לא רוצה לקנות מקורי
אני לא יבזבז על המשחק הזה חצי שקל אפילו :) לא יוצא כלום מהמשחק הזה ואני לא רוצה להפוך אותו לתחביב אני משחק רק בשביל הכיף (לא בשביל להיות בקלאן הכי טוב בארץ)
יש עוד מספיק שרתים בפרוץ כמו השרת של FXP גם בלי השרת הזה נסתדר... :bye:
לא רוצה לקנות מקורי
אני לא יבזבז על המשחק הזה חצי שקל אפילו :) לא יוצא כלום מהמשחק הזה ואני לא רוצה להפוך אותו לתחביב אני משחק רק בשביל הכיף (לא בשביל להיות בקלאן הכי טוב בארץ)
יש עוד מספיק שרתים בפרוץ כמו השרת של FXP גם בלי השרת הזה נסתדר... :bye:
סוףסוף לא צריך לחכות 6שנות אור עד שיש מקום![]()
כל הסוג שלך (פרוצים למיניהם) שעוד לא עברו למקורי, מבחינתי זה סתם פסולת, כמו שאמרת אתה רוצה להשאיר את המשחק בגדר תחביב (מי ישמע זה מקצוע) אבל כנראה לך זה לא מפריע לשחק כל הזמן בלי להשתפר, אני פשוט לא מכיר את המושג הזה, מבחינתי לשחק לכיף זה סינגל פלייר או co-op mode באיזה משחק כמו RS. נכון זאת הדעה שלי, היא לא חייבת להיות צודקת, אבל הרבה פה מסכימים לזה, בגלל שזה המקום שניסינו ליצור.
אז תהנה בשרתים הפרוצים, בלי אדמינים שמתחזקים את השרת ומעדכנים כל הזמן, וקהילה שמנסה לבנות כלים כל יום שיהיה יותר מעניין במשחק, ולא להזכיר את הרמה הירודה וכמות ההריגות מאחורה שאתה הולך לקבל.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protectο»Ώ my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
טוב נו נעבור למקורי![]()
באמת שאני לא מבין אתכם.
אתם חושבים שאם תהפכו את השרתים למקוריים הרמה תעלה? מאיפה הבאתם את השטות הזאת?
אתם חושבים שכהשרת יהיה מקורי כולם פתאום יהפכו לסופר סוסים? שכל מי שיכנס לשרת זה רק פרו שמשחק כבר שנה?
אתם חיים בסרט.
ובקשר לטמטום הזה ש"הקהילה תתפתח למשהו יותר רציני מאשר פאבליק מסכן עם צ'יטרים ורמה ששואפת לאפס מוחלט":
1. אין צ'יטרים, יש PB.
2. "הקהילה תתפתח למשהו רציני יותר". שוב, מקורי לא הופך אנשים לסוסים. תצאו מהראש הזה, זה לא הגיוני.
3. למה אתם מצפים עוד חוץ מפאבליק? לגאטרים? אז תפתחו/תהפכו שרת אחד לשרת גאטרים. נראה לכם שזה ישנה אם שרתי הפאבליק יהיו מקוריים או לא? זה יהפוך אותם ללא פאבליק? מה ההיגיון פה? הם עדיין פאבליק!
4. "רמה ששואפת לאפס מוחלט". זה ברור, כל הפרוצים הם נובים וכל המקוריים הם סוסים. אין ילדים בני 8 שאבא שלהם קונה להם פרוץ, נכון?
בקיצור, אני לא יודע מה נכנס בכם אבל כדאי שתעצרו שניה ותחשבו על מה שאתם אומרים. חצי מה"סיבות" שבגללן צריך לעבור למקורי הן שטויות במיץ, והחצי השני הן תירוצים לא הגיוניים.
אני רוצה שמישהו יתן לי סיבה אחת נורמלית למה עדיף מקורי ולא פרוץ. אחת.
נערך בפעם האחרונה על ידי X-Tor : 13/09/08 ב 21:47
הרצינות תעלה,
הפעילויות יעלו,
וכמו שאתה רואה למעלה, זה לא יהיה סתם "לכיף", אלא בנוסף גם מתקדמים.
הרמה תעלה,
זה לא מתבטא רק בskill אלא גם בדברים שמסביב.
2. אתה ישר מסתכל על ההיבט של הskill. זה לא רק זה, אלא הקהילה תיהיה יותר רצינית (ראה למעלה בתגובה)
3. יש הרבה יותר מרק גאטרים.
4. שוב אני אגיד, זה לא מתבטא רק בskill אלא ברצינות של האנשים והמחויבות.
בקיצור, אני לא יודע מה נכנס בך אבל כדאי שתעצר שניה ותחשוב על מה אתה אומר. חצי מהסיבות שפסלת אותן שלא צריך לעבור למקורי הן שטויות במיץ, והחצי השני זה מחוסר ידע ומחוסר ראיית התמונה הכללית.
אני רוצה שתביא לי סיבה אחת טובה ונורמלית למה עדיף פרוץ ולא מקורי.
סיבה כמו "כולם יוכלו לשחק ולהנות" זה bullshit וזה אפילו לא סיבה.
לא ולא
מקורי:
- אין צ'יטרים (מי ינסה לרמות עם סידיקי מקורי?)
- אין אביוז בשרתים (מי ינסה לקרוא ל timeout שהוא יודע שהוא יכול לקבל באן)
- אין פייקרים (אף אחד לא יכול לקלל בשרת או להתנהג כמו איזה זין)
- שחקנים שניסו את המשחק וגילו ששווה לקנות אותו, ברור מאליו שהם ישקיעו בו קצת זמן ויהיו יותר טובים מהממוצע הפרוץ.
