אני בא
אני לא בא
אם זה שמונה בערב אני באא אבל איפה בידיוק בגינה? איזה גינה?
הולך
דן הגינה החדשה איפה שאתה אוכל מכות
אחיי תפסיק להאשר על התאריך של היומהולדת שלך אתה בא ביציאה של מפגש עוד 3 ימים מה קרהה חכהההה תן קצת תארגן בסוף החופש..
דוד יהומו הגינה החדשה ליד רוקח אם המגרש הגדול לא הגינה של נגבה אם המגרש הקטן הגינה הגדולה ליד רוקח
אני לא כל כך מכיר ... איפה זה וכל זה ... ולא בטוח אני בא עם שגיא ושרווי יבואו איתי אז אני יבוא ...
אני יעבור סיבוב 2 דקות מהבית
תבואא מי שלא ידוע תתדרך או שניתקע אני גר דקה משם תקשרו 0504213042
אני בא..
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
^^ חרטה!
עריכה: רשמתי משהוא וזה כבר לא משנה סליחה.
אני וסאם 90% באים יאללה יילדים יבשים צאו קצת מהבית צחוקים וזה באמא שלי כמו פעם שעברה זה חוויה ...
מקווה לראות פה את כולם בלי הרבה קונצים דרך אגב שאחד ממכם יביא כדורגל נעשה משחק שם
לירז תביא כדור