מה קורה ינון יסטלן ??
מה קורה ינון יסטלן ??
צא כבר מהווריד ילד מציק פי עלק חזרתי מתי הלכת בכלל? אתה כל הזמן בא בניק אחר ואומר "חזרתי"
לך כבר
אמא שלכם זונה
goblin
כוס אמא שך בבון חכה תגיע לידיים שלי
myth
יאשכנזי מסריח דודה שך על הזיין שלי
יודע מה?Originally posted by Rom4nz`@4-11-2005 בשעה 13:51
Livestaker
אתה באמת ילד מיסכן...
אתה ואחות שך הדבה הזאת שתי מכוערים .
אני לא מבין איך אחיך לא מתעלל בך כל היום
בונ'ה יא ילד מסכן מה אתה יורד על קהילה אתה רוצה שהמוח שלך יהיה מרוח על הרצפה יא חתיכת בן זונה בונה אתה ממש יושב לי כבר על הווריד כוסאמא שלך תפסיק כבר להיות כזה הומו ותפסיק לקלל , אתה צריך להבין איפה רוצים אותך ואיפה לא יא בן זונה כוסאמאמאמאמאמאמ אשלך יא חתיכת חרא יא ילד הומו שערבים ג'ינג'ים מזיינים אותו בתחת כל יום
תמצא חיים כבר
רוסי מסריח אין לי כח לקלל אותך כי אתה רוסי.Originally posted by MadWolf/AbbadoN@4-11-2005 בשעה 15:19
בונ'ה יא ילד מסכן מה אתה יורד על קהילה אתה רוצה שהמוח שלך יהיה מרוח על הרצפה יא חתיכת בן זונה בונה אתה ממש יושב לי כבר על הווריד כוסאמא שלך תפסיק כבר להיות כזה הומו ותפסיק לקלל , אתה צריך להבין איפה רוצים אותך ואיפה לא יא בן זונה כוסאמאמאמאמאמאמ אשלך יא חתיכת חרא יא ילד הומו שערבים ג'ינג'ים מזיינים אותו בתחת כל יום
תמצא חיים כבר
רוסי מסריח אין לי כח לקלל אותך כי אתה רוסי. [/b][/quote]Originally posted by %^הג'מא של ינון^%+4-11-2005 בשעה 15:21--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (%^הג'מא של ינון^% @ 4-11-2005 בשעה 15:21)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MadWolf/AbbadoN@4-11-2005 בשעה 15:19
תמצא חיים כבר
סעמק רוסי מסריח יא הומו רוסי מסריח?!!??!??!?!?!??!?!?!!??!?!??!?!
כוסאמא שלך בונה אתה דורש שהראש שלך יהיה מרוח על המדרכה כוסאמא שלך יא בן 12 יא מסכן תתייחס למובגרים ממך בכבוד יא לוך מסריח קטן אתה לא מגיע לשלשול שיוציא לי מהתחת יא ילד יונק זרע מסכן סעמק ...
אנשים תגידו איפה זה בית טבעון הזה?
ינון כוסשילדודה שלך אני אני אזיין אותך אם תמשיך לעשות פה בלאגן
איפה הוא גר?
איזה ילד מציק...הוא לא קולט שהוא לא רצוי :ם
:מעלה:Originally posted by ZuZu@4-11-2005 בשעה 15:42
היה כיף פה, בשביל מה להרוס?
:מעלה: [/b][/quote]Originally posted by `PyReX+4-11-2005 בשעה 15:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (`PyReX @ 4-11-2005 בשעה 15:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ZuZu@4-11-2005 בשעה 15:42
:מעלה: :מעלה:
אתה מוזמןOriginally posted by %^הג'מא של ינון^%@4-11-2005 בשעה 14:44
goblin
myth
אתה מוזמן [/b][/quote]Originally posted by ^idNz+4-11-2005 בשעה 16:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (^idNz @ 4-11-2005 בשעה 16:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-%^הג'מא של ינון^%@4-11-2005 בשעה 14:44
goblin
myth
עידן יא גנוב ינון הכי עבריין באזור הצפון
אני אישית הייתי עובר דירה לדרום וכל זה... :צוחק: :צוחק:
חחחחOriginally posted by myth@4-11-2005 בשעה 13:00
שוב פעם הילד המעצבן הזה?
:|