- כל הטורנירים (CB, ESL, בארץ - IGL / VGAMES) ישיגו פרסים טובים ברגע שהכל יהיה חוקי לחלוטין.
כפי שכבר אמרתי, בשביל להתקדם ולשים את ישראל על המפה אנחנו חייבים לעבור למקורי, נתנו מספיק זמן להנות מהמשחק ולהבין שכדי להשקיע 150~ שקל מסכנים בשביל משהו שאתם עושים הרבה במהלך השבוע או על בסיס יומי.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protectο»Ώ my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
עדיין לא ראיתי שחקנים פרוצים על רמה ,או קלאן w/e .
תגידו אבל למה לעשות את זה באמצע IGL?
אך אני אמור להתחמם לשלב הבא![]()
הIGL, כפי שנראה לי, התפרק לחתיכות קטנות ורוב הקלאנים בכלל שכחו מהטורניר.
היום שיחקתי בקבוצה של XGS אבל לא היו פרשנים ולא כלום... זה היה כמו משחק PCW רגיל רק במפה אחת והרבה יותר קצר :\
מה אני אמור לראות למעלה? מתקדמים לאן? תסביר את עצמך.
פעילויות? מה נעשה Eventים? אנחנו לא WoW.
מה יש עוד במשחק הזה חוץ מ-Skill שבאמת משנה? אתה כל הזמן אומר ש"לא יהיו נובים", אתה בעצמך מדבר על ה-Skill.
איזה דברים מסביב? נכנסים לשרת -> הורגים -> הולכים. מה כבר יכול להיות מסביב?
2+4. קהילה יותר רצינית? מה הכוונה? אתה מדבר מאוד בכלליות. תפרט.
מחויבות? שוב, זה משחק FPS, לא MMORPG, פה נכנסים כדי להינות, לא כדי להיות מחויבים למשהו.
אני כן מסכים שמחויבות יכולה להתבטא בעובדה שכשאתה רוצה לשחק אתה תיכנס לשרת של cod4.co.il, ולא לשרת אחר, אבל אני לא רואה שום סיבה שמחויבות מההיבט הזה לא יכולה להתקיים גם בשרת פרוץ.
3. מה?(תזכור שאנחנו מדברים על שרתי הפאבליק)
דבר ראשון, דיברת מאוד בכלליות. לא נתת לי שום סיבה ספציפית ונורמלית.
דבר שני, פסלתי את הסיבות עם נימוקים נכונים. כרגע לא הוכחת בצורה חד משמעית שטעיתי אפילו באחד מהנימוקים שלי.
דבר שלישי, מה היא התמונה הכללית? ספר לי. אתה תמיד אומר שלא רואים את התמונה הכללית, אז אולי פעם אחת תראה לי אותה.
בכל מקרה, הסיבה שאתה בעצמך נתת היא בהחלט סיבה טובה. אז מה? כואב לך לתת לכולם לשחק?
וחוץ מזה, העובדה שהקהילה יכולה לגדול בצורה הרבה יותר משמעית כשהשרת יהיה פרוץ היא גם סיבה טובה.
כמו שמישהו בפורום פעם אמר "אל תהיו סנובים", זה שקניתם את המשחק זאת בעיה שלכם. אל תגרמו לאחרים לסבול.
השרת קיים מסיבה שכל שרת אחר קיים, כדי לשחק ולהינות. רוב הקהילה פה(ואל תתחיל להראות לי סטטיסטיקות) בפרוץ, וכשאתם לא נותנים להם להיכנס אתם מתנהגים בדיוק כמו סנובים.
- ממתי יש צ'יטרים בשרתים של cod4.co.il? יש PB.
- גם היום אפשר לתת באן למי שקורא Timeout. זה שהוא ישנה סידיקי זה לא משנה, אנשים קוראים Timeout כי הם לא יודעים שאסור, לא כי הם עושים את זה בכוונה. אחרי שהוא יקבל באן הוא לא יעשה את זה שוב.
- פייקרים זה לא משהו שאפשר לעצור לגמרי. זה שתשנה את השרת למקורי לא יגרום להם להיעלם. ובקשר לקללות, אפשר פשוט לשים badword filter ואף אחד לא יקלל או יתנהג כמו זין, כי הוא יקבל באן כשהוא ינסה.
- הבעיה היא שלא רק מי ששיחק כבר וניסה את המשחק קונה מקורי, יש גם כאלה שקונים ורק אז מנסים(הרוב הגדול מבעלי המקורי).
- הטורנירים יכולים להיות גם עם המשחק הפרוץ. מה הפריע ל-TO?
אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את השחקנים הישראלים, אבל אי אפשר לשים את ישראל על המפה. עובדה שזה אף פעם לא נעשה עם אף משחק.
"נתנו מספיק זמן להנות מהמשחק" - אני לא מבין למה צריך להגביל את הזמן הזה. מה רע בעובדה שכולם משחקים, כולם נהנים, וכולם יכולים לשחק בשרתים? למה לאלץ אנשים לקנות את המשחק אם זה לא הכרחי?
נערך בפעם האחרונה על ידי X-Tor : 14/09/08 ב 00:42
פרוץ עד אחרי IGL ואז תחליפו לשרתים מקוריים.
כתבת את זה פה: http://clanbase.ggl.com/ladderpetiti...php?lpid=10112 :\