן?) את החרא הטהור הזה.
טוב אתם יודעים מה סבבה אני יתן לדבר כאן לומרות שאמרתי שלא כל עוד זה דיון טוב
ברגע שמישהו פה יתחיל עם ריבים או קללות אני יתחיל עם אזהרות.
ועכשיו בקשר לנושא כל אחד עם הדעה שלו ככה זה במוזיקה אי אפשר להתווכח כל אחד עם הסגנון שהוא אוהב...
אני תאמת אוהב בעיקר הרד קור ראפ או אנדרגרונד איך שלא תקראו לזה אבל גם אוהב לשמוע לפעמים היפ הופ
בראפ יותר חשוב הליריקה לפחות באולד סקול כי זה הסגנון הוא התפתח כמחאה.
ובהיפ הופ יותר חשוב הביטים, המלודיה זה יותר שירים מקפיצים למסיבות ולפנאן