אפשר לשחק עם צ'יטים כשנכנסים בלי ESE ועושים PLAY AS GUEST
אפשר לשחק עם צ'יטים כשנכנסים בלי ESE ועושים PLAY AS GUEST
LOL?!@#
טוב מאוד lol 346 חחח תמיד ידעתי שהוא ראדר
אכן באמת תוכנה טובה..
בדקתי עם אפשר להיכנס עם ראדר והעיף אותי תוך 4 שניות..
אבל יש לי שאלה-
בטוח אי אפשר להיכנס עם ראדר???
הייתי עם עוד כמה אנשים שהיה להם EZE ולמרות זאת הם נראו ממש ראדארים.. הרגו אותי אפילו במיםם סתם ככה = \
ובנוסף לכך..זה סתם רושם ראדר..אני בא להינכס למשחק וזה רושם לי את זה ומצויא אותי סתם ככה = \
נערך בפעם האחרונה על ידי Alen1 : 09/01/09 ב 10:21
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
וואלה אל תידאגו..
אתם תראו שאני לא שיחקתי עם ראדר בחיים..
אני הירשם עוד פעם.. ואתם תתחילו להצטער על מה שאתם אומרים.. באמת..
רק רציתי לבדוק את זה..ובכלל לא ידעתי שאני יקבל באן למלא זמן ועוד גם מהתוכנה
חחחח תרשם עוד פעם זה לא יעזור יא טמבל
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
פרוש אתה ..
אני יחזור ויעשה עם כולם פה 1X1 ..
נתראה עוד יום אפילו היום..
מה שתגיד....
^^^ n1 haha
+1
אלן אתה מסכן ברמות.. ואתה עוד נישבעת לי שאתה בלי ציטים ואף פעם לא שיחקת עם ראדר שאמרתי לך שאתה ראדר שקוף..
בושה בכלל היה לנהל איתך אתר..
עכשיו תקנה מחשב חדש, יעזור לך עד שתקבל עוד באן.. אבל אתה לא תיקנה כי אתה קמצן מת, כמו שאתה חושב שאתה עושה טובה שאתה "מנהל" איתי אתר ומתקמצן לשלם 50 שקל על איחסון לשנה.. "תשלמו תחלק שלי גם"
פחות אחד יותר נחמד
אני בחיים לא שיקרתי לך על כלום יהומו אחד..
ובאמת לא שיחקתי עם ראדר! ! !
זה שאתם לא מאמינים אין לי בעיה עם זה.
יהומו אחד בקשר לאתר..
אתה פשוט אוכל חינם..
"בושה לנהל איתך אתר" יהומו אחד תגיד תודה בכלל שנתתי לך גישה למערכת שאני בניתי.
ואתה ואלי כמו זונות אפילו על איחסון התקמצנתם שאלי בהתחלה אמר לי"אתה תדאג למערכת , אני ידאג לאיחסון".
אז עכשיו אני צריך להגיד שבכלל בושה שדיברתי והכרתי ילד קטן כמוך...כזה הומו..גם משחק אותה עבריין ..
יאללה עכשיו לך תבכה לאמא שתקנה לך איפון יבן זונה..
נערך בפעם האחרונה על ידי Alen1 : 09/01/09 ב 13:17