חחח בכל הסרטים.
העובדה שהבן אדם שחקן טוב, עדין לא הופכת אותו לעורך סרטים ובטח לבטח לא מישהו שמבין בקידוד.
ה"סרט" שעשית יצא 135 מגה ל4 דקות ובאיכות מטושטשת, שזה בדיחה בפני עצמה. קיבלתי איכויות הרבה יותר טובות עם XVID חמודי.
אתה רוצה את השטויות שכתב פה? אין בעיה, קח:
- fraps? לול. אני לא מכיר עדין עורך אחד שמשתמש בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו, במיוחד לאור העובדה שאתה יכול להקליט רק 30 FPS מקסימום. כן אפשר יותר, אבל גם אם תקליט על מה ותהפוך את זה ל30, לא תקבל את הmotion blur.
אני מקווה מאוד ששמעת איי פעם בחיים שלך על cl_avidemo וvirtualdub.
- למה שמישהו ייצא סרט מווגאס על 1024x768 שזה בעצם 4:3, ואז יהפוך את זה ל16:9 בmegui? כל המטרה של widescreen זה לא למרוח מסך של 4:3 ולהביא לו אפקט של 16:9. פשוט תקליט את הסרט על רזולוציה נורמלית של 16:9 ואז לא תצטרך להפוך כלום.
- interleave על .250 והפריימ של הסרט על 30? לול. כנראה אף אחד לא סיפר לך שהאפשרויות האלה חופפות. ב30 פריימים לשניה שמים 0.3 ב25 פריימים שמים 0.25 חוצמזה, לא משתמשים בזה כמעט יותר, אין לו טעם בתוך x264.
+ תאמת, אולי הפלוס היחיד שאני יכול להגיד על המדריך הזה הוא הavisynth שנבנה נכון, אבל מאוד מיותר אם תקרא שני שורות למעלה והשימוש הנכון בביטרייט גבוהה שבין 4500 ל5500 בגלל הרזולוציה. אבל אני מנחש שבכלל לא ידעת את זה וסתם השתמש בהגדרות של הירואיק או העלת אותו למספר גבוהה כי חשבת שזה האפשרות היחידה שמגבירה איכות.
קיצר מר נורמן, מה שיש לך כאן זה הסבר בסיסי מאוד על footage gathering וקידוד, שברובו מבוסס על הבנות לא נכונות של מדריכים מחול. אז אתה יכול להמשיך לחפור לי שדיברת עם אנשים כאלה ואחרים, אבל אני מאוד בטוח שהם זרקו לך חצאי אמת כדי להפטר ממך ושתפסיק להציק להם.
בסופו של דבר, טרייליר שעשיתי לפני שנתיים שמישהו העלה ליוטיוב עדין נראה הרבה יותר טוב מה"סרט" שהצלחת להוציא לפני שבועיים.
נ.ב.
"משום ש D1ablo הסביר לי במפורש איך עושים"
"אהה ואם העתקתי אימא שלך זונה ."
אני מציע שתקרא מה אתה כותב לפני שאתה זורק שטויות