אני קניתי 2 בשביל איבו, אליעד קנה, דניאל (yoshi) קנה. אלי לא משחק בזה ויש לו סידיקי של עידן.
חוץ מזה מה הקשר איבו עכשיו, אמרתי לך אתה רוצה לשחק, אז תשחק בכיף שלך, מה הקשר הדיונים המפגרים האלה, שנינו גם ככה יודעים שלא היית מוציא מזה כלום :)
ד"א הייתי חוסך בנתיים על הרישיון, מה תעשה עם אוטו בלי כסף :))))))))))))
קיצר אוראל פתח תדיון כדי להגיד שהוא לא מוכן להשקיע במשחק אבל הוא רוצה להיות שחקן מן השורה...
כמו שאמרתי ה 60שקל האלה שווים תהשקעה....
ואל תקרא לי גרב וכפכף כי את כל השטויות שלי אני קונה מהכסף שלי!
סע סע מפה פרוצניק מזדיין
וואי וואי UAV היה הצלחה מסחררת
הקלאן הכי טוב בעולםםםםם
סתם, היה קלאן פאבליק בשביל צחוקים, ואני מודה שאני ומיכאל עשינו פול צחוקים בזכותו
דרך אגב, לא אוהבים פרוצניקים כי אתם קמצנים הומואים, מילא לא לקנות זמנית בגלל חוסר כסף, שזה קורה לכולנו, אבל לא לקנות במשך שנה שלמה ולשחק בפרוץ?
זה ההפך ממה שאמרת בהתחלה, זה לא הקטע של "הם שילמו, ומה אנחנו פריירים?" זה הקטע של "מה הבעיה שלכם לשלם ולתמוך בקהילה לגדול?"
האמת היא שאם היה לאדר ישראלי בCB עם לפחות 50 קבוצות, יכל היה לשמח מאוד.
אבל ת'אמת אלו שמקללים וכו' בגלל זה...עזוב, סתם מחוסרי שכל שתופסים מעצמם שהם קנו ואחרים לא :-)
גבר יש בקושי 50 שחקנים ישראלים עם מקורי...
אני גם לא מבין את הריב המטופש הזה מי שקנה מקורי קנה והיתה לו אפשרות להוריד והוא בחר לקנות והאחר בחר להוריד ולא לקנות מה הבעיה?
"פרוצניק" לא יכלתם לתת לנו כינוי יותר חביב ? על זה אני עובר למקורי...
תכלס שאני בשלבים, עד שאני יעזוב את המשפחה ב TO אני כבר ישיג משהו...
כי תכלס זה המשחק הכי טוב שיצא לדעתי, למה לפספס
ואוראל תישאר ב TO אוראללללל
עריכה:
.............כן ומי שמזהה את הנשק שיורה על Vela מארסנל בפיפא מקבל סטירה
תירה על ולה בכיף האפס הזה לא עוזר בגרוש, איפה חלב אינעל דינאק?!?!
חחחחח איזה חתימה הרג אותי מצחוק
בוגי אתמול שיחקתי עם ארסנל מתן אכל בראש מרוזיצקי הצ'כי הזהההההההההההההההה בלאטטטטט
לא זיהיתם את הנשק עדיין.. חחח
נתי יא נוד מתי תקנה כבר מקורי ? וXGS יעשו פלאים גם בלאדר של cod4
שאני אבין לפרוצניקים יש אותם פריבליגיות כמו של המקוריים?
מי שיישמע איזה פלאים אנחנו עושים ב TO בימינו, סתם מסתלבטים ב TS..
אבל COD4 הכי כיף!
EDIT:
Kaize זכה בלרצוח את TEVEZ, עכשיו תחליט איזה דמות אני שם ומאיזה משחק ואני יידאג לחסל אותו