יש להם איזה סקריפט או פקודה שבוחרת את הסנייפר אוטומטית אחרי ריסטארט..
מילא זה היה בחירה של "מי בוחר יותר מהר, אז זה היה הוגן
יש להם איזה סקריפט או פקודה שבוחרת את הסנייפר אוטומטית אחרי ריסטארט..
מילא זה היה בחירה של "מי בוחר יותר מהר, אז זה היה הוגן
חרא סקריפט, ואללה יותר מהר להקליק
בכיין מניאק
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 16/02/09 ב 19:56 סיבה: שכחתי להוסיף בכיין מניאק..
מייק מזה הזין הזה בגלל שמישהו בכה שהיה RR וא30 אנשים אומרים שרוצים RR אז אתה לא עושה RR? הבנת?
מי אתה בכלל יא בן שרמוטה שחקן בשקל תחזור לחור שהייתה בו בבקשה,כל אחד בוכה על רייסטים בגלל שהוא תפס את הסניפר קודם, אתם לא שמים לב שאלעד לא צריך ריסט בשביל לתפוס סניפר? כאילו כמה מפגרים יש בקהילה כל כך קטנה לא משנה מה עושים לכם אתם מוצאים דברים לבכות עליהם, ומשהו קטן למייק במקום להתמקד בנושא כל כך מפגר , למה שלא תסתום כמה פיות של ילדים פה , לדעתי לאלעד מגיע אותו כבוד שאתה רוצה שיתנו לך, אני מאמין שאם אנשים היו מדברים אליך באותה צורה הם לא היו נשארים בפורום הזה יותר מידי זמן... אחרי הכל גם אלעד נחשב "מנהל" בפורום הזה לא?
סקריפט כדי לתפוס סניפר? חחחחח זה שאתם נכים זה לא בעיה של אחרים,אבל אהבתי תחשיבה.
נראה מתי הדביל הבא יבוא ויפתח דיון על זה שאלעד לא עושה ריסט בגלל שהוא תפס סניפר.
עכשיו תאכלו חרא אין ריסטים כל מי שיש לו מחשב חרא, אני מאמין שלי ולאלעד לא תיהיה בעיה עם הסיבוב הראשון
יום טוב .
נערך בפעם האחרונה על ידי highlite : 16/02/09 ב 20:01
לאלעד יש את הכח לעשות מה שתמחשק לו בין אם זה בפורום או במשחק. אם מישהו מפריע לו הוא יכול להביא לו באן במשחק ולבקש ממני להעיף אותו מהפורום. מה אתה חושב אני מכריח את אלעד לעשות דברים? אם זה נראה כאילו קבעתי את החוק הזה רק היום זה היה אחרי התייעצות איתו. זה כן הצעה הגיונית ולא מפגרת, גם לי זה קרה שבחרתי סנייפר ואלעד עשה לי ריסט, הצעתי שני דברים והוא העדיף לא לעשות ריסט בכלל, זה תלוי אדמין בעקרון. אפשר לעשות בינד עם ספירה לאחור לפני ריסט או משהו דומה.
לא. וגם איך זה קשור, אם אדמין עושה ריסט בלי להודיע זה לא פייר לשאר השחקנים.
מודה.. הגעתי למשחק הזה בןאדם נדיב וטוב לב
הפכתם אותי לסוציומת מסריח
זה הכל בגלל האדמינים בSַD, כנראה שזה כל אחד לעצמו כשננוגע לצלף
בכל מקרה אני לא התבכיינתי
את החרא שהאכלתם אותי בSַD תאכלו עכשיו אתם בTDM
פייייי איזה FISH אתה עוד מעט תריב עם כל העולם על זה שרוצים ממך סנייפר מסכן שגם ככה חצי מהקהילה לא יודעת לגעת בסנייפר ךוקחים אותו בגלל שרק אחד יכול לקחת אותו אלא אם זה היה שרת שכולם יכולים סנייפר אני מתערב שהרוב יקחו AK
שתקו כבר יחולי נפש תנעלו תטופיק המפגר הזה
לול.
לדעתי הטופיק הזה לא שווה תגובה רצינית יותר
נ.ב.
אני אוהב תשימוש החופשי של ילדים מתחת לגיל 16 במילה בתול, זה דווקא די מצחיק אותי :>
POWWWWWWWWWWWWWD
וואי יומיים לא הייתי פה (טיול שנתי :X)
דבר ראשון...אני לא אמרתי שיפסיק לעשות ריסטים..
התכוונתי לומר שזה באמת לא הוגן שהוא לא מודיע קודם..ותאמין לי שלא כל מפה הוא עושה rr שנתרגל...פעם בכמה מפות...
וזה לא צפוי...כל מי שיש לו מחשב גרוע אז שישחק מסיבוב 2...זאת באמת לא כזו בעייה לראות (לרוב) שניי סנייפרים עושים unsc בניהם בסיבוב ה-1
וכל מי שיבוא אליי בטענות שיש לו מחשב גרוע..שתדעו שאני סבלתי את זה שנה וחצי מאז יציאתו של המשחק אז שבו בשקט.
!!!! fight the power