דממה! זה סקיל.
תיתלונן בכנסת, זאת חתימה על רמה!
אני דווקא כן חושב שזה "נחשב". כפי שרשמת, הסאב אכן מלא כפי שמזמן לא היה. ממש קשה להיכנס אליו, אפילו בשעות מאוחרות. עובדה זו מצביעה על שני דברים:
1. יש התעוררות מסוימת של שחקני COD4.
2. כרגע ההתעוררות הזו היא חובבנית או חצי-מקצועית. ניכר לעין שמרבית האנשים מעדיפים סאב על SD וכנראה שגם מעדיפים מוד רגיל על פני פרומוד.
לדעתי, בנקודת הזמן הנוכחית, חבל להחזיק שרת SD שעומד ריק כמעט 24 שעות ביממה, בזמן שיש כזה עומס על הסאב. גם אם SD פרומוד נחשב לשרת של השחקנים המקצוענים, כיום נשארו בודדים כאלה שלא ממש מהווים ליגה. אפשר להפוך את השרת הזה למשהו שרוב האנשים כן אוהבים ורוצים: למשל עוד סאב או דומיניישן במוד רגיל.
מאוד יכול להיות שתוך כמה זמן יתהוו קלאנים חדשים שיווצרו בפאבליק, וירצו להתמקצע. אז כנראה שגם תחזור הדרישה לשרת SD. קח לדוגמה את הקלאן ZAM שמשחקים הרבה בסאבוטאג'. עד לפני חודשיים, מרביתם היו נובים מוחלטים. לנגד עיניי ראיתי איך הם משתפרים לאט לאט ומתקדמים בסקיל ובניקוד. יכול להיות שקלאן כזה, למשל, ירצה בשלב מסוים לעבור "דרגה" לכיוון SD, CB וכו'. אבל כרגע צריך שרתי פאבליק "כיפיים" כדי לבנות את הקלאנים האלה מרמה של נובים לרמה רצינית יותר.
דרך אגב, אני מוכן לעזור באדמיניסטרציה של השרתים, אם יש צורך בכך. לפחות בשעות הערב-לילה, בהן אני משחק.
אני מסכים שחבל, אני עצמי מאוד בעד קניית משחק מקורי!
אבל המצב הוא שהשחקנים הרציניים כבר לא כל כך משחקים, הם די רדומים. לכן, אולי כן יש מקום להתחיל לבנות את זה מחדש, גם אם זה אומר לעודד אנשים חדשים, שלא לכולם יש משחק מקורי.
האופציה השנייה היא להמשיך להתגעגע לקהילה שהייתה פעם.
חוץ מזה, מה כבר יש להפסיד? סה"כ הצעתי להפוך שרת שאף אחד לא נכנס אליו למוד אחר, כדי שלא יעמוד ריק כל היום. גם אם לא יצא מזה שום דבר לקהילה, לפחות יהיה לאנשים איפה לשחק.
התירוץ של השחקן הישראלי הפרוץ הוא: "למה לי לשלם כסף על משהו שאני יכול להוריד? "
אל תצפו משחקנים שמשחקים חודשיים סאב פרוץ לקנות מקורי.
במיוחד לא קלאנים כמו "ZAM" שאמרת - אלה קלאנים או יותר נכון שחקנים, שפשוט שמים תג של קלאן ליד השם.
הם לא משחקים PCW'S, הם לא משחקים CB והם לא נמצאים אפילו יחד בTS בזמן משחק.
אז animor, עם כל הכבוד לזה שאתה בנאדם מבוגר, פיתחת תקוות שווא לגבי הקהילה הזאת.