איכס הראל משחק איך שבא לו הורג Hostge עזוב חרא cw
G^G
תתחדש רדיק על ה ESE
"תרגיע חן" למה מה אתה יכול לעשות כבר? חוץ מלרשום פה קללות של ילד מסכן רק על מה שאתה חושב שאני?
נגיד ואני לא ארגע , מה תעשה? ראיתי תמונה שלך אתה חנון מת מהכף רגל עד לראש אתה יוצמח חברי.
אני רק אמרתי ת'דעה שלי וזה לא אמור להפריע לך שפה בעצם זה עובדה ( הרי עדיין הפסדתם לנו 47-1 :\ )
אני לפחות יורד עליך מחוץ למשחק צא תראה עולם יא ילד גועל תראה איך אתה יורד עלי זה לא מזיז לאפחד ת'ביצה
מה הקשר מהההההההההההההההההההההההההההההההה חן עצה שלי נתק ת'מחשב לכמה זמן לך צא עם חברים אל תשאר בבית אתה מכר בצורה שאי אפשר לתאר נשבע
אלעד אתה כל היום אומר צא מהבית יש עולם בחוץ, אפילו במקושרים שלך אתה מפחד לשים תמונה ואתה עושה 6 CW ביום אז אל דבר הרבה
עזוב אחי יותר טוב ללכת לאמא בגלל ששם יש ESE ואצלך אין עזוב אחי
כולכם עלובים,
1 : רדיק תחדש אחי..
2 : EXC חרשניםםם
3 : שחקו נגד BTS ניראה מי יקח :O >>>>> שאלה רטורית..
4 : אני נוב צריך לחרוש :O
5 : משחק טוב..
6 : חן ? תן לו בראש !!!
חן? אתה יודע שאני ואתה לא מסתדרים הכי טוב וזה, כי אתה קצת שחצן והכול... אבל יש לי דבר אחד להגיד לך: כנס במרק דרקק הזהההה
ועוד דבר, ראית תמונה של מר דרק?! בכבודו ובעצמו?! שמעתי שהוא לא הצטלם פעם אחת כל החיים שלו כי "הוא לא אוהב את זה.." אז בבקשה בבקשה בבקשה תשיג לי תתמונה הזאת, נשבע שאני בחיים לא ארד עלייך אלא אם כן תגיד משהו ממש שחצני P:
לא..אצל אמא אין ESE.
ניראה אולי תצא עם אפי תעשו ערב חנונים ומשקפיים אחי
hhhh ^^
חחחחחחחחחחחחחחח כמה מצחיקים יש פהה חחחחחחחחחחחחחח
תגידחן אתה מסתכל במראה לפני שאתה "יוצא"?
יש לך אומץ בכלל לצאת? וואלה יפה.. לך דחוף תאף המגף שך במקום אחר יבן אלף זונה חושב אתה גבר כי מצאתה פה איזה שתי ילדי כאפות שמקשקשים בזנב אחריך ובתאכלס הם כל היום בשירותים מנסים למצוץ לעצמם..
לך תמצא חיים שהם מחוץ לטווח השמיעה שלך ותעדכן אותנו.
חחחח מתחיל להיות מעניין
איך שכחתי את הריבים האלה, כשבתכלס כל הבסיס זה בעצם TO.
אבל מה אני לא יישכח את הנושא ש RTD לקחו עלינו טכני בניצחון הראשון עליהם, בחיים לא קיללתי ככה מישהו :< כפרה על הנושא הזה חחח מזל שהוא נמחק פה מתישהו למה הקב"ה לא היה סולח בכל ה 3 ימי הכיפור שעברו מאז חח